Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: یکی از مقامات سابق پنتاگون به روابط ایران و آلمان انتقاد کرده و گفته آلمان ممکن است به ظاهر از حقوق بشر دفاع کنند، اما سابقه طولانی در نادیده گرفتن تلاش برای بهبود وضعیت جهان دارد.
مایکل رابین مقام سابق پنتاگون در سرمقاله‌ای که در واشنگتن اگزمینر منتشر شده با عصبانیت به تبریک آلمان به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی تاخته و گفته چنین اقدامی از سوی آلمان عجیب نبوده و مسبوق به سابقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او در این سرمقاله گفته جالب است که ایران در جشن چهلمین سال انقلاب تنها نبوده است. دولت آلمان نیز سالگرد انقلاب ایران را همزمان با آن‌ها جشن گرفته است. فرانک والتر اشتنمایر رییس جمهور آلمان همزمان با سالگرد انقلاب پیام تبریکی را خطاب به حسن روحانی نوشته است. رییس میز ایران در وزارت خارجه آلمان نیز در جشن سالگرد انقلاب در سفارت ایران حاضر شدند.  این مقام سابق امنیتی آمریکا در انتقاد از آلمان نوشته هیکو ماس وزیر خارجه آلمان به دلیل مواضعی که در مورد آشویتس داشته وارد سیاست شده و امروز از حکومتی حمایت می‌کند که یکی از دولت‌های آن هولوکاست را نفی کرده و هدفش نابودی اسرائیل است.
این اهداف و باور‌ها قابل تعمیم به حسن روحانی که زمان دبیر شورای امنیت ملی بوده نیز هست. او در آن زمان به دنبال برنامه هسته‌ای ایران بود و همان کسی بود که به جورگن گراف، سوییسی معروفی که هولوکاست را نفی کرد، پناهندگی داد.
رابین در توضیح دلایل اشتیاق آلمان به ارتباط با ایران نوشت: آلمان در خط مقدم تلاش برای حمایت از ایران قرار دارد. برای مقامات آلمانی در همه طیف‌های سیاسی، حقوق بشر تنها ابزاری برای لفاظی‌های سیاسی آنهاست. عرصه عمومی آلمان شاید نگران حقوق بشر باشد، اما نخبگان کمی هستند که از جریان راست تا چپ سیاسی آلمان به این مقوله اهیمت بدهند.
برای مقامات آلمان هدف اصلی سود اقتصادی است.
تاریخ رسمی حقوق بشر در آلمان را در ارتباط با ایران مرور کنید. کلاس کینکل وزیر خارجه آلمان کسی بود که در سال ۱۹۹۲ بوق حقوق بشر را در دست گرفت و وارد عمل شد، اما همزمان به دنبال توسعه روابط تجاری با ایران بود. در آن زمان بیشتر کشور‌های اروپایی به خاطر فتوای ارتداد سلمان رشدی منتقد ایران بودند.
مقام‌های ایرانی می‌دانستند که می‌توانند از آلمان برای شکستن اجماع غربی‌ها علیه خودشان استفاده کنند. در جولای ۱۹۹۲ مقام‌های آلمان میزبان علی اکبر ولایتی وزیر وفت خارجه ایران شدند. آنها درباره حقوق بشر حرف زدند، اما تنها برای حفظ ظاهر. به گزارش رویداد۲۴ واشنگتن اگزمینر نوشته در پایان همان سال اتحادیه اروپا بر گفتمان انتقادی برلین صحه گذاشت. این رویکرد در واقع پیشرفت‌های ایران در حوزه حقوق بشر را با تقویت روابط تجاری پاداش می‌داد. از همه نظر با افزایش روابط تجاری، حقوق بشر در ایران بیشتر نادیده گرفته می‌شد. هرچه مقامات آلمانی بر سوابق حقوق بشری ایران چشم‌پوشی می‌کردند، همتایان ایرانی آن‌ها این رویکرد را ضمانتی برای قرداد‌های خود تفسیر می‌کردند. در واقع کمتر از یک سال و نیم بعد از روی کار آمدن کینکل، دولت ایران جرارد بچمن رییس اتاق بازرگانی ایران و آلمان را بازداشت کرد. زمانی که ایران او را آزاد کرد روابط تجاری ایران و آلمان ۱.۴ میلیارد دلار افزایش یافته بود؛ این میزان دو برابر بیشتر از تجارت آلمان با هر کشور دیگری بود. با وجود این که به دلیل تحریم‌های آمریکا تجارت با ایران کاهش پیدا کرد، اما در سال‌های اخیر آلمان بار دیگر تجارت با ایران را از سر گرفته و چشمانش را بر روی مسائل هسته‌ای ایران و وضعیت حقوق بشر در این کشور بسته است. به گزارش رویداد۲۴ مایکل رابین مقام سابق پنتاگون نوشته مقامات آلمان ممکن است که به ظاهر از حقوق بشر دفاع کنند، اما آن‌ها و دولت آلمان سابقه طولانی در نادیده گرفتن هرگونه تلاش و تمایل برای بهبود وضعیت جهان دارند. پایبندی آن‌ها به صلح بسیار محدود است و اولویت آن‌ها حساب‌های بانکی‌شان است. بازگشت به ایران و تبریک آلمان به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب شاید بی‌سابقه باشد، اما با چند دهه سیاست خارجی آلمان همخوانی دارد. برای حکومت‌های آلمان قراداد‌های سودآور همیشه بر حقوق بشر اولویت دارد. برچسب ها: آمریکا ، تهران ، برلین ، آلمان

منبع: خرداد

کلیدواژه: آمریکا تهران برلین آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۹۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه

دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر ایران در سفر به سوریه با سفیر کشورمان دیدار و ضمن بازدید از مناطق مختلف سوریه با مردم و مسئولین محلی گفت و گو کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، امین انصاری دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در سفر به سوریه پس از زیارت مرقد حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) با حسین اکبری سفیر جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت گو کرد و ضمن بازدید از مناطق مختلف سوریه با مردم و مسئولین محلی گفت و گو کرد.

دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر در این دیدار اظهار کرد: تا چندی قبل کشور برادر و مسلمان سوریه مورد تهاجم داعش و حامیان آن قرار داشت و ما شاهد نقض حقوق بشر در مناطق درگیری و جنگ بودیم اما با کمال تاسف مدعیان حقوق بشر غربی نه تنها کمکی به این مردم تحت ستم نکرد بلکه با معاندین آنان که بویی از حقوق بشر نبرده بودند نیز همکاری می‌نمود.

انصاری افزود: تمام دنیا شاهد اقتدار نظام الهی با تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب بودند که چگونه هیمنه استکبار جهانی و رژیم منحوس صهیونیستی را در هم شکست و امیدواریم که همانگونه فرزندان غیور میهن اسلامی در دفاع از حرم اهل بیت طومار داعش را در هم پیچیدند به فضل الهی منطقه را از لوث وجود این رژیم آدم کش پاک خواهند کرد.

امروز مردم سوریه در امنیت کامل به سر می‌بردند

دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر افزود: اینجانب ضمن حمد پروردگار و احترام به ساحت مقدس حضرت زینب سلام الله علیها یاد همه شهدای عزیز تأمین امنیت بویژه سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی را گرامی داشته و از خداوند طول عمر با عزت رهبر حکیم و فرزانه انقلاب را خواستارم و ان شاءالله شاهد رشد و شکوفایی هر چه بیشتر سوریه در پرتو امنیت کامل باشیم.

در این دیدار حسین اکبری سفیر جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: پس از اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مکان دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و شخصیت‌های دیپلماتیک ایران که نقض آشکار کنوانیسون‌ها و معاهدات و اصول و قوانین سازمان ملل بود بر اساس کنوانسیون 1961 وین و 1973 علیرغم اینکه خیلی بارز و روشن بود و همه جهان از جمله آمریکا مجبور شد به این حقیقت اعتراف کند و تمام اسناد حقوقی و بین المللی در این رابطه به موقع ارائه شد. ولی نفوذ کشورهایی مثل آمریکا و سه کشور اروپایی هم پیمان و تحت سلطه آمریکا اجازه نداد که سازمان ملل از حق خودش دفاع کند.

اکبری ادامه داد: در واقع این کوتاهی سازمان ملل که برای اولین بار در چنین شکلی داشت رخ می‌داد به این معناست که سازمان ملل و شورای امنیت سازمان ملل حتی توانایی دفاع از حیثیت و اعتبار و قوانین خودش را هم ندارد.

سفیر کشورمان گفت: علاوه بر اینکه منشور سازمان ملل توسط همه اعضا امضا شده است یعنی این اقدام رژیم صهیونیستی یک بی احترامی بود و کوتاهی و ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل در اتخاذ تصمیم متناسب، اهانت به همه اعضای سازمان ملل که منشور ملل را امضا کردند بود.

اکبری در پایان خاطر نشان کرد که این نشان می‌دهد که شعار حقوق بشر در واقع  یک ابزاریست در دست قدرت‌هایی مثل آمریکا و هم پیمانانشان که به اقتضای منافع در هر زمان برای خودشان استفاده می‌کنند و هیچ موقع حاضر نیستند برای دیگران حقوقی قائل شوند بلکه حق مطلق را از آن خودشان می‌دانند لذا جنایت می‌کنند و معتقدند که باید حق دیگران ضایع کنند اما مطمئن هستند که شورای امنیت و سازمان‌های بین المللی هیچکدام توان اینکه بخواهد خارج از اراده آمریکا به عدالت قضاوت بکنند را ندارند.

واکنش سفیر ایران در سوریه به تهدیدات توخالی رژیم صهیونیستیسفیر ایران در سوریه: سازمان ملل از اعتبار خود دفاع کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مناظره آتشین آمریکایی‌ها و سعودی‌ها درباره ایران در شبکه اسرائیلی!
  • پلیس آلمان اردوگاه حامی فلسطین در دانشگاه برلین را جمع‌آوری کرد
  • ایران اسلامی امنیت، عزت و افتخار خود را مرهون خون شهدا است
  • اهمیت پیام‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در تهران
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • تظاهرات حامیان فلسطین در برلین
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس