Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بهادری پژوهشگر عمومی در گفت و گو با  خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مشکلات قوه قضاییه و آسیب شناسی آن گفت: آسیب‌های قوه قضاییه، آسیب‌های پنهانی نیست، آسیب‌هایی است که عموم مردم در مراجعه به  نهادهای قضایی  مشاهده کرده و از آن رنج می‌برند.
بهادری مهمترین آسیبی را که در سال‌های اخیر در قوه قضائیه وجود داشته است  موضوع اطاله دادرسی دانست و گفت: ریشه این مشکل در داخل قوه قضاییه است و البته بخش قابل توجهی هم به خارج قوه باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگر عمومی با اشاره به تغییر در سبک زندگی مردم گفت: در میان مردم، ما با کاهش جدی فرهنگ‌هایی مثل فرهنگ‌گذشت، داوری و امثالهم مواجه هستیم که مشکل آفرین شده و تعداد پرونده‌ها را تا اندازه زیادی افزایش داده است.

رئیس سابق سازمان بسیج حقوقدانان کشور با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب  گفت: در این بیانیه،  مقام معظم رهبری به مسئله فساد اشاره جدی داشتند که این نشان دهنده طراحی سازو کار جدی برای موضوع فساد از سوی قوه قضاییه است. موضوع مفاسدی که بعضا در دستگاه قضا به چشم می‌خورد شاید اشکالاتی باشد که به طور طبیعی برای هر قاضی پیش بیاید از جمله؛ پیشنهادات وسوسه برانگیز اقتصادی و غیر اقتصادی است که طبیعتا مفاسدی را هم به همراه دارد.

بهادری با بیان اینکه بخشی از مشکلات ناشی از فساد در قوه قضاییه مربوط به مرتبطین قوه قضاییه است و  ارتباطی به قوه قضاییه ندارند، اظهار کرد: به طور مثال؛ مشاورین دادگستری یا پدیده شوم شاهدین که بعضا در مجتمع‌های قضایی با آن برخورد می‌کنیم بخش بزرگی از مشکلات خارج از قوه قضاییه است که به به چشم می‌خورد.

وی در خصوص لزوم انتخاب مدیران کارآمد گفت:  به نظرم قوه قضاییه از ضعف مدیرانی که کارآمدی مدیریتی بالا و‌ تخصص کافی  دارند رنج می‌برد.  دستگاه قضا در حوزه‌های مختلف نیازمند ارتقای وضعیت مدیریتی جدید دارد.

رئیس سابق سازمان بسیج حقوقدانان کشور با اشاره به احتمال حضور حجت الاسلام رئیسی به عنوان رئیس قوه قضاییه، اشاره کرده و یادآور شد: حجت الاسلام رئیسی اشراف کاملی به بخش‌های مختلف دستگاه قضا دارند و در تمامی بخش‌های مختلف حضور داشتند و به واسطه تجربه‌ای هم که در مدیریت آستان قدس رضوی کسب کردند؛ طی این مدت به عنوان یک مخاطب خارجی به قوه قضاییه نگاه و مورد ارزیابی قرار دادند و امیدواریم با توانمندی خوبی که با تجارب گذشته کسب کردند شاهد منشاء تحولات عظیمی دردستگاه قضا باشیم.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی دولت قوه قضاییه رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۹۹۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • بازداشت در انتظار مدیرانی که در آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت ترک فعل کرده‌اند
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود