Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسن حسینی شاهرودی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر لزوم تغییر نگاه دولتمردان غربگرا، گفت: تغییر نگاه دولتمردان غربگرا باید منجر به تغییر در رفتار شود، دولتمردان ادعا داشتند که جامعه جهانی را در برجام به اقناع رسانده‌اند لذا باید از تمام ظرفیت‌های جامعه جهانی استفاده می‌کردند نه اینکه نگاه خود را از شرق برداشته و دربست در اختیار غرب قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه دولت به برجام به جای اینکه نگاه اقتصادی باشد، صرفاً سیاسی است

نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه فرصت‌های بسیار زیادی را در سال‌های اخیر به واسطه برجام از دست داده‌ایم افزود: متأسفانه نگاه دولت به برجام به جای اینکه نگاه اقتصادی باشد نگاهی صرفاً سیاسی بوده است و ما کمترین بهره را از برجام در حوزه اقتصادی نبرده‌ایم.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: کشورهایی که در برجام موجب شدند ما حداقل امتیازات نوشتاری را بگیریم و تحریم‌های سازمان ملل از ما برداشته شود کشورهای شرقی مثل چین و روسیه بودند، اگر حمایت این کشورها در جریان برجام نبود نمی‌توانستیم حتی دستاوردهای کاغذی نیز در جریان برجام داشته باشیم.

رفتارهای سیاسی و اقتصادی دولت باعث شده شرق از نظر اقتصادی با ایران قهر کند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: نگاه دولتمردان ما به گشایش اقتصادی از طریق غرب موجب شد از رابطه اقتصادی با شرق فاصله بگیرند. این رفتارهای سیاسی و اقتصادی عامل کاهش روابط شرق با ایران شد، شرق با ایران قهر کرد و ظرفیت‌هایی که در کشورهای شرقی مثل روسیه، چین و هند بود را از دست دادیم.

حسینی شاهرودی عدم توجه دولت یازدهم و دوازدهم به کشورهای همسایه را اشتباهی استراتژیک خواند و گفت: یکی از مهمترین راهکارهای ما برای عبور از تحریم‌ها توجه به کشورهای همسایه است متأسفانه نگاه دولت به مرزهای اروپا و آمریکا موجب غفلت از ظرفیت‌های کشورهای همسایه شد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: گاهی اوقات افراد اعتقادشان را فدای مواضع روزمره سیاسی خود نمی‌کنند ممکن است در ادبیات روزمره تغییر مشی بدهند و یا گفتار خود را اصلاح کنند اما باورها و اعتقاداتشان را رها نمی‌کنند.

دولت‌مردان غرب‌گرا تا قبل از خروج آمریکا از برجام نیم نگاهی هم به شرق نداشتند

وی با اشاره به عدم توفیق دولتمردان غرب‌گرا در برقراری ارتباط با شرق تصریح کرد: در صورتی که وزیری در کابینه کماکان اعتقاد ریشه‌ای داشته باشد که ایران هیچ راه نجاتی جز اینکه در آغوش غرب قرار بگیرد، ندارد، این مسئول اگر بیان و نگاه خود را هم تغییر بدهد اثر و ثمری ندارد چون رفتار و تفکرش تغییر نمی‌کند. این مسئولان باید به اشتباهات گذشته خود در ابتدا اقرار کرده و بعد از آن به دنبال جبران اشتباهات خود باشند تا حوزه بلوک شرق هم به اعتماد نسبی به دولتمردان ما برسد.

خروج مهره‌های غرب‌گرا از کابینه راهکار بازگردان اعتماد شرق

رئیسه کمیته دیپلماسی اقتصادی مجلس با بیان اینکه بلوک شرق هنوز به دولتمردان ما اعتماد نکرده است، گفت: به خاطر عدم اعتماد بلوک شرق ما بسیاری از ظرفیت‌ها اقتصادی را ازدست داده‌ایم. دولتمردان غرب‌گرای ما تا قبل از خروج آمریکا از برجام نیم نگاهی نیز به شرق نداشتند.

حسینی شاهرودی اظهار داشت: یکی از راهکارهای ما این است که مهره‌های غرب‌گرا را از بدنه دولت خارج کنیم و یا این مهرها بتوانند تغییر نگاه خود را در عمل اثبات کنند زیرا راهکار دیگری وجود ندارد. این افراد باید از موضع قبلی خود پایین آمده و به اشتباهاتشان اقرار کنند. دولت باید تغییرات اساسی برای نجات اقتصاد کشور از وضعیت موجود انجام دهد.

کد خبر 4559491

منبع: مهر

کلیدواژه: برجام کمیسیون اقتصادی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • اخراج کارکنان برج میلاد تکذیب شد
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!