Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@18:01:22 GMT

نقش انار در سلامتي

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۰۱۵۶۹

نقش انار در سلامتي

خبرگزاري آريا - مسئول آموزش همگاني انستيتو تحقيقات تغذيه‌اي و صنايع غذايي کشور با اشاره به خواص شگفت انگيز انار در سلامتي انسان، گفت: کاهش فشار خون، ضد سرطان بودن، جلوگيري از پيشرفت تومورهاي پوست و مهار رشد تومور پروستات، خاصيت ضد باکتريايي و برطرف کردن عوارض يائسگي برخي از خواص شگفت انگيز انار است.
به گزارش خبرگزاري آريا از ايسنا، مينا کاوياني درباره نقش انار در سلامتي، گفت: انار که از ديرباز با نام ميوه بهشتي از آن ياد شده، داراي مواد مغذي مختلف از جمله ويتامين‌ها و مواد معدني است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براي نمونه انار داراي مقاديري ويتامين C و ويتامين‌هاي گروه B مثل اسيد فوليک و نياسين و مواد معدني نظير فسفر، منيزيوم، روي و پتاسيم است و با داشتن حدود mg 260 پتاسيم در هر 100 گرم (در مقابل 3ميلي گرم سديم) در کاهش فشار خون موثر است.
وي ادامه داد: نتايج تحقيقات مختلف، خواص مفيد زيادي را به بخش‌هاي مختلف اين ميوه نسبت مي‌دهند. براي نمونه، آب انار و پوست آن خواص بالقوه آنتي اکسيداني دارند و با داشتن اثرات ضد سرطاني مي‌توانند به پيشگيري و درمان انواع سرطان کمک کنند. همچنين نتايج تحقيقات انجام شده بر روي موش اثرات قابل توجه عصاره انار را در جلوگيري از پيشرفت تومورهاي پوست و مهار رشد تومور پروستات نشان داده است. بنابراين به عقيده دانشمندان آب انار به دليل داشتن خاصيت آنتي اکسيداني و ضد التهابي، احتمالاً مي‌تواند در انسان نقش پيشگيري از سرطان پروستات داشته باشد.
وي با اشاره به ساير تحقيقات انجام شده در اين رابطه اظهار کرد: همچنين نتايج يک پژوهش نشان داد که عصاره انار قادر به مقابله با باکتري‌هاي مولد اسهال از جمله گونه‌هايي از «شيگلا» است و بنابراين به دليل داشتن خاصيت ضد باکتريايي و فوايد آن، در درمان اسهال توصيه مي‌شود.
کاوياني در خاتمه اظهار کرد: همچنين عصاره انار اثر ضد باکتريايي در مقابل باکتري‌هاي ايجاد کننده پلاک‌ هاي دنداني دارد که در سلامت دندان‌ها موثر است. در عين حال آب انار و پوست آن خواص ضعيف استروژني دارند که مي‌توانند در برطرف کردن عوارض يائسگي موثر باشند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۱۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • خواص جکوزی برای پوست