Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر نبی‌پور رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص قیمت تخم‌مرغ در بازار اظهار کرد: قیمت تخم‌مرغ با وجود اوضاع نابه‌سامان نهاده‌های دامی در این دو ماه تغییری نداشته و هر کیلو تخم‌مرغ به صورت میانگین همان حدود 6400 تا 6500 تومان است.

وی افزود: تولید در حال حاضر بسیار بالا است و در حالی که قیمت تمام شده تخم‌مرغ حدود 7500 تومان است، تولیدکنندگان حدود 1300 تومان از قیمت تمام شده را از جیبشان پرداخت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولیدکنندگان به ندرت می‌توانند نهاده‌های وارداتی را در بحث ذرت با 1300تومان و در بحث سویا 2450 تومان تهیه کنند و نهاده‌ها به سختی پیدا می‌شود.

نبی‌پور با اشاره به این نکته که نهاده‌های دامی توزیع شده از سوی پشتیبانی امور دام کفاف تولید را نمی‌دهد، خاطرنشان کرد: پشتیبانی امور دام یک بار به ازای هر قطعه مرغ حدود 600 گرم دان به مرغداران داده است و حدود 40 تا 50 روز بارگیری آن به طول انجامیده است.

وی افزود: میزان آن هم 50 هزار تن ذرت برای 65 میلیون مرغ بوده است که اصلا رقمی نیست. مقرر شده بود 600 گرم ذرت و 400 گرم سویا به ازای هر قطعه مرغ به مرغداران تخم‌گذار تعلق گیرد که به همان 50 هزار تن ذرت و 2 هزار تن سویا آن هم تنها در یک نوبت قناعت کردند و دیگر اقدامی برای مرغداران انجام نشده است.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان تهران تصریح کرد: از آنجایی که قیمت تخم‌مرغ ارزان است پشتیبانی امور دام از ما حمایت نمی‌کند. تعدادی از تولیدکنندگان که از دوماه قبل اقدام کرده‌اند موفق به دریافت شده‌اند اما بقیه اعضای ما به صورت آزاد نهاده تهیه می‌کنند. ذرت در بندر انزلی 1540 تومان و سویا در بازار 3430 تومان است و 90 درصد مرغداران از این سویا و یا این قیمت استفاده می‌کنند.

وی افزود: تولید با این وجود اصلا به صرفه نیست و تولیدکنندگان کاملا ضرر می‌دهند اما تولیدکنندگان  چاره‌ای به جز تمکین ندارند و باید با شرایط کنار بیایند. جوجه‌ریزی بسیار بالا بوده و کاهش تلفات آنفولانزا باعث شده تا تولید تخم‌مرغ بسیار افزایش داشته باشد.

نبی‌پور در رابطه با صادرات تخم‌مرغ اذعان داشت: با این اتهام که برای تولید تخم‌مرغ از ارز 4200 تومانی استفاده شده اجازه صادرات مازاد تولید را نمی‌دهند و تخم‌مرغ بر روی دست تولیدکننده مانده است. هیچ‌کدام از تولیدکنندگان ما نهاده دامی با ارز 4200 تومانی به دست‌شان نمی‌رسد اما اگر فکر می‌کنند در حق مرغداران لطفی کرده‌اند، برای صادرات عوارض در نظر بگیرند و مشکل آن را حل کنند. ما همچنان امیدواریم مشکلات موجود بر سر راه تولید داخلی حل شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز واردات نهاده های دامی نهاده دامی گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۱۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از دپوی سیب زمینی در انبارها خبر داد و گفت: علی رغم افزایش هزینه های تولید، کشاورزان سیب زمینی کار بدلیل مازاد تولید با زیان روبرو هستند.

به گفته او، با توجه به افزایش هزینه های کارگری، حمل و نقل، بذر، دنباله بندها و ... قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان است، درحالیکه کشاورزان در فروش با زیان ۵ تا ۶ هزارتومانی روبرو هستند.

نیازی سرانه مصرف سیب زمینی را ۴۵ تا ۴۶ کیلو اعلام کرد و افزود: بنابر آمار سالانه ۳ میلیون و ۴۰۰ تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی بدون احتساب صنایع مورد نیاز است.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، گفت: بنابر آمار بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید شده که این میزان مازاد بر نیاز کشور است.

او گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر شد چراکه صادرات سیب زمینی مازاد تنها راهکار تنظیم بازار و جلوگیری از زیان کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است