Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بسیج کارگری استان آذربایجان شرقی، مجمع عالی قشر بسیج کارگری استان آذربایجان شرقی با محوریت حمایت از کالای ایرانی برگزار گردید.

محمدجواد عقلمندی مسئول بسیج کارگری و کارخانجات استان در ابتدای جلسه با اشاره به بیانیه بسیار مهم گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری به نقش جامعه کارگری وکارفرمایی استان در تحقق این امر مهم اشاره کرد و افزود : فرهنگ سازی در حمایت از کالای ایرانی و بازار سازی برای کالای ایرانی بهترین راه حمایت از تولیدکالای با کیفیت و رقابتی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عقلمندی در ادامه گفت : بروز خلاقیت و نوآوری توام با سرمایه گذاری بخش خصوصی منجر به تحول ساختار اقتصاد و تولید کشور می شود و اقتصاد مبنی بر نفت حاصل از منابع زیرزمینی نمی تواند راهکار مناسبی برای رونق کسب و کار و حمایت از کالای ایرانی باشد.

وی به نقش جوانان در رونق اقتصاد مقاومتی نیز اشاره ای کرد و یادآور شد: جوانان در رونق اقتصاد مقاومتی نقشی اثربخش دارند و باید در مدیریت اقتصاد از ظرفیت و ایده های آنان بهره گرفت.

دکتر عسگری رئیس مجمع عالی قشر بسیج کارگری نیز مهمترین موانع کسب وکار را مساعد نبودن فضای کسب و کار، بالا بودن هزینه های تامین مالی، وجود حجم وسیع قاچاق کالا به کشور، وجود تعدد قوانین و مقررات غیرشفاف و عدم توجه به مزیت های کشور در تولید کالا و فقدان استراتژی های توسعه صنعت نام برد . و خواستار مساعدت و همفکری مدیران، کارفرمایان و کارآفرینان در بهبود فضای کسب و کار جهت افزایش سرمایه گذاری در بخش های تولیدی و همچنین فرهنگ سازی برای استفاده از محصولات ایرانی شدند.

در ادامه تعدادی از مدیران عامل و کارفرمایان و کارآفرینان، نقطه نظرات خود را در خصوص حمایت از کالای ایرانی و رفع موانع و مشکلات پیش روی تولید ارائه کردند.

دکتر سعیدی نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اصل نود مجلس در بخش پایانی مجمع، ایجاد صنایع ناسازگار با شهرستان را آسیب زا و مانعی برای اشتغال دانست و گفت اشتغالی که بر مبنای وام و بدون هماهنگی و سازگاری با محیط بومی شکل بگیرد ماندگار نخواهد بود و اثرات مقطعی خواهد داشت.

سعیدی در ادامه به واگذاری غیر کارشناسی واحدهای تولیدی و صنعتی به افراد غیر اهل اشاره کرد و گفت گزارشات واصله در این مورد برای بررسی و صدور رای به دیوان محاسبات ارجاع داده می شود.

ایشان همچنین خواستار احصاء و جمعبندی مشکلات و موانع تولید در استان با در نظر گرفتن اولویت بندی ها شدند و افزودن کمیسیون اصل نود مجلس از این موضوع استقبال و تمام ظرفیت های خود را برای رفع مشکلات بکار خواهد گرفت.

انتهای پیام /

عکسها : 

منبع: بسیج نیوز

کلیدواژه: بسیج کارگری مجمع عالی قشر آذربایجان شرقی نماینده مجلس سعیدی رئیس مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۲۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟

سید روح اله لطیفی، همزمان با دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا، اظهار داشت: قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است.

به گزارش ایرنا، لطیفی افزود: ایران می‌تواند به واسطه نیاز این قاره به سوخت و انرژی، فنّاوری و مکانیزاسیون در تولید محصولات کشاورزی، سرمایه‌گذاری و طراحی و ساخت امور زیر بنایی از جمله معدن، سد، راه‌سازی و پروژه‌های عمرانی، اورهال کردن پالایشگاه‌ها، استخراج گاز، بازار مصرف مناسب مواد غذایی و محصولات صنعتی، تجاری و مصرفی و نیاز ما به کشت فراسرزمینی همراه با توانمندی کشورمان در صادرات خدمات فنی و مهندسی در این قاره فرصت‌ها ضمن حفظ شئونات انسانی و حفظ منافع توأمان کشورمان و کشور‌های آفریقایی حضور پیدا کند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به این قاره از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق، غرب، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد و ۳۹ کشور از این قاره، مقصد صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم بودند.

لطیفی گفت: با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال‌های گذشته، شاهد افزایش صادرات به کشور‌های الجزایر، مصر، لیبی، تونس، جیبوتی و مراکش در سال ۱۴۰۲ با وجود بحران حمل و نقل در دریای سرخ بودیم.
وی در خصوص هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا، بیان کرد: در سال ۱۴۰۲، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار هفت مقصد نخست صادرات کالا‌های ایرانی به صورت مستقیم به این قاره بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت بیان داشت: ۵۱ درصد صادرات ایران به این قاره مشتقات نفتی، شامل کود اوره، قیر، گاز مایع و انواع روغن‌های صنعتی بود و بعد از آن ۳۷ درصد صادرات کشورمان را محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است. مواد غذایی، مصالح ساختمانی، انواع فرش و کف‌پوش، شوینده‌ها و لوازم بهداشتی، لوازم خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی، قطعات خودرو، لاستیک، مواد معدنی، لوازم الکتریکی، لوستر، مبلمان و اسباب‌بازی از دیگر کالا‌های صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند.

لطیفی در خصوص واردات از قاره آفریقا، توضیح داد: در سال گذشته ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران بودند که آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار، غنا ۱۲ میلیون دلار، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار، کنیا ۹.۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار، هفت کشور نخست فروش کالا در بین کشور‌های قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

وی گفت: ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی مانند چای، ذرت، قهوه، توتون، حبوبات، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز، سنگ و خاک روی، کنسانتره گروم، و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتاً روغن صنعتی و گریس، انواع تسمه، ماشین‌آلات، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بودند.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در خصوص موانع توسعه روابط اقتصادی با قاره آفریقا تاکید کرد: عدم شناخت ظرفیت‌ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی، نبود یا کمبود حمل نقل ارزان، مستمر و فراگیر و موانع جابه‌جایی مستقیم ارز و پول، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است که رفع این موانع با اراده دولت‌ها و پیگیری بخش خصوصی تا حدودی به تجارت ایران با این قاره شتاب خواهد داد.

دیگر خبرها

  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • خرید کالای ایرانی باید به عنوان امر به معروف درجامعه غالب باشد
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • اعلام حمایت طلاب حوزه علمیه خواهران استان آذربایجان شرقی از طرح نور فراجا
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کشف گوشی قاچاق در نوار مرزی استان آذربایجان غربی
  • مجمع استادیاران صالحین در بوشهر تشکیل شد
  • جمعی از کارگران خراسان جنوبی با رهبری دیدار می‌کنند