Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - همدان- ايرنا- رييس اداره بحران و مخاطرات سازمان جهاد کشاورزي همدان گفت: کاهش دما هفت هزار و 730 ميليارد ريال خسارت در سال جاري به باغ ها و کشاورزي اين استان وارد کرد.

احد ظفري روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا با بيان اينکه بيشترين خسارت به باغ ها مربوط به شهرستان هاي همدان، کبودراهنگ و رزن بوده افزود: به دليل برودت هوا و کاهش دما به 26هزار و532 هکتار از باغ ها و 335 هزار و 830 هکتار از زمين هاي زراعي اين استان خسارت وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه خسارت‌هاي امسال در بخش کشاورزي به 362 هزار و 350 هکتار وارد شده است اظهار داشت: بيشترين خسارت در بخش باغي مربوط به باغ هاي گردو، هلو، سيب، آلو و انگور بوده است.
رييس اداره بحران و مخاطرات سازمان جهاد کشاورزي همدان ادامه داد: در بخش زراعي نيز بيشترين خسارت ها به مزارع گندم ديم و آبي، کلزا، چغندر قند، سيب زميني، جو و يونجه وارد شده است.
ظفري با بيان اينکه استقبال کشاورزي از بيمه بسيار پايين است افزود: بسياري از کشاورزان و باغداران براي بيمه اقدام نکرده اند و در سال زراعي جاري در بخش زراعي 197 هزار و 39 هکتار و در بخش باغي نيز 2هزار و 23 هکتار بيمه شده اند.
وي ادامه داد: همچنين بيمه تنه درختان به ميزان 855 هکتار، دام سنگين به ميزان 34 هزار و 815 راس و طيور به تعداد 11 ميليون و 500 قطعه بيمه شده اند.
رييس اداره بحران و مخاطرات سازمان جهاد کشاورزي همدان اظهار داشت: اين ميزان خسارت در مقايسه با خسارت هاي سال 96 که در کل 930 ميليارد ريال بود بسيار افزايش داشته که دليل آن خسارت‌هاي شديد فصل بهار به باغ ها و زراعت همدان بود.
ظفري با بيان اينکه سالانه پنج ميليون تن انواع محصولات زراعي، باغي و دامي در اين استان توليد مي شود گفت: اين ميزان 9 درصد توليدات کشور را شامل مي شود.
به گفته وي ميزان توليدات زراعي استان سالانه سه ميليون و 684 هزار تن است که رتبه ششم را در محصولات زراعي دارد.
ظفري ،ميزان توليد محصولات دامي استان همدان را 666 هزار تن اعلام کرد و افزود: اين استان 22 درصد توليدات دامي و رتبه نهم را در توليد اين محصولات در کشور به خود اختصاص داده است.
رييس اداره بحران و مخاطرات سازمان جهاد کشاورزي همدان اظهار داشت: ميزان توليدات باغي اين استان 650 هزار تن است و همدان رتبه 13 را در کشور در اين زمينه دارد.
ظفري اضافه کرد: سيب زميني، گندم، جو، سير، بادام، گردو و انگور از مهمترين محصولات کشاورزي هستند که در استان همدان توليد مي شوند.
استان همدان يک هزار و 950 هکتار وسعت دارد که 46 درصد آن منابع طبيعي ، 33 درصد اراضي زراعي ، 3.7 درصد باغ ها و حدود 13.1 درصد آن نيز آيش است.
استان همدان در بخش کشاورزي 117 هزار بهره بردار دارد که با داشتن 26 درصد اشتغال استان، 29 درصد ارزش افزوده ، سالانه حدود 4.55 ميليون تن محصول کشاورزي را توليد مي کند.
7523/2087
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۲۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در اهواز فعال است گفت: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

سیاوش محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای دوره جدید مدیریت شهری در اهواز تلاش شد تا سهم بخش عمرانی در بودجه شهرداری اهواز افزایش پیدا کند در حالی که در گذشته بیش از ۸۰ درصد بودجه شهرداری صرف هزینه‌های جاری می‌شد.

وی افزود: این فرآیند و سهم عمرانی در بودجه شهرداری در هر سال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، به نحوی که در سال جاری سهم پروژه‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰ هزار میلیاردی شهرداری اهواز به بیشترین میزان طی سال‌های گذشته رسیده است.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در حوزه حمل‌ونقل، عمران و محیط زیست فعال است با این حال با توجه به ابلاغ بودجه سال جاری انتظار می‌رود این میزان بیشتر شود.

محمودی تاکید کرد: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

کد خبر 750039

دیگر خبرها

  • سیلاب بخش‌ مرکزی گناباد را فرا گرفت
  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در شهرداری اهواز وجود دارد
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد