Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@10:06:31 GMT

ميزان آب بدون درآمد ايران 25 درصد است

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۰۳۳۳۵

ميزان آب بدون درآمد ايران 25 درصد است

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرکل دفتر مديريت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: مجموع آب بدون درآمد کشور اکنون 25 درصد است.

علي سيدزاده در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: 12.9 درصد از مجموع آب بدون درآمد کشور مربوط به شبکه هاي توزيع و خطوط انتقال است که براي کاهش آن اقدام هايي در دستور کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي توضيح داد: واژه هدر رفت در اصطلاح فني دو نوع است؛ يک نوع آن به «آب بدون درآمد» باز مي گردد که به آب هايي گفته مي شود که وارد شبکه توزيع شده اما به فروش نمي رسند.
سيدزاده ادامه داد: آب بدون درآمد نخستين گامي است که از طريق آن مي توان ميزان هدررفت آب را محاسبه کرد.
مديرکل دفتر مديريت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت آب و فاضلاب کشور اظهار داشت: هدررفت آب مي تواند ظاهري يا واقعي باشد؛ منظور از هدررفت ظاهري، آبي است که هدر نرفته بلکه مشترک آن را مصرف کرده اما در محاسبات لحاظ نشده است.
سيدزاده انشعابات غيرمجاز و مصارفي که کنتور خطا داده و مصرف واقعي را نشان نداده است را از ديگر از مصاديق هدر رفت ظاهري برشمرد.
به گفته وي، در هدررفت واقعي آب، هدررفت فيزيکي مطرح است که همان نشت از شبکه هاي توزيع و خطوط انتقال و سرريز از مخازان و نشت از شبکه مشترکان را دربر مي گيرد.
مديرکل دفتر مديريت مصرف، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت آب و فاضلاب کشور ادامه داد: اکنون در ايران حدود 12.9درصد ميزان واقعي هدر رفت از شبکه هاي توزيع بوده، حدود 10.5درصد ميزان هدر رفت ظاهري است و 1.5 درصد هم شامل ساير اشکال هدررفت منابع آبي است.
وي افزود: در مجموع حدود 25 درصد ميزان آب بدون درآمد است که 12.9درصد آن به شبکه هاي توزيع و خطوط انتقال باز مي گردد.
سيدزاده گفت: سالانه 6 ميليارد و 200 ميليون متر مکعب آب در بخش شهري اين شرکت در کشور توليد مي شود.
اقتصام**2078**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۳۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات گل و گیاه این استان در طی سال‌های آتی گفت: میزان صادرات گل و گیاه مازندران به اندازه ۱۰ درصد تولیدات استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، الیاس لاریجانی، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران یکی از بخش‌های زنجیره ارزش در این استان را با توجه به ظرفیت مازندران در تولید برگ شاخه بریده و گیاهان زینتی دانست و اظهار کرد: این تولیدات استان در سطح کشور به همین سبب بالاترین میزان تولید را دارد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت این استان و برگزاری نمایشگاه‌ها و نیز ایجاد انگیزه در میان تولیدکنندگان، امیدواریم در سال‌های آتی میزان صادرات گل و گیاه مازندران بیش از ۲۰ درصد رشد می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران میزان صادرات گل و گیاه این استان را به اندازه ۱۰ درصد تولیدات مازندران دانست و گفت: هم‌اکنون در این استان شش‌هزار بهره‌بردار در سطح ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان در بخش تولید گل و گیاه مشغول به فعالیت هستند.

لاریجانی ادامه داد: میزان تولید گل و گیاه مازندران در سه بخش در مقام اول کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه صادرات گل و گیاه مازندران به کشورهای حاشیه خزر، کشور عراق و حاشیه خلیج فارس صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته میزان صادرات گل و گیاه مازندران و کشورهای هدف صادراتی این استان افزایش پیدا کند.

کد خبر 748823

دیگر خبرها

  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲