Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@01:48:27 GMT

نیاز مبرم به ۱۲۵ هزار پرستار در کشور

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۰۳۶۱۰

 اصغر دالوندی در نشست خبری با اشاره به اینکه سازمان نظام پرستاری ۱۷۰ هزار عضو و ۱۱۸ هیات مدیره دارد، اظهارداشت: انتخابات دور پنجم‌سال آینده برگزار و مراحل قانونی در این زمینه طی شده و اصلاح قانونی در این زمینه صورت گرفته‌است و تغایرت قانونی مرتفع شده است.

دالوندی ضمن هشدار نسبت به فعالیت پرستارنماها گفت: تعرفه پرستاران در منزل ۱۲ سال است تصویب شده  و اکنون در سطح روستاها هم نیست و از طرفی نظارت بر خدمات پرستاری در منزل نبوده و این زمینه را برای فعالیت پرستارنماها باز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ مجوز در بخش خصوصی برای مراکز مشاوره پرستاری ارائه شده است، گفت: ۱۰۰۰مورد از این مراکز اکنون فعال است.

رئیس سازمان نظام پرستاری خاطرنشان کرد: از سال ۹۶ تا کنون هیچ نیرویی به بدنه پرستاری افزوده نشده است و نیاز مبرم به ۱۲۵ هزار پرستار داریم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بخش خصوصی مراکز مشاوره پرستار بخش خصوصی پرستار مراکز مشاوره پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۳۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پرونده‌های وارده به دیوان عالی کشور با موضوع خانواده در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که باید در این زمینه آسیب‌شناسی شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور برگزار شد.

منتظری در این جلسه گفت: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

آمار طلاق مددجویان کمیته امداد بسیار کمتر از آمار جامعه است

وی با تأکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

منتظری سپس با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی را به‌عهده دارد، اظهار کرد: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از 800 فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

منتظری در پایان به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرائم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب‌شناسی پرونده‌های مطروحه اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند