Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی آموزش و پرورش ۱۳ اسفندماه در گفتگو با خبرنگار مهر خبر از تغییرات در ساختار این سازمان و تغییر در ساختار پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش، دفتر تألیف و دفتر کمک آموزشی داد که طبق گفته وی این تغییرات که بر اساس مصوبه سازمان امور استخدامی کشور تا پایان سال باید رخ بدهد، شامل ادغام پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و سازمان پژوهش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه در سال ۱۳۸۹ بنا بر تصمیم دولت وقت در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ادغام شد اما با این ادغام ساختار آن حفظ شد در حالیکه به نظر می‌رسد در طرح جدید ادغام ساختار این پژوهشگاه متفاوت خواهد شد.

متن نامه مبنی براستقلال پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش که به امضای بیش از ۳۰ تن از اساتید برجسته علوم تربیتی و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور خطاب به وزیر آموزش و پرورش ارائه می‌شود: «با توجه به جایگاه و شأن تحقیقات در بهبود و ارتقاء کیفیت نظام تعلیم و تربیت و ضرورت استفاده مؤثر و بهره مندی صحیح از ظرفیت‌ها و خدمات پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در تحقق اهداف وزارت آموزش و پرورش و اجرای مفاد اسناد بالادستی و به خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، خواستار آن هستیم که پژوهشگاه که سابقه درخشانی در عرصه تحقیقات آموزشی داشت و در سال ۱۳۸۹ در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ادغام شد؛ از این سازمان جدا شده و درچارچوب اساسنامه مصوب خود و زیر نظر وزیر محترم آموزش و پرورش به فعالیت پربار خود ادامه دهد. همانگونه که جنابعالی هم اذعان دارید پژوهشگاه مطالعات پس از ادغام و علیرغم تلاش‌های فراوان اعضای هیئت علمی و اساتید خدوم آن دچار کوچک سازی شدید و محدودیت ساختاری و اداری شده و قادر به ایفای کامل وظایف خود و پاسخگویی به نیازهای پژوهشی متعدد وزارت آموزش و پرورش نیست».
امضا کنندگان نامه به شرح زیر عبارتند از:
احمد برجعلی / ‏احمد به پژوه / ‏‬ عباس بازرگان / ‏‬ محمدرضا شرفی / ‏‬ احمد صافی / ‏‬ عبدالحسین نفیسی / ‏‬ محمود مهر محمدی / ‏‬ شکوه نوابی نژاد / ‏‬ عزیزاله تاجیک اسماعیلی / ‏‬ سید محمد میرکمالی / ‏‬ اقبال قاسمی پویا / ‏‬ احمد ارجمند نیا / ‏‬ مهدی دستجردی کاظمی / ‏‬ سوگند قاسم زاده / ‏‬ مسعود غلامعلی / ‏‬ واسانی / ‏‬ ارجمند نیا / ‏‬ زینب خانجانی / ‏‬ سعید حسن زاده / ‏‬ محمد رضا کرامت / ‏‬ باقر غباری بناب / ‏‬ مصطفی قادری / ‏‬ سعید بهشتی / ‏‬ محمد رضا فلسفی نژاد / ‏‬ علی اصغر مینایی / ‏‬ حسن رضا زین آبادی / ‏‬ مرتضی امین فر / ‏‬ حسین عبداللهی / ‏‬ حسین اسکندری / ‏‬ سید مهدی سجادی / ‏‬ غلامعلی احمدی / ‏‬ ابوالقاسم عیسی مراد / ‏‬ رضا ساکی / ‏‬ محمد معتمدی

کد خبر 4560741 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۳۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، معاون آموزشی جهاد دانشگاهی فارس گفت: همزمان با سراسر کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش ، فردا جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ در استان فارس برگزار می شود.
سیامک کریمی افزود: آزمون مذکور در شهرستان‌های شیراز، اقلید، جهرم، داراب، فسا، فیروزآباد، لار، لامرد، مرودشت، ممسنی و کازرون برگزار می شود.
کریمی تعداد کل داوطلبان این آزمون را در استان فارس ۲۶ هزار و ۷۳۸ نفر اعلام کرد که از این تعداد ۵ هزار و ۳۴۳ نفر آقا و ۲۱ هزار و ۳۹۶ نفر خانم هستند.
معاون آموزشی جهاد دانشگاهی فارس با بیان اینکه این استان به لحاظ تعداد شرکت‌کنندگان در آزمون مذکور رتبه دوم کشور را بعد از خراسان رضوی داراست، گفت: نتایج آزمون از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد