Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سالانه ۹۹۰ هزار تن شیر در این استان تولید می شود که ۱۰۰ هزار تن از این مقدار مازاد بر نیاز استان است.

به گزارش قدس آنلاین، سعادت علی نیا با بیان اینکه روزانه به صورت میانگین ۲۷۰۰ تن شیر در خراسان رضوی تولید می شود افزود: این استان در زمینه تولید شیر پس از استانهای اصفهان و تهران رتبه سوم کشور را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: میانگین سرانه مصرف شیر در این استان نیز ۱۴۰ کیلو گرم در سال است.

وی با بیان اینکه خرید حمایتی شیر در استان به دلیل توقف صادرات شیر خشک متوقف شده است گفت: در حال حاضر واردات شیر به استان نیز انجام می شود که در حال پیگیری برای توقف این امر هستیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: هم اکنون حدود ۳۲۰ هزار راس دام سنگین و هفت میلیون و ۴۰۰ هزار دام سبک در استان داریم که یک سوم این تعداد را دام های سنگین و سبک شیرده تشکیل می دهند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تولید شیر خام سرانه مصرف شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۴۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس

رضا فزونی تصریح کرد: در حال حاضر نسل سی و یکم مرغ مادر بومی پارسه در مرکز اصلاح نژادی شمس آباد جوجه ریزی شده است و با توجه به روند پلاک گذاری جوجه‌ها، رکوردبرداری از این جوجه‌ها آغاز شده است. 

این مقام مسئول اظهار کرد: آمار‌های مربوطه بر اساس رکورد‌های گله مادری و اطلاعات شجره نامه و همچنین جوجه‌های نسل جدید برداشت و پس از تحلیل و ارزیابی آماری و اصلاح نژادی، انتخاب مرغ و خروس‌های والدی نسل بعد صورت می‌پذیرد. 

با توجه به بهبود قابل توجه صفات اقتصادی مرغان بومی که طی سنوات متمادی حاصل شده و از طرفی به دلیل پتانسیل ژنتیکی بالای تولیدی این نوع از مرغان که در سطح روستا‌ها توزیع شده است می‌توان به بخش قابل توجهی از نیاز‌های بازار تخم مرغ و گوشت سفید دست یافت

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • ۳۰ رشته قنات خراسان شمالی در حال مرمت و لایروبی است
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس