Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر با بیان اینکه بررسی کمیسیون ها نشان داد که بهترین تصمیم این است که برای پرونده‌هایی که عوارض خود را به صورت ۱۰۰% پرداخت کردند پروانه صادر شود گفت: البته کمیته فنی باغات باید تشکیل شود و مراقب باشد که این ساخت و سازها نیز بر اساس ضوابط و مقررات باشد تا حداقل درخت کمتری قطع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبح امروز استحضاریه شهردار تهران در خصوص وضعیت پرونده‌های برج باغی که در اثر لغو این مصوبه معطل مانده‌اند روی میز بررسی شورای شهر قرار گرفت و محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی شورا در تشریح این استفساریه گفت: متاسفانه بعد از ابلاغ مصوبه لغو باغ ها از سوی شورا شاهد بودیم که در هفتم فروردین ماه سال جاری شهرداری این مصوبه را ابلاغ کرد.


وی با بیان اینکه برخی از مالکان عوارض‌های ساخت و ساز خود را در سطح مناطق پرداخت کرده بودند گفت: از لحاظ قانونی باید در مورد پرونده‌هایی که عوارض شان را به صورت کامل و سیستمی پرداخت کردند تصمیم گیری می‌کردیم به همین دلیل طی یک سال گذشته در مورد این پرونده‌ها جلسات مختلفی برگزار کردیم.

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر با بیان اینکه نامه‌ای از سوی افشانی شهردار قبلی تهران تحت عنوان استفساریه در راستای تبیین تبصره مصوبه لغو برجام در خصوص صدور پروانه جدید برای زمین‌هایی که عوارض آن به صورت ۱۰۰ درصدی پرداخت شده است گفت: در این استفساریه آمده است که برای کسانی که عوارض را کامل پرداخت کرده اند و برای کسانی که عوارض را علی الحساب پرداخت کردند چه تصمیمی گرفته شود.

 سالاری با بیان اینکه در این مدت یکسال جلسات متعددی با کمیسیون‌های شورا در راستای تصمیم گیری در خصوص پرونده‌های معطل مانده برج باغ برگزار شد گفت: اگر مبالغ دریافتی زیاد نبود شهرداری را ملزم می کردیم که عوارض را پس بدهد و پروانه صادر نکند.

 وی با بیان اینکه در ابتدا معاونت شهرسازی اعلام کرد که تنها ۳۸ پرونده در این خصوص وجود دارد افزود: اما رفته رفته تعداد پرونده ها افزایش یافته و نهایتاً ۴۷۳ پرونده در خصوص لغو برجام به ما ارجاع داده شد.

سالاری با بیان اینکه به دلیل حجم پرونده‌ها عنوان کردیم که شهرداری باید لایحه بدهد نه استفساریه گفت: نهایتاً حناچی شهردار تهران لایحه‌ای را به ما ابلاغ کرد و در آن از ما خواست که در مورد ۴۷۳ پرونده تعیین تکلیف کنیم.

این عضو شورای شهر با بیان اینکه ۶۳ پرونده عوارض خود را به صورت کامل و سیستمی قبل از هفتم فروردین ماه پرداخت کردند خاطر نشان کرد: بر اساس اطلاعات شهرداری ۷۳ پرونده نیز قبل از آنکه بتوانند عوارض خود را به صورت کامل پرداخت کنند تشکیل شدند.

 وی با بیان اینکه ارزش ریالی ۶۲ پرونده ۱۷۰ میلیارد تومان است و ارزش ریالی ۷۳ پرونده‌ای که به صورت علی الحساب عوارض را پرداخت کردند نیز ۵۰۰ میلیارد تومان است.

 وی با بیان اینکه هر چند که در بررسی‌ها مشخص شد که تنها در هشت باغ درخت زیاد وجود دارد خاطر نشان کرد: کمیسیون های تخصصی به این جمع بندی رسیدند که برای ٦٢ پرونده مجوز صادر شود./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۵۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان

به گزارش "ورزش‌سه"، رقابت‌های لیگ دسته اول در حالی هفته پایانی خود را پشت سر گذاشت که دیدار استقلال ملاثانی (آبی‌پوشان جنوب) و فجرشهید سپاسی شیراز به دلیل عدم همکاری باشگاه استقلال خوزستان با باشگاه هم استانی برگزار نشد.

در جلسه هماهنگی پیش از برگزاری مسابقه از ورزشگاه غدیر به عنوان محل برگزاری مسابقه یاد شده بود، اما وقتی دو ساعت مانده به زمان برگزاری مسابقه دو تیم با اتوبوس‌هایشان پشت در غدیر رسیدند، درهای ورزشگاه به روی آنها باز نشد تا این مسابقه درنهایت با اصرار باشگاه استقلال خوزستان بر موضع خود به لغو شود.

حالا کمیته انضباطی حکم به تکرار این مسابقه در جایی غیر از خوزستان داده که به زودی از سوی سازمان لیگ اعلام خواهد شد، اما نکته قابل توجه جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم رعایت بازی جوانمردانه و اصولی اخلاقی از سوی کمیته انضباطی به این باشگاه تحمیل شده است. 

متن این حکم به شرح زیر است: 

همچنین رفتار باشگاه خوزستان به عنوان بهره بردار ورزشگاه غدیر در عدم موافقت با بازگشایی درب این ورزشگاه علی رغم اطلاع و آگاهی از انتخاب ورزشگاه مذکور به عنوان محل دوم برگزاری مسابقات تیم آبی پوشان جنوب از مصادیق نقض اصول اخلاقی و جوانمردی حاکم بر مسابقات فوتبال تشخیص و مستند به مواد 51 و 117 مقررات انضاطی به پرداخت مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم میگردد. رای صادره به جز جریمه نقدی قابل اجرا و تماماً ظرف مدت 7 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف میباشد.

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • تضمین حیات شهری با افزایش درختان
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان