Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: بنگاه‌های اقتصادی استان مرکزی براساس شرایط کشور باید تولید داشته باشند. ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند، بهروز اکرمی پیش از ظهر امروز در بازدید از پتروشیمی شازند با اشاره به اهمیت افزایش تولید اظهار داشت: باتوجه به شرایط کنونی  باید مجموعه‌های اقتصادی استان همه توان خود را صرف تولید کنند و مجموعه‌های دولتی نیز باید تنگناهای تولید را بردارند تا بنگاه‌های اقتصادی بتوانند به حیات خود ادامه دهند، بنگاه‌های اقتصادی باید با نگاه اقتصادی و منطبق بر قوانین اقتصادی کار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه دولت باید به بنگاه‌های اقتصادی و به ویژه بنگاه‌هایی که به سمت خصوصی شدن می‌روندرا  کمک کند تا قیمت تمام شده محصولات کفاف هزینه‌های تولیدی آنها را بدهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: باتوجه به شرایط ویژه موجود در کشور،  باید برنامه‌ها بر اساس اولویت بندی انجام شود.

پتروشیمی شازند 400 میلیون دلار ارزآوری داشته است

مدیر عامل شرکت پتروشیمی شازند نیز در این بازدید با اشاره به  وجود نیروهای متخصص در این مجموعه گفت: این مهم سبب شده این شرکت تولیدی به عنوان یک شرکت مطرح در بین شرکت‌های همتای خود باشد، شرکت پتروشیمی از بزرگترین مجموعه‌های صنعتی است که در امسال با فراز و نشیب‌هایی همراه بود اما با کمک و همکاری کارکنان این مجموعه مشکلات یکی پس از دیگری برطرف شد.

فردا؛ آغاز محاکمه متهمان پرونده ارزی پتروشیمی در دادگاه ویژه اقتصادیعربستان ظرفیت پالایشگاهی خود را در آمریکا افزایش می‌دهدسازمان منطقه ویژه پتروشیمی نباید بحران‌های برای بندرماهشهر و استان خوزستان ایجاد کند

ابراهیم ولدخانی افزود: باتوجه به تحریم‌ها و مشکلات، در زمانی این شرکت با مشکلات گمرکی مواجهه شد اما با تلاش‌های مضاعف تحریم‌ها اثری در روند کار ایجاد نکرد و امید است مسئولان حمایت‌های لازم را از این شرکت بیش از پیش مورد توجه قرار دهند، سال گذشته این شرکت بیش از 300 میلیون دلار ارز آوری برای کشور داشت که امسال این رقم با وجود مشکلات اقتصادی بر پایه 400 میلیون دلار هدف‌گذاری شده است.

وی تصریح کرد: باتوجه به اهمیت موارد، هیچ کدام از اعضای این مجموعه اجازه خروج محصولات بدون مجوز شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران را ندارند، ایجاد شغل برای دولت با صرف هزینه‌های زیادی همراه است و شرکت پتروشیمی شازند در مدت دو سال گذشته 800 نیروی کار در این شرکت جذب کرده است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شازند ادامه داد: دو سال است که این مجموعه صنعتی از فهرست صنایع آلاینده خارج شده، شرکت پتروشیمی شازند سال گذشته یک هزار قلم لوازم و تجهیزاتی که نیازمند تامین ارز بود را بومی سازی و در داخل شرکت تولید کرد، امسال این مجموعه از لحاظ فروش محصولات هیچ مشکلی نداشته و اگر خوراک لازم به این مجموعه تزریق شود، به توفیقات بیشتری دست پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ش

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاهمیرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاهمیرزایی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • بابایی کارنامی: رونق بنگاه‌های اقتصادی متضمن امنیت شغلی کارگران است
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳