Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس اتحاديه آجيل و خشکبار تهران اعلام کرد: قيمت هر کيلوگرم آجيل مخلوط شب عيد در نمايشگاه هاي فروش بهاره بين 60 تا 110 هزار تومان تعيين شده است که مردم مي توانند کالاي مورد نياز خود را از اين مراکز با نرخ هاي مناسب خريداري کنند.

«مصطفي احمدي» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا با بيان اينکه محصول آجيل و خشکبار کشور تامين است و هيچ کمبودي در اين زمينه نداريم، افزود: با توجه به شرايط اقتصادي فعلي و نوسان نرخ ارز قيمت تمامي اجناس در کشور روند افزايشي دارد، تا جايي که در 11 ماهه اخير اقلام مختلف خشکبار به طور ميانگين بين 80 تا 100 درصد افزايش قيمت داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وي، اين افزايش نرخ تا جايي است که فروش اين محصولات در مدت يازده ماهه امسال به يک پنجم کاهش پيدا کرده است.
احمدي اظهار داشت: با وجود تحريم ها و مشکلات در نقل و انتقال پول، مشکلي در تامين خشکبار وارداتي مورد نياز کشور نداريم زيرا واردات اقلامي چون تخمه کدو و آفتابگردان از مبادي رسمي همچنان انجام مي شود و مشکلي در تامين آنها نداريم.
وي اظهار داشت: بيش از 90 درصد مردم از آجيل و خشکبار با نرخ هاي کمتر از 200 هزار تومان خريداري مي کنند و بخش اندکي توان خريد آجيل با قيمت هاي بالاتر را دارند.
** عرضه پسته 300 هزارتوماني، گران فروشي است
رئيس اتحاديه آجيل و خشکبار درباره اين که در برخي واحدهاي صنفي نرخ هرکيلوگرم پسته بيش از 300 هزارتومان به فروش مي رسد، گفت: اکنون قيمت هر کيلوگرم پسته بين 120 تا 240 هزار تومان است.
وي اضافه کرد: در بحث آجيل و خشکبار به دليل رتبه بندي کيفيت، امکان نرخ گذاري مصوب براي واحدهاي صنفي وجود ندارد اما اين بدان معنا نيست که واحدهاي قنادي و آجيل فروشي مي توانند هر کيلوگرم پسته را با قيمت هايي بيش از 250 تا 300 هزارتومان به فروش برسانند.
وي تصريح کرد: عرضه پسته با نرخ 300 هزار تومان تخلف و گران فروشي است که بايد با افراد سودجو برخورد شود.
به گفته وي، اعضاي اتحاديه آجيل و خشکبار به دليل پايين آمدن قدرت خريد مردم تلاش دارند کمترين سود را براي عرضه اين محصولات دريافت کنند تا مردم شب عيد خوبي را سپري کنند.
** کيفيت آجيل 20 درصد کاهش يافته است
رئيس اتحاديه آجيل و خشکبار تهران گفت: به دليل خشکسالي ها و سرمازدگي ابتداي سال، کيفيت آجيل امسال نسبت به سال گذشته بين 10 تا 20 درصد کاهش يافته اما با اين وجود نسبت به خشکبار ديگر کشورها از کيفيت بالاتري برخوردار است.
احمدي تصريح کرد: عرضه آجيل و خشکبار در قنادي هاي کشور تخلف بوده و نبايد اين محصولات در اين واحدها به فروش برسد زيرا بيشتر قنادي ها از محصولات درجه دو و سوم با قيمت هاي بالا تهيه مي کنند و با قيمت هاي بالا هم عرضه مي کنند که به نفع مصرف کنندگان نيست.
** راه اندازي کمپين «نه به خريد آجيل» ناموفق است
وي درباره راه اندازي کمپين «نه به خريد آجيل» اظهار داشت: اکنون آمريکا در محصول خشکبار به ويژه پسته رقيب ايران به شمار مي رود به طوري که سالانه 400 هزار تن پسته در ايالات متحده توليد مي شود و توليد ايران در بهترين شرايط 200 هزار تن است اما خود آمريکايي ها نيز از پسته ايراني به دليل بالا بودن کيفيت مصرف مي کنند.
وي گفت: بنابراين ايجاد کمپين هاي نه به خريد آجيل و خشکبار به نفع آمريکا است و اين کمپين ها از آنجا هدايت مي شوند؛ به طور مثال در شب چله نيز چنين کمپيني راه اندازي شد اما موفقيت آميز نبود زيرا مردم آجيل مورد نياز خود را خريداري کردند.
احمدي زمان اوج فروش آجيل را از 20 اسفند دانست و افزود: در روزهاي پاياني سال تمامي واحدهاي فروش آجيل و خشکبار تحت نظارت و بازرسي بهداشتي و قيمتي مستمر سازمان تعزيرات، اصناف کشور و اتحاديه در تهران و سراسر کشور قرار دارند.
رئيس اتحاديه آجيل و خشکبار گفت: اکنون يک هزار و 250 واحد صنفي آجيل و خشکبار داراي پروانه در کشور فعال است و 200 واحد درحال دريافت پروانه هستند اما هر ساله در شب عيد و ايام نوروز ما با پديده واحدهاي صنفي خلق الساعه (يک شبه) روبرو مي شويم که حدود 400 واحد مي شوند.
وي اظهار داشت: امسال نيز همچون سال گذشته با اعلام شکايت از سوي اتحاديه ها و اصناف ظرف مدت 12 ساعت واحدهاي متخلف پلمپ و پس از آن پروندهايشان به دستگاه هاي قضايي ارسال مي شود.
به گفته احمدي، در صورتي که مردم در خصوص قيمت يا کيفيت محصولات عرضه شده در واحدهاي آجيل، خشکبار و قنادي ها شکايتي داشته باشند، مي توانند با شماره تلفن 33112313 اتحاديه در تهران و در شهرستان ها با اتحاديه هاي مربوطه يا شماره 124 سازمان تعزيرات و بازرسي کشور تماس بگيرند.
به گزارش ايرنا، در کشورمان سالانه حدود 200 هزار تن پسته، 160 هزار تن کشمش، 150 هزار تن مغز گردو، يک ميليون و 200 هزار تن خرما ، 35 تن انجير، 50 هزار تن بادام درختي و 300 هزارتن نخود توليد مي شود.
اکنون سالانه بيش از 2 ميليارد دلار انواع خشکبار ايران به بيش از 50 کشور جهان همچون آلمان، آمريکا، فرانسه، انگلستان، ايتاليا، اسپانيا، سوئد، نروژ، پرتغال، کشورهاي حوزه خليج فارس از جمله قطر، امارات متحده عربي، کويت، کشورهاي آسيائي چين، کره جنوبي، ژاپن، استراليا، روسيه صادر مي شود.
طبق آمارها قيمت هر کيلوگرم آجيل سال گذشته براي خرده فروشي ها و با توجه به کيفيت محصول بين 42 تا 60 هزار تومان بود.
اقتصام**9186*2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۷۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟

بیت کوین چگونه ارزش گذاری می شود؟

عوامل بازاری مانند عرضه و تقاضا بر قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؛ کاهش قیمت معمولاً با افزایش تعداد فروشندگان همراه است و برعکس. این تعاملات تأثیر قابل توجهی بر فروش و خرید ارز دیجیتال دارند.

بیت کوین (BTC)، که در مقایسه با ارزهای فیاتی مانند دلار، پوند، یورو و ین نظارت دولتی ندارد، توسط شبکه‌ای پراکنده از کاربران و پروتکل‌های رمزنگاری شده ایجاد، ذخیره و منتقل می‌شود.

سرمایه‌گذاران تراکنش‌های خود را بدون نیاز به واسطه به صورت مستقیم انجام می‌دهند، که این امر به وسیله شبکه‌ای همتا به همتا امکان‌پذیر است و محدودیت‌های معاملاتی را کاهش می‌دهد. این ارز دیجیتال اولین بار توسط ساتوشی ناکاموتو در سال ۲۰۰۸ پیشنهاد شده و در ژانویه ۲۰۰۹ راه‌اندازی شد.

تعداد روزافزون کسب‌وکارهایی که بیت کوین را می‌پذیرند به افزایش ارزش بازار آن کمک می‌کند. با این حال، این ارز دیجیتال با مسائل امنیتی و نوسانات مواجه شده است که پاسخ‌گویی به سوالاتی مانند تعیین‌کننده‌های ارزش بیت کوین را دشوار می‌سازد.

دینامیک‌های بازار مشابهی که بر قیمت سایر کالاها و خدمات تأثیر می‌گذارند، بر قیمت بیت کوین نیز تأثیر می‌گذارند. اگر تعداد خریداران از فروشندگان بیشتر باشد، قیمت‌ها معمولاً افزایش می‌یابند. همچنین، قیمت بیت کوین توسط هیچ نهاد مرکزی تعیین نمی‌شود و در هر بازار یا بورس بر اساس عرضه و تقاضای موجود تعیین می‌گردد.

چه عواملی می تواند بر قیمت بیت کوین تاثیر بگذارد؟

چندین عامل بر قیمت بیت کوین تاثیر می‌گذارند، از جمله عرضه و تقاضای آن، رقابت با دیگر ارزهای دیجیتال، تأثیرات خبری، هزینه‌های تولید، و قوانین و مقررات مربوطه.

رقابت و اخبار

بیت کوین با رقابت از سوی آلتکوین‌ها نظیر اتریوم (ETH) و میم کوین‌ها مانند دوج کوین (DOGE) مواجه است که این امر جذابیت تنوع بخشی به پورتفوی سرمایه‌گذاران را افزایش می‌دهد. پیشرفت‌های صورت گرفته توسط سایر ارزهای دیجیتال ممکن است در شرایطی که بیت کوین تنها گزینه موجود بود، به کاهش نسبی قیمت آن منجر شود. همچنین، تحت تأثیر پوشش خبری، ممکن است ترجیح دهید دارایی‌های دیجیتال با چشم‌انداز مثبت را خریداری کنید و از دارایی‌هایی با آینده‌ای نامشخص صرف‌نظر کنید.

هزینه تولید

هزینه‌های تولید بیت کوین شامل هزینه‌های زیربنایی، مصرف برق برای استخراج، و سختی الگوریتم ریاضی (هزینه غیرمستقیم) می‌شود. تغییرات در سطح سختی الگوریتم‌های بیت کوین می‌تواند بر سرعت تولید این ارز دیجیتال تاثیر گذارد، که این خود می‌تواند سرعت تولید را کاهش دهد یا افزایش دهد و به تبع آن بر عرضه بیت کوین و در نهایت بر قیمت آن تاثیر بگذارد.ارز دیجیتال و تاثیرات آن بر بازار مالی

مقررات

مقررات مربوط به ارزهای دیجیتال به طور پیوسته در حال تحول هستند، از کشورهایی مانند السالوادور که آن را به عنوان پول قانونی پذیرفته‌اند تا چین که تراکنش‌های کریپتو را رسماً ممنوع کرده است. هرگونه نگرانی درباره تصمیمات دولت‌ها علیه ارزهای دیجیتال می‌تواند به کاهش قیمت بیت کوین منجر شود. همچنین، نبود قطعیت در مورد نظارت و قوانین، ترس را در بین سرمایه‌گذاران افزایش داده و موجب کاهش بیشتر ارزش بیت کوین می‌شود.

چرا نوسانا قیمت بیت کوین زیاد است؟

عدم اطمینان نسبت به ارزش ذاتی و آینده‌ی بیت کوین، این ارز دیجیتال را به یک دارایی بسیار ناپایدار تبدیل کرده است.

محدودیت تعداد بیت کوین‌ها به این معناست که هر روز تعداد کمتری بیت کوین جدید تولید می‌شود. برای حفظ قیمت پایدار، تقاضا باید با این نرخ تورم همخوانی داشته باشد. اندازه بازار بیت کوین نسبت به دیگر صنایع بسیار کوچک است و گاهی اوقات تنها پوشش رسانه‌ای می‌تواند قیمت آن را بالا یا پایین ببرد. به عنوان مثال، خبرهایی مانند پذیرش بیت کوین توسط تسلا می‌تواند قیمت این ارز را به شدت تحت تأثیر قرار دهد.

یک توییت که اعلام کند فعالیت بلاک چین بیت کوین متوقف شده، می‌تواند به کاهش شدید ارزش آن منجر شود و در نتیجه حجم معاملات بیت کوین نیز کمتر خواهد شد. بنابراین، با در نظر گرفتن این نوسانات، ممکن است پرسیده شود که آیا قیمت بیت کوین می‌تواند به صفر برسد؟ از لحاظ فنی، این امکان وجود دارد چرا که قیمت بیت کوین به هیچ ارز فیاتی مانند دلار آمریکا یا هر دارایی دیگری وابسته نیست و در نتیجه مستعد افت ارزش است. با این حال، همچنین می‌دانیم که استیبل کوین‌های الگوریتمی مانند ترا (Terra USD) می‌توانند نوسانات بازار را تشدید کنند.

با این وجود، برای رخ دادن چنین فاجعه‌ای برای BTC، باید شرایط بسیار نامساعدی پیش از وقوع فاجعه به وجود آید تا سرمایه‌گذاران فرصت داشته باشند از سرمایه‌های خود محافظت کنند. همچنین، تخریب معماری پیچیده بیت کوین کار ساده‌ای نیست، اما مشکلات مقیاس‌پذیری آن ممکن است آینده‌ی آن را به خطر بیندازد. با این حال، این بدان معنا نیست که قیمت بیت کوین ناگهان به صفر خواهد رسید.

اگر قیمت بیت کوین به صفر برسد چه اتفاقی می افتد؟

اگر قیمت بیت کوین به صفر برسد، این امر تأثیرات قابل توجهی بر معامله‌گران، سرمایه‌گذاران نهادی، قیمت سایر ارزهای دیجیتال، شرکت‌های فعال در حوزه ارزهای دیجیتال و کلیت سیستم مالی خواهد داشت.

در صورتی که قیمت بیت کوین به صفر سقوط کند، این کاهش قیمت می‌تواند بر سایر ارزهای دیجیتال نیز تأثیر بگذارد. در نتیجه، بسیاری از سرمایه‌گذاران ممکن است بسته به نوع سرمایه‌گذاری‌های خود، به طور کامل یا قابل توجهی زیان‌های خود را جبران کنند.

سرمایه‌گذاران نهادی که معمولاً سرمایه‌گذاری‌های بزرگ‌تری انجام داده‌اند برای تنوع‌بخشی به پورتفولیوی خود ممکن است بیش از دیگران در معرض خطر باشند. کسانی که به تازگی با قیمت‌های بالا یا در بازارهای مشتقات کریپتو سرمایه‌گذاری کرده‌اند(سرمایه گذاری بلند مدت و ویژگی های آن در بازار کریپتو)، در معرض ریسک بیشتری قرار دارند و ممکن است نیاز به نقد کردن دارایی‌های دیگر برای پوشش مارجین داشته باشند.

مشتریان ممکن است اعتماد خود را به سیستمی که به نظر می‌رسد در حال فروپاشی است از دست بدهند و این موضوع می‌تواند بر شرکت‌هایی مانند کوین بیس و بایننس که به جریان معاملات برای کسب درآمد و رشد سرمایه‌گذاری‌ها وابسته‌اند، تأثیر منفی بگذارد. سرمایه‌گذاری در این نوع شرکت‌ها ممکن است به شدت کاهش یابد یا متوقف شود. علاوه بر این، این شرکت‌ها ممکن است دیگر قادر به استخدام یا حفظ پرسنل لازم برای ادامه فعالیت نباشند.

دیگر خبرها

  • قیمت سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • چه کار کنیم نعناع روی دوغ نماند؟ | ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ با کمک آب جوش
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تولید یک میلیون تن چغندرقند در مزارع استان کرمانشاه
  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟