Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، پروژه پژوهشی «تأثیر آموزش مداخلات مثبت‌گرا بر شادکامی ایثارگران» از مدتی پیش با همکاری مرکز مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران به سرپرستی طرح اعظم نوفرستی روانشناس بالینی و عضو هیئت علمی این دانشکده آغاز شده است.

اجرای مداخله آموزشی در ۲ گروه ۲۰ نفره جانبازان، همسران جانبازان و همسران شهدا در ۱۰ جلسه ۲ ساعته برای هر گروه در موزه صلح تهران انجام و به پایان رسیده و داده‌های گردآوری شده از این پژوهش آماده تحلیل و بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسه گردهمایی و کارگاه آموزشی این گروه از جانبازان روز چهارشنبه ۱۵ اسفند همراه با نشست پرسش و پاسخ در موزه صلح تهران برگزار شد.

گفتنی است شادکامی متأثر از مؤلفه‌های دیگری است که می‌تواند زندگی افراد را با امید و انگیزه بیشتر سرشار کند. دانشمندان طبق پژوهش‌های انجام شده در دویست کشور دنیا طی چهل سال گذشته به این نتیجه رسیده‌اند که قسمت اعظم از شادکامی انسان‌ها ژنتیکی است. حدود ۱۰ الی ۲۰ درصد از شادکامی هم به شرایط مادی افراد باز می‌گردد و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از شادکامی‌ها به مهارت‌ها، باورها و نگرش‌های انسان‌ها باز می‌گردد که سبب می‌شود زندگی شادتری را احساس کنند.

کد خبر 4561181

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان و ایثارگران دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، کارگاه آموزشی نمایندگان فرماندار، ناظران، کاربران سامانه و سایر عوامل هیئت اجرایی برگزاری مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شهرستان‌های قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ در سالن همایش‌های شهرداری قائمشهر با حضور مسئولین شهرستانی و فرمانداری برگزار شد.

در این دوره آموزشی با توجه به تغییرات عمده‌ای که در قانون انتخابات صورت گرفته، نمایندگان فرماندار، کاربران رایانه، اعضای شعب ثابت و سیار عوامل اجرایی انتخابات، با آخرین قوانین و مقررات آشنا شدند.

در این کارگاه، تأکید شد که محوریت و مدیریت شعبات با نمایندگان فرماندار است و تمامی عوامل برگزار کننده انتخابات باید بی‌طرفی کامل خود را مدنظر قرار دهند.

در راستای برگزاری انتخاباتی پرشور، بر اساس ماده ۱۳ قانون انتخابات که به همه مدیران ابلاغ شده، نیروی انسانی و تجهیزات و امکانات ادارات باید در اختیار عوامل اجرایی انتخابات قرار گیرد.

مردم، انقلاب را متعلق به خود می‌دانند و برای نام نویسی به عنوان عوامل اجرایی حضور فعالی داشتند.

لازم به ذکر است مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۳ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ همزمان در ۲۱ حوزه انتخابیه کشور از جمله شهرستان قائمشهر برگزار خواهد شد.

نامزدها، علی کشوری، کمال علیپور، مصطفی معلمی و عمران عباسی بعنوان ۴ نامزد راه‌یافته به مرحله دوم در کارزار انتخاباتی حوزه‌های یادشده با هم به رقابت خواهند پرداخت.

خبرنگار: محمدرضا کوچکسرائی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228451 برچسب‌ها ایسکانیوز انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • رزمایش طرح سپاس با همکاری تیپ ۵۵ هوابرد برگزار شد
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • احداث ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران تا پایان شهریور ۱۴۰۳
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»