Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام سیدمصطفی رضوی، مدیر قرآن و حدیث معاونت تهذیب حوزه و تربیت حوزه‌های علمیه امروز 15 اسفندماه در نشست خبری در خصوص برگزاری هشتمین دوره مسابقات قرآن حوزه‌های علمیه کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به میزبانی کرمانشاه از هشتمین دوره مسابقات قرآن حوزه‌های علمیه کشور اظهار کرد: این دوره از مسابقات 23 تا 24 اسفندماه با حضور طلاب شیعه و اهل‌سنت همزمان با اولین دوره مسابقات قرآنی طلاب مدارس علمیه امام‌خمینی(ره) کرمانشاه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن و حدیث در رشته‌های حفظ 5، 10، 20 و کل قرآن کریم، قرائت، ترتیل، خطابه قرآنی، حفظ موضوعی آیات، روایات و معارف، معارف نهج‌البلاغه(حکمت‌ها) و به دو شیوه شفاهی و کتبی برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام رضوی با اشاره به برگزاری مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات در بهمن‌ماه در مراکز استان‌ها، گفت: مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات در مراکز استان‌ها و با حضور 1700 نفر برگزار شد که از این تعداد 123 نفر به مرحله نهایی راه یافتند.
مدیر قرآن و حدیث معاونت تهذیب و تربیت اظهار کرد: 8 نفر از طلاب حوزه‌های علمیه شیعه و 4 نفر از حوزه‌های علمیه اهل‌سنت در مرحله نهایی به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.
وی با توضیح در خصوص رشته‌های این دوره از مسابقات تصریح کرد: رشته خطابه قرآنی به شیوه غیرحضوری برگزار خواهد شد و نفر اول این رشته به مسابقات بین‌المللی راه خواهد یافت.
حجت‌الاسلام رضوی به میزبانی کرمانشاه برای این دوره از مسابقات اشاره و اظهار کرد: علاوه بر پشتیبانی و حمایت همه جانبه اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه ما در چند سال اخیر جنبش بسیار خوبی در عرصه قرآنی در این استان شاهد بودیم و براین اساس کرمانشاه به عنوان میزبان هشتمین دوره مسابقات قرآن حوزه‌های علمیه انتخاب شد.
مدیر قرآن و حدیث معاونت تهذیب و تربیت در ادامه گفت: ویژگی تلفیقی بودن این مسابقات و حضور همزمان طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه شیعه و اهل‌سنت می‌تواند زمینه سطح ارتقاء دانش و توانمندی طلاب شیعه و اهل‌سنت را در حوزه قرآن میسر کند.
حجت‌الاسلام رضوی در پایان این نشست افزود: در بیانات مقام معظم رهبری بارها آمده است که جامعه بشری برای نجات از سردرگمی باید به سمت قرآن بیاید و با آن مأنوس شود و اگر امت اسلامی بناست به عزت برسد باید حول محور قرآن حرکت کند چراکه عمل به قرآن می‌تواند بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های جامعه را برطرف کند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کرمانشاه فعالیت های قرآنی حجت الاسلام رضوی مسابقات قرآنی هشتمین دوره طلاب و روحانیون حوزه های علمیه استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۰۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود

فاطمه شیرازی، حافظ، قاری و داور مسابقات قرآن با حضور در نمایشگاه دستاوردهای وقف در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: اولین سالی است که در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنم و مشتاق هستم تا بدانم عرصه‌های فعالیت سازمان اوقاف در بخش‌های مختلف به چه صورت است. البته با فعالیت قرآنی سازمان از سال ۱۳۷۴ آشنا هستم از چهاردهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن همراه اوقاف بوده ام و کاملاً به فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی سازمان اشراف دارم.

وی اظهار کرد: اما در زمینه حمایت اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و اهدافی که برای وقف بیان شده که موقوفه حفظ شود و در راستای نیت واقف باشد، مسلماً در اقداماتی که در عرصه علمی صورت می‌پذیرد به عنوان مثال در حوزه تولید وسایل پزشکی که تکنولوژی آن در دست کشورهای اروپایی است مانند فیلتر دیالیز که در دوران تحریم به مشکل برخوردیم و در این نمایشگاه مشاهده کردیم که یکی از شرکت‌ها در این زمینه فعالیت می‌کند و باعث خرسندی است اگر اوقاف در این زمینه سرمایه گذاری کند. قطعاً واقفان نیز خشنود خواهند شد.

شیرازی بیان کرد: امید است اوقاف در عرصه‌های فرهنگی و قرآنی مستدام باشد. در عرصه کمک به فناوری و هر آنچه باعث شود ایران ما یک پله بالاتر رود ارزشمند است و باید مردم مشارکت داده شوند. ما مردم خالص و مخلص و جوانان نخبه داریم که باید به کار گرفته شوند و مسئولان اهتمام داشته باشند که بتوانیم ایران را ارتقا دهیم و در دنیا بدرخشد.

وی تصریح کرد: یکی از مسایلی که جای کار دارد بحث تأمین دارو است که با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و حمایت سازمان اوقاف می‌توانیم در این زمینه به خودکفایی برسیم. البته قبل از هر اقدامی باید حول محور پیشگیری فعالیت شود و اوقاف نیز می‌تواند در این زمینه ورود کند.

کد خبر 6092189 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود