Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- برآورد جمعیتی- اجتماعی در سال ۱۳۹۶ نشان می‌دهد، در منطقه ۲ شهرداری تهران بیشترین تعداد جمعیت ۶۵ ساله و بیشتر زندگی می‌کنند. بر اساس آمار، نرخ باسوادی در تهران ۹۳ درصد است و منطقه ۱۷ کم‌ترین نرخ باسوادی را دارد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، در تهران چیزی حدود ۹ میلیون نفر زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شاید جالب باشد بدانید جوان‌ترین و مسن‌ترین مناطق تهران از نظر سن افراد ساکن در آن‌ها کدام مناطق هستند. آن طور که سایت داده نمای شهرداری تهران اعلام کرده است؛ منطقه ۲ شهرداری تهران با دارا بودن ۷۶ هزار و ۸۷۱ شهروند دارای سن ۶۵ سال و بالاتر، در رتبه نخست مسن‌نشین‌ترین منطقه‌ها قرار دارد. ۶۵ ساله‌ها و مسن‌تر از آن‌ها ۱۱ درصد از کل جمعیت منطقه ۲ و ۸ درصد از کل جمعیت شهر تهران را به خود اختصاص داده‌اند.

در گروه جمعیتی ۶۵ ساله‌ها و بیشتر، منطقه چهار با دارا بودن ۶۴ هزار و ۱۳۶ نفر در رتبه دوم است. ۹۲۰ هزار نفر در این منطقه زندگی می‌کنند که هفت درصد از این جمعیت را افراد ۶۵ ساله و بالاتر تشکیل می‌دهند. البته بیشترین جمعیت شهر تهران در منطقه ۴ ساکن هستند و شاید به همین دلیل بیشترین شهروندان جوان را در خود جای داده است. بر اساس گزارش‌ها ۷۸۷ هزار و ۶۲۴ نفر در این منطقه زندگی می‌کنند که جمعیت ۱۰ سال و بیشتر را دارند. همین عامل هم سبب شده تا منطقه ۴ رتبه نخست بیشترین ساکنان جوان را داشته باشد.

منطقه‌ای هم که کم‌ترین تعداد جمعیت ۶۵ و بیشتر را در خود جای داده، منطقه ۲۰ با ۹ هزار و ۱۳۴ نفر است.

در بخش جوان‌ترین‌ها، بیشترین تعداد جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر مربوط به منطقه ۵ شهرداری تهران است. در این منطقه چیزی حدود ۷۶۰ هزار و ۱۵۸ نفر در رده جمعیتی ۱۰ ساله و بیشتر ساکن هستند. تعداد کودکان زیر ۱۵ سال هم در منطقه ۵، ۱۳۸ هزار و ۸۶۰ نفر است. منطقه ۲ شهرداری تهران هم در جدول جوان‌ترین‌ها با ۶۲۵ هزار و ۱۴۵ نفر در رتبه سوم قرار دارد. آمار نشان می‌دهد ۱۸ درصد از کل جمعیت تهران را کودکان زیر ۱۵ سال تشکیل داده‌اند.

نرخ باسوادی در شهر تهران ۹۳ درصد

بر اساس برآورد جمعیتی- اجتماعی در سال ۱۳۹۶ که از سوی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران تدوین شده، نرخ باسوادی در بیشتر منطقه‌های ۲۲ گانه تهران بیش از ۹۰ درصد است. منطقه ۱۳ با ۹۸ درصد بالاترین نرخ باسوادی را دارد و منطقه‌های ۱۷، ۱۸ و ۱۹ کمترین نرخ باسوادی را دارند. نرخ باسوادی منطقه ۱۷، ۸۷ درصد است و این منطقه کم‌ترین میزان نرخ باسوادی را دارد.

به طور کل، میزان نرخ باسوادی در شهر تهران ۹۳ درصد اعلام شده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مسن ترین جوانان تهران شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط دریافت وام‌ها و تسهیلات فرزندآوری باید تسهیل شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهران رجبی بازیگر سینما و تلویزیون درباره اهمیت توجه به بحث جوانی جمعیت گفت: جمعیت را باید جوان نگه داشت هر چند که نوع این جوان نگه داشتن کار کارشناسی می‌طلبد و در تمام دنیا کارشناسان و جمعیت شناسان شرایط جمعیتشان را بررسی می‌کنند و براساس شرایط جامعه سیاست گذاری صحیح انجام می‌دهند. الان شاهد هستیم که خیلی کشور‌های اسکاندیناوی و حتی کشوری مثل ژاپن نیروی کار جوان ندارد و از دیگر کشور‌ها وارد می‌کند.

وی با اشاره به تهدیدات میانسالی جمعیت گفت: شما خود صندوق‌های بازنشستگی را در نظر بگیرید، چقدرجوان باید کار کنند تا درآمدزایی برای این صندوق‌ها شود، البته قطعا دوستان کارشناس بهتر و شیواتر دراین زمینه صحبت می‌کنند، اما ما هم باید در نظر داشته باشیم که جامعه را به سمت فرزندآوری ترغیب کنیم.

رجبی با اشاره به سیاست‌های تشویقی فرزنداوری گفت: سالهاست سیاست‌هایی مثل امکانات برای ازدواج از وام تا دیگر کمک‌ها و اعطای زمین و خودرو و دیگر وام‌ها برای فرزندآوری شروع شده که البته اینها هم باید شرایطش تسهیل شود، وگرنه همه می‌دانند که فرزندآوری درسنین بالا شیرینی جوانی را ندارد و آدم کسل و سندار دیگر حوصله بچه داری ندارد.

وی با تأکید بر اهمیت مسکن برای جوانان گفت: شاید بتوانم بگویم که مسکن حتی از کار هم واجبتر است، چون زوجی که خیالشان از مسکن راحت باشد با هر کاری هم که شده زندگی شان را نگه می‌دارند و چرخش را می‌چرخانند و فرزنددار می‌شوند.

وی با بیان اینکه ازدواج و فرزندآوری به افراد تشخص اجتماعی و  حتی بین خانواده و اقوام عزت می‌دهد، گفت: ضروری است که کشورمان را جوان نگه داریم، مثل الان که جامعه جوانی داریم و همین جوان‌ها باعث پیشرفت‌های علمی بزرگ ما در ایران و سطح دنیا شده اند.

رجبی در ادامه اظهار داشت: توجه به فعالیت‌های هنری برای ترغیب جوانان به فرزندآوری از فیلم و مستند و سریال تا ایجاد شعار‌های مختلف می‌تواند گرایش آنها را افزایش دهد، فرزندآوری یک عمل خداپسندانه و در دین هم سفارش بسیار شده است. امیدواریم شرایط هر سال نسبت به قبل راحتتر باشد بهرحال هر نسلی نسبت به نسل قبلی راحتتر زندگی کرده و این تجربه به ما ثابت شده است.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • شرایط دریافت وام‌ها و تسهیلات فرزندآوری باید تسهیل شود
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • مراکز تفریحی و گردشگری لرستان برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟