Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ايلام- ايرنا- معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري ايلام گفت: اشتغال جوانان تحصيل کرده از مشکلات جامعه ما است و يکي از راه هاي حل اين مشکل، ايجاد اشتغال مولد، پايدار و تبديل ايده ها به کار و ثروت است.

به گزارش ايرنا، ايوب درويشي عصر چهارشنبه در آيين اختتاميه رويداد کارآفريني و کسب و کار `برند شو` ايلام اظهار داشت: برگزاري استارتاپ هاي متعدد مي تواند منجر به کسب ايده هاي جديد، جذب سرمايه گذاران و خلق ثروت و ايجاد کسب و کار در حوزه فناوري شود
وي با بيان اينکه الگوسازي واقعي با نماد علم و فناوري محقق مي شود، گفت: براي ايجاد درآمدهاي پايدار بايد به سمت اقتصاد مبتني به نوع آوري گام برداشت و استارت آپ هاي مبتني بر ظرفيت ها و نيازهاي استان همراه با طرح هاي قابل اجراي دانش بنيان شکل بگيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درويشي افزود: استارت آپ هاي مناسبي در ايلام آغاز شده و حضور مسئولان ارشد در اين مراکز جوانان را براي ارائه ايده هاي بهتر تشويق مي شوند.
وي تاکيد کرد: با توجه به اثرگذاري استارتاپ و نقش مهم آن در ثبت ايده هاي کارآفريني در حوزه گردشگري و ماهيت ايجاد کسب و کاري که دارد، مي توان به خوبي ظرفيت هاي اقتصادي بخش گردشگري استان را به فعليت در آورد.
وي افزود: اين ايده ها يکي از موثرترين راه ها براي رشد اقتصاد جامعه و ترغيب سرمايه گذاران بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در علوم و فناوري هاي نوين است.
معاون امور اقتصادي استاندار ايلام گفت: ايده پردازي جوانان با کمک دستگاه ها و نهادهاي مختلف سبب مي شود ارتباط اين افراد با بازار صنعت برقرار شود که نتيجه ي آن تبديل ايده ها کار و ثروت است.
مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي ايلام نيز در اين آيين گفت: در راستاي ماموريت سازمان صنايع کوچک، شهرک هاي صنعتي بعنوان يک سازمان توسعه اي در 2 بخش فعاليت دارند.
مرتضي دارايي افزود: اين فعاليت ها در بخش زيرساخت ها و حمايت از صنايع کوچک در قالب يک مدل توسعه اي صورت مي گيرد.
وي تصريح کرد: اين بخش در حوزه تکنولوژي، توليد، بازار، تامين مالي و سرمايه، مشتري مداري و بهره وري فعاليت مي کند و يکي از بخش هايي که نميتوان از آن غافل بود کمک به پيدا کردن راه هايي جديد براي سوال هاي قديمي و سوال هاي جديد در حوزه صنايع کوچک است.
وي با بيان اينکه بايد در حوزه استارت اپ ها تلاش کنيم، گفت: اين شرکت ها که به ياغي هاي کوچک معروفند و همواره ساختار شکن و راه هاي جديدي پيدا مي کنند که هم بهره ور و هم هزينه ها را کاهش دهند بايد طوري برنامه ريزي شوند که دسترسي مشتريان را به مواد اوليه تامين و زمان را کاهش دهند همچنين زنجيره هاي توليد را بين صنايع خود تکميل کنند.
دارايي ادامه داد: در همين راستا شرکت شهرک هاي صنعتي ايلام تفاهم نامه اي با پارک علم و فناوري که نقطه ارزشمند اتصال بين علم و صنعت است منعقد شده و اميدواريم بتوانيم از ايده ها نگهداري کرده و ثمره آن نتايج خوبي براي صنايع کوچک بدنبال داشته باشد.
به گزارش ايرنا، اولين استارت اپ شرکت شهرک هاي صنعتي ايلام و پارک علم و فناوري برگزار شد و به منظور استفاده بهينه از ظرفيت ها و توانمندي هاي علمي، فناوري و صنعتي موجود و گسترش همکاري هاي علمي و فناوري تفاهم نامه اي بين اين دو سازمان منعقد شد.
7180/6119
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۲۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی بروجرد از واگذاری کارخانه سامان کاشی شهرستان به هیات حمایت از صنایع، توسط اداره تصفیه امور ورشکستگی خبر داد.

عباس گودرزی امروز سیزدهم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پیرو تصمیم اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه جهت ارجاع پرونده سامان کاشی به هیات حمایت از صنایع، این واحد صنعتی با حضور نمایندگان و رئیس هیات و معاون اقتصادی استاندار و نماینده دادستان و جمعی از مسئولان ذیربط در محل فرمانداری بروجرد به هیات، تحویل داده شد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام که قرار بود بعد از جلسات متعدد با مالک کارخانه و پس از اتمام حجت‌های گوناگون و پیگیری‌های مستمر، در سال ۱۴۰۰ انجام شود و در محل کمیسیون اجتماعی هم با حضور مدیرکل تصفیه امور ورشکستگی صورتجلسه کردیم که چنانچه تا ۳۰ تیر ۱۴۰۰ کارخانه روشن نشود آن واحد صنعتی جهت احیاء واگذار خواهد شد.

گودرزی ادامه داد: اما اکنون بعد از چند سال، کارشناسان خبره هیات حمایت از صنایع، رسما پیشرفت پروژه را ۶۰ درصد اعلام کرده‌اند و این یعنی اینکه، ایهاالناس؛ کارگران مظلوم و بیچاره و کارکشته سامان کاشی، در آن روزها که بر سر می‌زدند و کسی صدایشان را نمی‌شنید درست می‌گفتند.

وی تصریح کرد: اما امروز با عبور از همه موانع، اداره تصفیه، تصمیم خود را اجرایی کرد و این واحد صنعتی را به هیات مذکور برای حفظ اشتغال و تداوم تولید واگذار کرد.

این نماینده ادامه داد: امیدوارم با حمایت مسئولان اجرایی و استاندار و فرماندار و همچنین حمایت‌های حکیمانه امام جمعه بروجرد که مسائل اشتغال و صنعت را مورد مداقه قرار می‌دهد شاهد تسریع در پرداخت بدهی، رفع موانع، به روزرسانی کارخانه و رونق تولید و اشتغال در آن کارخانه باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد