Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-06@20:19:13 GMT

تحصیل 2500 طلبه در مدارس حوزه علمیه مازندران

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۱۳۴۶۲

مدیر حوزه علمیه مازندران گفت: حدود 2 هزار و 500 طلبه از پایه اول تا سطوح عالی در مدارس حوزه علمیه برادران در استان به فراگیری علوم حوزوی اشتغال دارند. به گزارش بلاغ، حجت‌الاسلام‌ محمود ابوترابی در نشست خبری درباره پذیرش حوزه‌های علمیه در سال تحصیلی 98-99 اظهار کرد: امسال هم به‌مانند سال‌های دیگر پذیرش در دو مرحله انجام می‌شود و داوطلبان می‌توانند برای شرکت در آزمون ورودی ثبت‌نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص شرایط عمومی داوطلبان نیز بیان کرد: برخورداری از صلاحیت‌های اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی، اعتقاد و التزام به ولایت‌فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تابعیت جمهوری اسلامی ایران، برخورداری از سلامت جسمی و روحی، موفقیت در آزمون ورودی و مصاحبه و نداشتن منع قانونی ازنظر نظام‌وظیفه را ازجمله شرایطی است که داوطلبان باید آن را داشته باشند.

مدیر حوزه علمیه مازندران افزود: حافظین کل و یک‌ششم قرآن و حافظین کل یا یک‌ششم نهج‌البلاغه در کنار رتبه‌های برتر علمی کشوری از امتیازاتی است که داوطلبان دارای این موارد می‌توانند از آن‌ها بهره بگیرند.

این مسئول بابیان این‌که به دنبال بهترین‌ها هستیم و افرادی که واقعاً همت بالایی دارند باید وارد حوزه شوند، تأکید کرد: حوزه امروز در شرایط حساسی قرار دارد به‌طوری‌که تمامی توطئه‌ها علیه دین شده و قصدشان آسیب زدن به مراکز دینی است.
 
ابوترابی با بیان این که حوزه در طول تاریخ خدمات و دستاورد‌های ارزشمندی را به جامعه اسلامی ارائه کرده است، افزود: بسیاری از نخبگان و فرهیختگان بزرگ دینی در دامان همین حوزه‌های علمیه پرورش یافتند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 35 مدرسه علمیه در مناطق مختلف مازندران مشغول فعالیت‌های علمی هستند، افزود: حدود 2 هزار و 500 طلبه از پایه اول تا سطوح عالی در مدارس حوزه علمیه به فراگیری علوم حوزوی اشتغال دارند.

حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران نیز با بیان این که مسأله تبلیغ در طول تاریخ همواره مورد توجه و تأکید بوده است، بیان کرد: تبلیغ پنجره ارتباط حوزه با بدنه اجتماعی یعنی مردم است.

وی در ادامه سخنان خود از طرح هجرت به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های معاونت تبلیغ حوزه یاد کرد و گفت: این طرح که از سال ۷۹ اجرای آغاز شده امروز با برکات و خدمات بسیاری همراه شده است.

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران از فعالیت ۲۰۰ مبلغ طرح هجرت دائمی در روستا‌های استان خبر داد و گفت: این مبلغان به طور تمام وقت در روستا‌ها حضور دارند و مردم را با معارف دین آشنا می‌کنند.

استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود به طرح مدارس امین اشاره کرد و با بیان این که این طرح به منظور پاسخگویی به نیاز‌های اعتقادی، فرهنگی و دینی دانش آموزان اجرا می‌شود، گفت: با توجه به وجود چهار هزار مدرسه در استان، ۴۰۰ مبلغ طرح امین در سطح مدارس استان مشغول فعالیت‌های دینی و فرهنگی هستند.

وی همچنین به اجرای طرح روشنا در استان اشاره کرد و با بیان این که در این طرح نیز مبلغان مجرب و مستعد در سطح مدارس تیزهوشان، فرزانگان و سمپاد حضور پیدا می‌کنند، بیان داشت: به طور حتم حضور مبلغان دینی در سطح مدارس و تعامل و ارتباط نزدیک با دانش آموزان می‌تواند از بسیاری آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی بکاهد.

صادقی طرح بینات را از جمله دیگر طرح‌های معاونت تبلیغ حوزه علمیه استان اعلام کرد و گفت: در این طرح طلاب مشغول تحصیل با هدف آشنایی طلاب با معارف تبلیغی، پرکردن خلأ‌های تبلیغی با بهره گیری از توان طلاب علاقه‌مند و همچنین راه اندازی پایگاه‌های مردمی در اطراف مدارس با بهره گیری از توان طلاب برگزار می‌شود.

صادقی از فعالیت ۲۵ گروه تبلیغی در مناسبت‌های مختلف سال در مازندران خبر داد و گفت: این گروه‌ها به صورت دائم و موسمی در مناطق پرجمعیت، گردشگرپذیر، سواحل و مناطق تفریحی به فعالیت‌های تبلیغی می‌پردازند.

حجت‌الاسلام محمد‌جواد قائمی، معاون آموزشی حوزه علمیه مازندران نیز گفت: نهایت سنی برای تحصیلات رسمی ۳۲ سال است و حوزه دارای چهار مقطع؛ سطح یک، دو، سه و چهار ‌بوده و اکنون در مدارسی همچون کوتنا، فیضیه بابل، مصطفی‌خان ساری، آیت‌الله کوهستانی آمل و ... تا سطح چهار طلبه دارد.

وی با اشاره به اینکه دوره تحصیلی حوزه علمیه به دو صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت است، افزود: در دوره سفیران هدایت فقط علاقه‌مندان دارای مدرک دیپلم به بالا می‌توانند وارد این دوره شوند.
وی با بیان اینکه زمان آزمون روز جمعه، ۳۰ فروردین‌ماه ۹۸ است، افزود: ثبت نام داوطلبان از ۲۴ بهمن‌ماه آغاز و تا ۲۷ اسفندماه ادامه دارد و نام‌نویسی مرحله دوم نیز از ۱۷ فروردین ۹۸ شروع و تا ۲۲ فروردین‌ماه ۹۸ ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، مراسم بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی شامگاه شنبه با حضور علما و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد.

این مراسم از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، شورای عالی حوزه‌های علمیه و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار و حجت الاسلام والمسلمین بیگدلی به سخنرانی پرداخت.

در این مراسم پیام تسلیت آیت الله حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور در پی ارتحال آیت الله ضیاء الدین نجفی تهرانی قرائت شد:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

ارتحال استاد گرانقدر حوزه علمیه تهران مرحوم آیت الله حاج آقا ضیاءالدین نجفی تهرانی (رحمت الله علیه) موجب تالم و تاثر گردید.

خدمات فرهنگی و اجتماعی آن عالم بزرگوار و اهتمام ویژه آن مرحوم به ارتباط با نسل جوان و تربیت طلاب علوم اسلامی توشه‌ای گران‌‎بها و از برکات زندگی این روحانی پرهیزکار است.

اینجانب ارتحال این استاد ارجمند را به بازماندگان، وابستگان و ارادتمندان به ایشان تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آن فقید سعید، علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسالت دارم.

سیدهاشم حسینی بوشهری
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

در ادامه نیز پیام تسلیت آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه قرائت شد که بدین شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون

رحلت عالم متخلق و پارسا حضرت آیت الله آقای ضیاءالدین نجفی تهرانی (رحمت الله علیه) موجب تاسف گردید.

آن روحانی جلیل القدر پس از بهره‌مندی از فیوضات علمی عالمان بزرگی همچون آیات عظام گلپایگانی، حاج میرزاهاشم آملی و حاج مرتضی حائری یزدی(رضوان الله تعالی علیهم) در تهران رحل اقامت افکنده و منشا خدمات فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی شایان ذکری مانند حضور اثرگذار در دوران جنگ تحمیلی، تاسیس حوزه علمیه، مسجد، حسینیه، بنیاد حفظ و نشر آثار اهل بیت(ع) و کتابخانه در شرق تهران گردید.

اینجانب فقدان ایشان را به بیت مکرم، شاگردان و ارادتمندان و مردم شریف منطقه شرق تهران تسلیت عرض نموده و از محضر خداوند متعال برای ایشان رفعت مقام و باریابی در جنب رضوان و برای بازماندگان صبر جمیل توام با اجر فراوان و پایدار خواستارم.

علیرضا اعرافی
مدیر حوزه‌های علمیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • فراخوان پذیرش داوطلب برای حوزه علمیه استان
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • هزینه تحصیل رایگان ۴ دهک اول در مدارس سمپاد پرداخت نشده است
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • کسی احساس تکلیف کند در برابر مشکلات تسلیم نمی‌شود
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد