Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@20:48:12 GMT

در حاشیه اکران مردمی «دیدن این فیلم جرم است»

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۱۳۶۶۴

محمدرضا زهتابچیان در اکران مردمی فیلم دیدن این فیلم جرم است؛ گفت: این فیلمنامه برای ۱۳ یا ۱۴ سال قبل است و امکان ساختش نبود تا اینکه حدود پنج سال بعد با آقای شفاه آشنا شدم و قرار شد فیلم را بسازیم و باز هم نشد تا اینکه در سال ۹۵ برای پروانه ساخت اقدام کردیم و به ما گفتند این فیلم خط قرمز ما و غیرقابل مذاکره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگردان فیلم «دیدن این فیلم جرم است» ادامه داد: در سال ۹۷ مدیریت سازمان تبلیغات اسلامی تغییر کرد و با کمک آن‌ها و حوزه هنری جدی پای کار آمد و گفتند تمام حواشی و مسایل کار پای خود شما است و پروانه به شخص داده نشد و به حوزه هنری داده شد و ما فیلم را شروع کردم، اما نمی‌دانستیم این قدر سخت است.

وی با انتقاد از حواشی و صحبت‌هایی که پیرامون ساخت این اثر صورت گرفت؛ بیان کرد: برای ساخت کار سفارشی امکانات فراهم می‌شود، خیابان بسته می‌شود، اما ما برای یک چراغ‌گردان هم مشکل داشتیم و آنقدر فشار‌ها زیاد شد که خود حوزه هنری به نفس نفس افتاد.

زهتابچیان بیان کرد: پیام می‌دادند که جلو این فیلم را بگیرید و اجازه ساخت داده نشود تا اینکه خود آقای قمی وارد عمل شد و فیلم را ساختیم.

کارگردان این فیلم با اشاره به اینکه کاپیتولاسیون موضوع بحث ما در این فیلم نیست؛ گفت: بعضی از نقل قول‌هایی که به من نسبت دادند تهمت بود و حتی گفته شده بود که با بازیگران رفتار مناسبی ندارم.

 

وی افزود: گفتند مخالف مذاکره با غرب هستم؛ اما اینطور نیست در مذاکره واقعا باید استاندارد‌ها رعایت شود حتی امام علی (ع) هم مذاکره کردند.

زهتابچیان با بیان اینکه حاشیه‌ای مبنی بر اینکه فیلم ما متوجه دولت است، ایجاد کرده بودند؛ اظهار کرد: خدا گواه است ما اصلا دولت را مدنظر نگرفتیم؛ تازه بماند که فیلمنامه چند سال قبل نوشته شده بود.

 

کارگردان فیلم «دیدن این فیلم جرم است» خاطرنشان کرد: ما تا دو شب مانده به اکران جشنواره هم اجازه اکران نداشتیم تا اینکه مسؤولان حوزه هنری وارد عمل شدند.

وی با اشاره به اینکه گفتند باید این فیلم سانسور شود؛ تصریح کرد: آقای قمی از این فیلم حمایت کردند و گفتند یا کلا فیلم را توقیف کنید یا بدون دست زدن به فیلم، آن را اکران کنید.

زهتابچیان با بیان اینکه فیلم هنوز مشکلات فنی دارد گفت: این فیلم را سیاسی نبینید چراکه فیلمی بلکه اجتماعی و فلسفی است.

نقادی درون حکومتی باعث حمایت از فیلم شد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان رضوی با بیان اینکه سوالی که برای بسیاری از افراد پیش آمده، این است که چرا باید ستاد امر به معروف از «فیلم دیدن این فیلم جرم است»، حمایت کند گفت: یکی از جوانان دانشجو از ما خواست این فیلم را حمایت کنیم و ما بررسی کردیم و از کارگردان دعوت کردیم که ایشان هم با وجود مشغله بسیار دعوت ما را پذیرفتند در جمع ما حاضر شدند.

عبدالله ارجایی تاکید کرد: ما به خاطر اینکه این فیلم نقادی درون حکومتی ست، از آن حمایت کردیم و از هر نقد صادقانه چه در عرصه هنر و چه در عرصه سیاست حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر حامی تمام نقادان صاحب این مرزوبوم باید باشد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم با تقدیم هدیه‌ای از کارگردان این اثر تقدیر شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جرم تبلیغات اسلامی امام علی دولت مشکلات امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف دانشجو استاندارد امر به معروف امر به معروف و نهی از منکر جرم دانشجو زهتابچیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۳۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گفت: کمیته امداد در راستای تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی، کوتاه کردن فرایند‌ها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری و کیفیت زندگی، پرونده مددجویان سالمند استان را به ۶۹ مرکز نیکوکاری واگذار کرد.

حسینی هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها وسازمان‌های مردم نهاد عنوان کرد و افزود: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوبتر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است.

دیگر خبرها

  • آیا خیزش مردمی در غرب ماشین جنگی اسرائیل را متوقف می‌کند؟
  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • تجمع مردمی حمایت از اجرای طرح نور در مرکز خراسان شمالی
  • اکران آنلاین فیلم «عامه‌پسند» با بازی باران کوثری و فاطمه معتمدآریا
  • طرح نور با پشتوانه‌ مردمی و با قدرت ادامه دارد
  • راهپیمایی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب در بوشهر برگزار می‌شود
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند