Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اروميه – ايرنا – معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي گفت: فروش آزاد نهاده هاي دامي از طريق سامانه، عامل مهم افزايش قيمت مرغ است و بايد اين نقيصه توسط نهادهاي مسوول از جمله جهاد کشاورزي رفع شود.

به گزارش ايرنا رضا حسيني شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه تنظيم بازار آذربايجان غربي افزود: اين مشکل کشوري است و بايد نهادهاي مسوول در سطح کشور در اين خصوص تجديدنظر کرده و زمينه کاهش قيمت تمام شده مرغ را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: نهاده هاي دامي از جمله سويا، ذرت و دانه هاي ديگر بخش مهمي از قيمت تمام شده مرغ را در کنار هزينه هاي کارگري و جاري توليد به خود اختصاص مي دهد و براي کاهش قيمت مرغ بايد در اين حوزه اقدامات اساسي صورت گيرد.
وي بيان کرد: در حال حاضر قيمت تمام شده توليد مرغ در بازار زياد است و نهادهاي مسوول اجرايي و نظارتي بايد براي کاهش اين قيمت در استان هاي مختلف کشور اهتمام بيشتري داشته باشند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي ادامه داد: سامانه در نظر گرفته شده براي فروش نهاده هاي دامي شکاف هاي زيادي براي سودجويي افراد دارد و اين نقيصه رفع شدني است.
حسيني با اشاره به اينکه دولت براي تامين نيازهاي اساسي مردم، ارز دولتي در اختيار فعالان اقتصادي قرار مي دهد، گفت: برخي افراد با سودجويي، کالاهاي وارداتي از جمله نهاده هاي دامي را به قيمت آزاد به فروش مي رسانند که اين امر از عوامل مهم افزايش روزافزون قيمت مرغ است.
وي حمايت از توليدکنندگان با هدف کاهش قيمت را وظيفه دستگاه هاي مسوول و ستاد تنظيم بازار عنوان کرد و ادامه داد: توليدکنندگان سرمايه خود را براي خدمت رساني به مردم و تامين نيازهاي شهروندان در اختيار بخش اقتصادي قرار داده اند و نبايد اجازه دهيم که دچار خسارت شوند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي با تاکيد بر لزوم پيش بيني بازار از سوي نهادهاي مسوول گفت: نبايد اجازه دهيم که عده اي سودجو براي پرکردن جيب خود از نيازهاي اساسي مردم در ايام مختلف سوء استفاده کنند و بايد ذخاير لازم را براي تامين نياز مردم به ويژه در شب عيد تامين کنيم.
حسيني در خصوص توزيع شکر نيز بيان کرد: نياز بخش هاي مختلف از جمله صنعت، اصناف و آحاد مردم بايد در اين خصوص احصا شود و شکر مورد نياز آنان در اختيارشان قرار گيرد.
وي افزود: آذربايجان غربي از جمله توليدکنندگان عمده چغندرقند و شکر در کشور است و کاهش ميزان اين محصول در بازار پذيرفتني نيست.
وي با اشاره به نزديک بودن ايام عيد اضافه کرد: برنامه ريزي هاي لازم براي تامين نيازهاي بازار شب عيد مردم انجام شده است و مردم نبايد نگراني خاصي در اين خصوص داشته باشند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي تاکيد کرد: تامين مستمر نيازهاي ايام عيد و نظارت بر توزيع مناسب اين اقلام توسط اصناف و بازاريان ضرورتي اساسي در اين ايام است که بايد با همه توان انجام گيرد.
به گزارش ايرنا در اين جلسه اعضاي حاضر به بيان برنامه ريزي هاي انجام شده در راستاي کاهش مشکلات مردم در روزهاي پاياني سال پرداختند.
در هفته هاي اخير موضوع افزايش قيمت مرغ در بازار موجب ايجاد نگراني در بين مردم شده و قيمت آن تا 15 هزار تومان نيز افزايش يافته است.
2093/3072
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۵۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • قیمت تولیدات سایپا در بازار +جدول
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • دلار باز هم نزولی شد
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟