Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر و نماینده دائم ایران در دفتر سازمان ملل در ژنو از رویکرد غیرمسئولانه و غیرقانونی آمریکا در کنفرانس خلع سلاح انتقاد کرد.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین،  اسماعیل بقایی سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد دفتر سازمان ملل متحد، رویکرد غیرمسئولانه و یکجانبه آمریکا در قبال معاهدات بین المللی مربوط به کنترل تسلیحات را مهمترین دلیل شکست تلاش های بین المللی در مسیر خلع سلاح و جدی ترین چالش برای تحقق آرمان جهان عاری از سلاح های کشتار جمعی خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بقایی که در جریان اجلاس سالیانه کنفرانس خلع سلاح در ژنو سخن می گفت، با برشمردن نمونه هایی از تصمیم های یکجانبه و خلاف قانون دولت آمریکا از جمله در خروج از برجام، این اقدام را نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد دانست و تحریک و تهدید سایر دولتها به تبعیت از این اقدام غیرقانونی را حمله به چندجانبه گرایی و اصل وفای به عهد در روابط دولتها توصیف کرد.  

نماینده کشورمان با اشاره به گزارش های مکرر آژانس بین المللی انرژی اتمی در تایید پایبندی ایران به تعهدات برجامی خود به رغم نقض عهد آمریکا و انفعال برخی دیگر از طرف های برجام، تاکید کرد که هیچ معاهده چندجانبه ای نمی تواند به صورت یکجانبه تداوم یابد.

وی هشدار داد که مسئولیت تبعات چنین وضعیتی بر عهده طرفی است که با بی مسئولیتی و خباثت از برجام خارج شده است اما قطعا سایر طرف ها که در اتخاذ تدابیر متناسب برای جبران نقض عهد از سوی یکی از شرکایشان قصور می ورزند نیز در این مسئولیت شریک خواهند بود.  

بقایی در بخشی از سخنانش با اشاره به ممانعت آمریکا از تحقق مطالبه همیشگی مردم خاورمیانه برای رهایی از کابوس تسلیحات اتمی از طریق حمایت از رژیم صهیونیستی به عنوان تنها دارنده تسلیحات هسته ای در منطقه، خواستار تحرک واقعی جامعه بین المللی در این خصوص شد.

لازم به ذکر است پس از سخنرانی نماینده کشورمان، رابرت وود سفیر آمریکا در کنفرانس خلع سلاح طی سخنانی پرخاشگرانه و بی ارتباط به موضوع کنفرانس، اتهامات همیشگی مبنی بر حمایت ایران از تروریسم را تکرار و از تصمیم هیات حاکمه آمریکا برای خروج از برجام دفاع کرد.

وی با تکرار ادعاهای سخیف برخی مقامات جنگ طلب آمریکا از جمله بولتون، مدعی شد مشکلات منطقه خاورمیانه از ۴۰ سال پیش با وقوع انقلاب ایران شروع شده است.

نماینده کشورمان در پاسخ، با تاکید بر بی ربط بودن سخنان نماینده آمریکا به موضوع کنفرانس به وی گوشزد کرد که آمریکا نباید انتظار داشته باشد مردم ایران بخاطر اخراج دیکتاتور مورد حمایت این کشور در ۴۰ سال قبل، از آمریکا عذرخواهی کنند.

بقایی با ذکر نمونه هایی از اقدامات خصمانه دولت های آمریکا علیه ملت ایران، از جمله کودتا علیه دولت ملی ایران در ۱۹۵۳، حمایت از رژیم صدام و تسلیح آن با انواع تسلیحات از جمله سلاح های شیمیایی، تشکیل و تامین مالی و تسلیحاتی گروه های تروریستی و افراطی مثل القاعده و داعش، میزبانی و حمایت از گروهک منفور منافقین و اعمال تحریم های وحشیانه علیه ملت ایران، توصیه کرد نماینده آمریکا به جای فرافکنی پرخاشجویانه و تبدیل کنفرانس خلع سلاح به محلی برای دروغ پردازی های تکراری، نسبت به تبعات اقدامات خطرناک این کشور بر صلح و امنیت بین المللی پاسخگو باشد.

منبع: فارس 

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا ایران سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، بیانیه پایانی 27 ماد‌ه‌ای پنجمین کنفرانس بین‌المجالس برای قدس که با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور و نعمان کورتولموش، رئیس مجلس ملی ترکیه در استانبول و نمایندگانی از 80 کشور جهان برگزار گردید، منتشر شد.
 
ماده اول اعلامیه شامل محکومیت شدید جنگ نسل‌کشی استبدادی است که توسط رژیم اشغالگر اسرائیل در نوار غزه به راه افتاده است.
 
در این بیانیه با بیان این که اشغالگری اسرائیل بزرگترین مانع برای صلح در منطقه است، تاکید شد که ایدئولوژی صهیونیستی، بزرگترین تهدید برای صلح جهانی است و ناقض تمام ارزش‌های انسانی و ناقض قوانین حقوقی و اخلاقی و اقدام تروریستی محسوب می‌شود.
 
این بیانیه تلاش‌های آمریکا و برخی کشورهای غربی در حمایت نظامی و اقتصادی از حضور اشغالگران برای ادامه کشتار، گرسنگی و آوارگی فلسطینیان در غزه را محکوم کرد و خواستار ورود مقادیر کافی غذا، آب آشامیدنی و کمک‌های پزشکی بدون هیچ مشکلی به ساکنان غزه شد.
 
برخی از موارد مندرج در بیانیه عبارتند از:
 
- اصرار به توقف فوری جنگ برای نجات خون مردم بیگناه و توقف ماشین جنایت و ویرانی.
 
- تاکید بر اینکه سیاست کشتار و نسل‌کشی توسط رژیم اشغالگر و ماشین کشتار آن یک سیاست رسمی است که از زمان اشغال 1948 به طور سیستماتیک علیه مردم فلسطین اجرا شده است.
 
-  یادآوری اعمال تبعیض قومی (آپارتاید) توسط رژیم اشغالگر اسرائیل که بدترین شکل اشغال در جهان است.
 
- قدردانی از مقاومت فلسطین و قهرمانان بزرگی که در برابر جنگ نسل‌کشی جنگیدند و تاکید بر این که مقاومت مردم فلسطین در برابر اشغالگری حق مشروعی است که قوانین الهی و قوانین بین‌المللی آن را تضمین می‌کند.
 
- رد توصیف مقاومت فلسطین و گروه‌های فلسطینی مدافع مردم و سرزمین خود به عنوان تروریسم و ​​داعش. آنها جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای هستند که به خاطر نقش ملی تحسین شده خود در مطالبه آزادی، رهایی و استقلال شایسته ستایش و احترامند.
 
- قدردانی از مواضع کشورهایی که از همان ابتدا حمله استبدادی به غزه را محکوم کردند.
 
- تقاضای بی‌طرفی دادستان ارشد دیوان کیفری بین‌المللی، محکومیت سفر وی به رژیم اشغالگر و عدم بازدید وی از نوار غزه برای بررسی جنایات نسل‌کشی و درخواست صدور حکم بازداشت جنایتکاران اسرائیلی درگیر در جنگ نسل کشی.
 
- فراخوان برای ایجاد یک ساختار حقوقی بین‌المللی با حمایت پارلمان‌ها برای هماهنگ کردن تلاش‌های وکلایی که به دنبال محاکمه جنایتکاران جنگی نسل‌کشی هستند.
 
- هشدار درباره تحقق موج جدید آوارگی مردم فلسطین از کرانه باختری و غزه 
 
- حمایت از جنبش جهانی بایکوت رژیم اشغالگر و حامیان آن و درخواست از پارلمان‌ها برای تصویب قوانینی که به جنبش جهانی بایکوت کمک می‌کند.
 
- ایستادگی در مقابل موج عادی‌سازی با رژیم اشغالگر که کشورهای جهان از جمله برخی کشورهای عربی و اسلامی را فرا گرفته است و تقویت این موضوع که نمایندگان مجلس نقش تعیین کننده‌ای در رد عادی سازی با کشورهای خود دارند.
 
- حمایت از فعالان بین‌المللی از کشورهای مختلف جهان که در زمان جنگ در فعالیت‌هایی برای رفع محاصره ناعادلانه غزه مشارکت دارند و دعوت از نمایندگان مجلس برای شرکت در فعالیت‌ها، از جمله ناوگان آزادی، برای شکستن محاصره.
 
- احیای نظام حقوق، عدالت، ارزش‌ها و اصول حسنه در میان پارلمان‌ها، دولت‌ها و مردم در برابر اتحاد ظلم، بی‌عدالتی، اشغالگری و نژادپرستی که از رژیم اشغالگر در جنگ جنایتکارانه خود علیه غزه نوار حمایت می‌کند.
 
-تأکید برکمک به تلاش‌های کمک‌رسانی و  دعوت از نمایندگان پارلمان‌ها برای کمک به غزه برای مقابله با خطر قحطی.
 

دیگر خبرها

  • شاهکار المپیاکوس در ویلا پارک و برد دراماتیک بنفش‌ها در لحظات پایانی
  • ابعاد رویکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه
  • هو شدن نماینده کنگره آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی (فیلم)
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • انتقاد کنعانی از بازداشت دانشجویان معترض در آمریکا
  • انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا