Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پیشتر علی جلیلی، نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی، از تخصیص 3.5 میلیارد تومان از مجموع 5 میلیارد تومان اعتبار در اختیارش برای توسعه فرهنگ قرآنی در مراغه خبر داده و اعلام کرده بود که این اعتبار از محل اختیارات نمایندگی مجلس در اختیار امام جمعه این شهرستان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آیت الله محمدتقی پورمحمدی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه مراغه افزود: بودجه 3.5 میلیارد تومانی تکمیل طرح های نیمه تمام حوزه های علمیه مراغه از محل مکاتبات انجام شده با رئیس جمهوری تخصیص یافته است.
وی ادامه داد: این بودجه بر مبنای مذاکرات شفاهی و مکاتباتی بوده که اواخر سال 95 و اوایل سال 96 انجام و توسط سازمان برنامه و بودجه برای این منظور مصوب شد که البته در این میان نماینده شهرستان در مجلس نیز پیگیر بود.
وی اضافه کرد: تاکنون 20 درصد از این بودجه یعنی حدود 700 میلیون تومان آن برای اجرای طرح های نیمه تمام تخصیص یافته است.
وی از تخصیص 3.5 میلیارد تومان بودجه در اختیار نمایندگان برای طرح های قرآنی و واگذاری آن به شخص وی از سوی نماینده شهرستان مراغه و عجب شیر در مجلس اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: اطلاعی از پنج میلیارد تومان بودجه در اختیار نماینده شهرستان ندارم و این موضوع را شخص نماینده باید شفاف سازی کند.
آیت الله پورمحمدی افزود: برای اجرای طرح های قرآنی یا فرهنگی، بودجه های لازم در اختیار دستگاه های متولی این امر از جمله تبلیغات اسلامی یا فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته و ردیف بودجه برای این منظور مشخص است و امام جمعه در این ارتباط مسوولیتی ندارد.
وی با بیان اینکه حوزه های علمیه یا امام جمعه متولی اجرای طرح های قرآنی نیستند، اضافه کرد: برای اجرای طرح های قرآنی بودجه های لازم و مشخصی در اختیار سازمان تبلیغات اسلامی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه حوزه های علمیه شهرستان مراغه با عنایات الهی در سال های اخیر توسعه یافته و هم اکنون بیش از 500 طلبه در این مراکز علمی و حوزوی مشغول تحصیل هستند، گفت: این حوزه ها از حوزه های ممتاز کشوری بوده و تمامی پایه های درسی حوزوی در آنها تدریس می شود و توسعه این مراکز باید زمینه ساز احیای پیشینیه تاریخی و طلایی این شهرستان در قرون گذشته شود.

**حواشی برخی کنسرت های موسیقی در شان جامعه اسلامی نیست
امام جمعه مراغه با اشاره به برگزاری برخی کنسرت های موسیقی در این شهرستان گفت: حواشی و برخی حرکات نامناسب در برگزاری این کنسرت های، در شان جامعه اسلامی نیست.
آیت الله پورمحمدی با بیان اینکه مخالف موسیقی فاخر و اصیل نیستیم، افزود: اشکال شرعی در این گونه کنسرت ها این بوده که برخی مفاسد و حرکات مبتذل و خارج از اخلاق و عرف جامعه در آن روی می دهد.
وی ادامه داد: عده ای در برگزاری متعدد این کنسرت ها، دغدغه فرهنگی ندارند، بلکه به دنبال تامین منافع فردی و پرکردن جیب های خود هستند، از این رو، مسئولان شهرستانی، استانی و کشوری باید در زمینه برگزاری کنسرت های موسیقی نظارت و اهتمام بیشتری داشته باشند.

**بودجه میراث فرهنگی ناکافی است
امام جمعه مراغه با ابراز تاسف از وضعیت آثار فرهنگی و تاریخی این شهرستان گفت: عملکرد میراث فرهنگی در حفظ و نگهداری از آثار تاریخی شهر تاریخی مراغه مناسب نیست.
آیت الله پورمحمدی افزود: با بودجه های ناچیز کنونی تخصیص یافته به حوزه میراث فرهنگی نمی توان آثار فاخر تاریخی را حفظ یا احیا کرد و این در شان مراغه نیست.
وی با بیان اینکه به برخی آثار تاریخی مراغه توجه کافی نمی شود، ادامه داد: برخی مساجد که هویت فرهنگی و تاریخی شهرستان را تشکیل می دهند مورد کم توجهی قرار می گیرند و بازسازی دیرهنگام آنها نیز ماهیت اصلی این آثار را تضعیف می کند.
وی اضافه کرد: میراث فرهنگی شهرستان با توجه به رسالت سنگین خود در قبال مراغه به عنوان یکی از 10 شهر تاریخی کشورمان، بودجه در خور شانی ندارد.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487/518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام جمعه جامعه اسلامی شیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مجلس شورای اسلامی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۶۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند

 

به گزارش تابناک، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

 
 
وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم+ تصاویر
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین+ تصاویر
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد