Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-08@22:21:47 GMT

زنگ خطر ابتلا به بیماری های ریوی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۱۶۹۵۸

زنگ خطر ابتلا به بیماری های ریوی

رکنا: اگر این علائم را داشتید به بیماری ریوی مبتلا شده اید و باید تحت نظر پزشک درمان شوید.

به طور معمول، سرفه منظم در نتیجه سرماخوردگی به تدریج طی حداکثر دو هفته از بین می رود. اما اگر سرفه پایدار است و نشانه ای از کاهش و بهبود آن دیده نمی شود، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق‌تر شرایط توصیه می شود.

تشخیص زودهنگام می تواند نتایج درمان را برای بیماری های ریوی مانند آسم، بیماری مزمن انسدادی ریه، و سرطان ریه را بهبود ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری ریوی می تواند بر توانایی تنفس تاثیرگذار باشد و به طور بالقوه آسیب دیدن کوتاه یا بلند مدت سلامت کلی انسان را موجب شود. این در شرایطی است که افراد بسیاری هر ساله به بیماری های مزمن ریوی قابل پیشگیری مبتلا می شوند.

رده بیماری ریوی شامل مواردی مانند آسم، برونشیت، سرطان ریه، و بیماری مزمن انسدادی ریه می شود. آسم یکی از شایع‌ترین بیماری های ریه در جهان است.

علائم خفیف باید مورد بررسی قرار بگیرند زیرا تشخیص زودهنگام بیماری می تواند نتایج درمان را بهبود بخشیده و به طور بالقوه زندگی فرد را نجات دهند. در ادامه با برخی از نشانه های هشدار دهنده بیماری ریوی بیشتر آشنا می شویم.

سرفه

به طور معمول، سرفه منظم در نتیجه سرماخوردگی به تدریج طی حداکثر دو هفته از بین می رود. اما اگر سرفه پایدار است و نشانه ای از کاهش و بهبود آن دیده نمی شود، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق‌تر شرایط توصیه می شود.

در موارد جدی‌تر، شما ممکن است با سرفه های خونی مواجه شوید. این شرایط نشان دهنده آسیب دیدن دستگاه تنفسی است که می تواند به واسطه ارتفاع، دارو، خود سرفه و یا سرطان ریه شکل گرفته باشد.

به خاطر داشته باشید که در صورت آغاز سرفه پس از قرار گرفتن در معرض یک محرک احتمالی در فعالیت های روزانه خود، آن را ثبت کنید. به عنوان مثال، اگر اخیرا زمان زیادی را در اطراف افراد سیگاری گذرانده اید، هنگام مراجعه به پزشک به این موضوع اشاره کنید. همچنین، پزشک را از هر گونه تغییر در سبک زندگی خود آگاه کنید زیرا می تواند در تشخیص منبع مشکل مفید باشد.

دشواری در تنفس

به گفته کلینیک مایو، دشواری در تنفس می تواند یک نشانه هشداردهنده زودهنگام برای یک ریه از کار افتاده، انسداد در مسیر هوایی، سینه پهلو، لخته خون در شریانی در ریه و غیره باشد.

اگر صدای تنفس غیر عادی است، شبیه به خس خس یا سوت، احتمال وجود التهاب، تومور، یا حتی عامل خارجی که مسیر هوایی را مسدود کرده است، وجود دارد.

درد در قسمت های مختلف بدن

آیا همواره با احساس خستگی مواجه هستید؟ اگر اقدام هایی که در راستای بهبود این شرایط انجام می دهید، نتیجه بخش نیستند و با درد نیز مواجه هستید، مراقب باشید. به عنوان مثال، فیبروز ریوی می تواند بافت های بدن را تحت تاثیر قرار دهد که به دردهای ماهیچه ای و مفصلی منجر می شود.

سرطان ریه با کمر درد پیوند خورده است که هنگام تنفس عمیق تشدید می شود و حتی زمانی که در حال استراحت هستید نیز شکل می گیرد. این درد می تواند اغلب گسترش یابد و نواحی سینه و شانه را تحت تاثیر قرار دهد.

همچنین، باید توجه داشته باشید که درد به نقطه ای خاص محدود می شود یا در سراسر سینه احساس می شود. زمانی که سرطان ریه موجب سینه درد می شود، ناراحتی ممکن است به واسطه بزرگ شدن گره های لنفاوی یا متاستاز به دیواره سینه، دیواره داخلی اطراف ریه ها که به نام پرده جنب شناخته می شود یا دنده ها رخ دهد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سرماخوردگی پزشک سرطان سلامت سبک زندگی سرماخوردگی پزشک سرطان سلامت سبک زندگی پزشک خطر ابتلا به بیماری درمان توصیه بیماری فیلم عکس زن دختر فضای مجازی مرد قتل کشت ماه بازداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد

به گزارش خبرآنلاین، بسته به وضعیت بیمار، ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد درد وجود داشته باشد. نوشیدن آب زیاد برای دفع سنگ کلیه ضروری به نظر می‌رسد. درد شدید در پهلو، دردی که به قسمت تحتانی شکم و کشاله ران کشیده می‌شود، درد در هنگام ادرار، حالت تهوع و استفراغ، نیاز مداوم به ادرار کردن، تب و لرز (در صورت وجود عفونت)، از علائم ابتلا به سنگ کلیه هستند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت جامعه اگر می‌خواهید از تشکیل این سنگ‌ها پیشگیری کنید، باید از علل ابتلا به این سنگ‌ها آگاه باشید. ۸ علت که خطر ابتلا به این عارضه را تشدید می‌کنند، شامل موارد زیر است:

_ مصرف نوشابه: اگر فکر می‌کنید نوشیدن نوشابه‌ها به هضم موثر غذا کمک می‌کند، در اشتباه هستید. بر اساس تحقیقات، فروکتوز موجود در این نوشیدنی‌ها باعث افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه می‌شود. مصرف روزانه یک قوطی نوشابه خطر ابتلا به سنگ کلیه را تا ۲۳ درصد افزایش می‌دهد.

_ خوردن بیش از حد گوشت: این روند باعث افزایش اسید اوریک بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را بالا می‌برد. کسانی که گیاهخوار هستند یا بیشتر ماهی می‌خورند، ۳۰ تا ۵۰ درصد کمتر در معرض خطر این عارضه هستند.

_ مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین C: بر اساس مطالعات اخیر، مکمل‌های ویتامین C عامل ابتلا به سنگ کلیه هستند. کسانی که بیش از ۷ مکمل ویتامین C در هفته دریافت می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به این عارضه هستند؛ زیرا ویتامین C در فرم اگزالات دفع می‌شود و می‌تواند در مجاری کلیوی به سنگ تبدیل شود. البته هیچ ارتباطی بین غذاهای طبیعی سرشار از این ویتامین و ابتلا به سنگ کلیه وجود ندارد.

_ عدم دریافت کافی مرکبات: مرکبات حاوی سیترات هستند؛ ترکیباتی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می‌دهند. افزودن لیمو به آب آشامیدنی، راهی آسان برای پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه است.

_ مصرف کم کلسیم: تصور اکثر مردم این است که کاهش مصرف کلسیم باعث کاهش خطر ابتلا به سنگ‌های کلیوی می‌شود. این فرض اشتباه است چون بنا به نتایج تحقیقات، افرادی که رژیم‌های کم کلسیم دارند، بیشتر به سنگ کلیه مبتلا می‌شوند.

_ خوردن بیش از حد سبزیجات تیره رنگ: این سبزیجات سرشار از اگزالات هستند و همانطور که گفته شد، این ماده خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اگر سابقه ابتلا به سنگ کلیه را دارید، این سبزیجات را کمتر مصرف کنید.

_ کم آبی بدن: ننوشیدن کافی آب خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اطمینان حاصل کنید که حداقل ۲ لیتر مایعات را در طول شبانه روز مصرف می‌کنید.

_ مصرف زیاد نمک: مصرف نمک به میزان زیاد باعث افزایش مقدار کلسیم دفع شده توسط کلیه می‌شود و خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کند. اکثر نمک مصرفی ما در غذاهای فراوری شبه پنهان است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904021

دیگر خبرها

  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری