Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس جمهور در دیدار وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان با تأکید بر اهتمام تهران بر توسعه همه جانبه سطح روابط با باکو، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان دو کشور دوست و برادر هستند و برخورداری از علائق و اشتراکات فراوان بین دو ملت زمینه مناسبی برای تحکیم و تعمیق همه جانبه سطح روابط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمود واعظی روز چهارشنبه در جریان سفر به استان گیلان و در حاشیه افتتاح خط آهن قزوین – رشت در دیدار "شاهین مصطفی یف" وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان، تصریح کرد: تهران هیچگونه محدودیتی برای توسعه روابط با باکو قائل نیست و از توسعه روابط دو کشور کاملاً استقبال می‌کنیم و باید تلاش کنیم که روابط پویا و توسعه‌یافته‌ای بین دو کشور برقرار باشد.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه مناسبات و همکاری‌های دو کشور در همه سطوح در حال گسترش است، گفت: امروز با اراده دو دولت تمامی تفاهمات و قراردادها به خوبی و در راستای منافع دو ملت در حال اجرایی شدن است و ضرورت دارد تمامی ظرفیت‌های همکاری را در راستای منافع ملت‌های خود و منطقه فعال سازیم.

واعظی افتتاح خط آهن قزوین – رشت و آغاز عملیات اجرایی خط آهن رشت – آستارا را روز مهمی در تاریخ همکاری‌های دو کشور توصیف کرد و گفت: آنچه امروز به افتتاح می‌رسد آرزوی قلبی دو طرف بوده است و افتتاح این پروژه در روند توسعه سطح مناسبات تجاری و اقتصادی دو کشور حائز اهمیت است، لذا باید تلاش کنیم این پروژه هر چه سریع‌تر تکمیل و نهایی شود.

شاهین مصطفی یف وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام و پیام تبریک رئیس جمهور و دولت آذربایجان به دولت و ملت ایران به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، افتتاح خط آهن رشت – قزوین و امتداد آن تا آستارا را یک اقدام تاریخی، حساس و مهم، توصیف کرد و گفت: این خط آهن مهم‌ترین بخش کریدور شمال – جنوب محسوب می‌شود و برای دو کشور و حتی کشورهای منطقه از اهمیت فراوانی برخوردار است.

وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان خاطر نشان کرد که باکو نیز تمهیدات لازم را به لحاظ اجرایی و اقتصادی برای تکمیل خط آهن رشت – آستارا در نظر گرفته است و امیدواریم هر چه زودتر نهایی شود.

وی همچنین با تقدیر از نقش سازنده دکتر واعظی در روند توسعه روابط تهران – باکو، گفت: مذاکرات سازنده و موثری با سایر مقامهای اقتصادی دولت ایران داشتم و  امروز با اقدامات انجام شده، همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در حال توسعه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جمهوري آذربايجان محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۹۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود

محمدمهدی اسماعیلی بامداد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو عازم آذربایجان شد و جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه در آخرین روز از سفر خود از موزه تاریخ ادبیات شهر باکو بازدید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این بازدید ضمن برشمردن شخصیت‌های مشترک فرهنگی دو کشور گفت: به مفاخر بزرگ به عنوان زمینه‌های همگرایی بین دو کشور نگاه می‌کنیم؛ اینها جزو میراث مشترک فرهنگی ما به‌شمار می‌روند، ما قرن‌ها کنار یکدیگر زیست کردیم، این ظرفیت‌ها باید باعث افزایش برادری‌ها و همگرایی‌ها باشد نه اینکه موجب واگرایی شود.

وی با بیان اینکه هر کس تلاش کند تا این بزرگان را دست مایه واگرایی قرار دهد حتما دچار اشتباه راهبردی و خطای محاسباتی شده است، افزود: به میراث مشترک فرهنگی با کشور‌های همسایه به عنوان میراث مشترک تاریخی نگاه می‌کنیم و به آنها می‌بالیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: علاقه‌مند هستیم برای این مشاهیر فیلم‌های مشترک تولید کنیم؛ در ترکمنستان برای مختومقلی فراغی همین کار را می‌کنیم، در پاکستان نیز برای اقبال لاهوری کاری را در دست اقدام داریم؛ در سفر هفته گذشته به پاکستان برادران و خواهران پاکستانی به ویژه در شهر لاهور از این موضوع استقبال کردند.

اسماعیلی با بیان اینکه همه اشعار نظامی به زبان فارسی است و میراث مشترکی بین دو کشور به‌شمار می‌رود، افزود: امیدواریم ساخت مجموعه جدیدی را برای حکیم نظامی آغاز می‌کنیم؛ در همین راستا از همکارانم در وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان دعوت کردیم تا ما را در ساخت فیلم سینمایی در این باره کمک کنند.

موزه تاریخ ادبیات شهر باکو در قسمت قدیمی‌این شهر قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود