Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@18:30:09 GMT

کارگاه آموزشی خبر نویسی در اردبیل برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۱۹۸۷۵

کارگاه آموزشی خبر نویسی در اردبیل برگزار شد


   به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، کارگاه آموزشی "خبر نویسی" در مرکز آموزش عالی آزادگان نیر برگزار شد.     به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، در این کارگاه که با مشارکت مرکز آموزش عالی آزادگان نیر(فرهنگیان) برگزار شد، مدیر اداره فعالیت‌های فوق برنامه جهاددانشگاهی اردبیل با اشاره به روند تهیه خبر در جامعه امروزی، خبرنگار را رکن اصلی تهیه خبر عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     مریم خروشی گفت: حرفه خبرنگاری ابزار و اهرم مهم موثر برای پیشبرد اهداف دست اندرکاران رسانه هاست از این رو تربیت و آموزش افراد ماهر در این حرفه از اهداف اصلی رسانه خبری است.     وی اظهار کرد: خبرنگار، کسی است که پس از گذراندن دوره آموزش تخصصی، با تکیه بر ذوق و استعداد شخصی و استفاده از منابع خبری، وظیفه‌به دست‌آوردن، آماده‌کردن، گردآوری و سامان‌دادن اخبار و انتقال آن با وسایل ارتباط جمعی را بر عهده دارد.     مدیر اداره فعالیت‌های فوق برنامه جهاددانشگاهی اردبیل بر اهمیت آموزش خبرنگاری تاکید و تصریح کرد: خبرنگاران مهمترین تامین کننده اخبار جذاب و دست اول هستند و در رقابت، رسانه‌ای موفق و پربازدیدخواهد بود که بتواند از خبرنگاران حرفه‌ای و آموزش دیده استفاده و در راه‌ جذب مخاطب تلاش کند.     خروشی با بیان اینکه خبرنگاری زمانی یک شغل محسوب می‌شود که فعالان این عرصه از آموزش‌های تخصصی و کاربردی مناسب برخوردار باشند، ادامه داد: ذوق و استعداد شخصی، داشتن شخصیت برون‌گرا، مهارت ارتباطی، اهل مطالعه بودن، مردم دوستی، روحیه جستجوگری، کنجکاوی، سرعت عمل و توانایی کار با تجهیزات پیشرفته از ویژگی و مهارت های حرفه خبرنگار است.     مدیر اداره فعالیت‌های فوق برنامه جهاددانشگاهی اردبیل ادامه داد: صبر و پشتکار، راستگویی و صداقت، شجاعت، رفتار و رابط اجتماعی مناسب، وظیفه شناسی، رعایت انصاف و بیطرفی، رعاتی حریم خصوصی، حفظ منابع اطلاعات، امانتداری و فروتنی از دیگر ویژگی‌های اخلاقی خبرنگاران عنوان کرد.     مدیر اداره فعالیت‌های فوق برنامه جهاددانشگاهی اردبیل با بیان اینکه خبر مناسب و خوب باید دارای ویژگی‌هایی از قبیل درستی و صحت، روشنی و صراحت، جامعیت باشد، خاطرنشان کرد: «خبر» گزارش عینی، صحیح و دقیق از یک رویداد است که دارای یک یا چند ارزش خبری بوده و تحت تاثیر عوامل درون سازمانی و برون سازمانی است.     گفتنی است تشریح ارزش‌های خبری، مراحل تنظیم خبر، عناصر خبر، مراحل انجام مصاحبه، سبک‌های خبری و ... از مباحث دیگر این کارگاه آموزشی بود.    
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آموزش عالی استان اردبیل جامعه حریم خصوصی خبر 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۹۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف مجیدیان ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: آموزگاران در این کارگاه‌های آموزشی، روش‌های تدریس روخوانی و روان خوانی، و تدریس مبانی قرآن را فرا گرفتند.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری کارگاه‌های توانمند سازی، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای و اعتقادی آموزگاران مدارس ابتدایی شاهد در درس قرآن، است.

مجیدیان افزود: در این کارگاه‌ها معلمان باروش‌های نوین تدریس قرآن، در بخش‌های روان خوانی و روخوانی دو مدرس برجسته قرآنی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: در این کارگاه‌های آموزشی ۴۶ نفر از شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت، ۳۹ نفر از شهر یاسوج و ۲۷ نفر نیز از شهرستان گچساران حضور داشتند.

مجیدیان با بیان اینکه فعالیت‌های تعلیم و تربیت باید به ایثارگری ختم شود، گفت: این کارگاه‌های آموزشی به منظور بررسی شیوه‌های نوین تدریس، چگونگی تکالیف مهارت محور و توانمندسازی آموزگاران دوره‌های ابتدایی برگزار شد و می‌تواند تأثیر به سزایی در روش تدریس آموزگاران و فرایند یاد دهی و یادگیری مطالب درسی دانش آموزان داشته باشد.

وی افزود: در فرایندهای آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش آموزان به این بخش باید توجه ویژه و وافر داشت.

کد خبر 6091095

دیگر خبرها

  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود