Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@22:40:17 GMT

لزوم توجه به فعالیت‌های قرآنی مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۲۰۷۸۰

لزوم توجه به فعالیت‌های قرآنی مناطق محروم

فاطمه عباسی‌سیبکی، مدیر خانه قرآنی نورالهدی سیبک، در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: این خانه قرآنی در سال 95 مجوز فعالیت رسمی خود را از سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان بروجن دریافت کرد.
وی با اشاره به فعالیت‌های این خانه قرآنی در طی دو سال از آغاز کار تا کنون، تصریح کرد: خانه قرآنی نورالهدی در این دو سال در زمینه روخوانی و روانخوانی قرآن به آموزش قرآن‌آموزان علاقمند پرداخته و اخیراً نیز مشغول آموزش تجوید و حفظ به همین قرآن‌آموزان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این حافظ قرآن کریم در خصوص آموزش حفظ قرآن کریم به علاقمندان، بیان کرد: برخی از این افراد موفق به حفظ جزء 30 شده‌اند و مشغول حفظ 1 تا 5 جزء قرآن هستند، ضمن اینکه قرآن‌آموزان این خانه قرآنی در مسابقه «بشارت 1452»، طرح ملی حفظ قرآن کریم، حائز نمرات خوب شدند.
وی با بیان روند فعالیت این خانه قرآنی، گفت: کلاس‌های این خانه قرآنی دو روز در هفته برگزار می‌شود که روزهای چهارشنبه به آموزش دانش‌آموزان مقطع ابتدایی و روزهای جمعه به آموزش قرآن‌آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان اختصاص دارد.
عباسی در خصوص محل تشکیل کلاس‌ها، خاطرنشان کرد: با توافق با هیأت امنای مسجد صاحب‌الزمان روستای سیبک، محلی در این مسجد به فعالیت‌های قرآنی خانه قرآن نورالهدی اختصاص یافته و اسباب و وسایل لازم از قبیل فرش، وسایل گرمایشی، قرآن، رحل و ... نیز با مساعدت متولیان مسجد، بسیج روستا و تعدادی از اهالی خیر تأمین شده است.
مدیر خانه قرآنی نورالهدی روستای سیبک اضافه کرد: هر ساله در ماه مبارک رمضان جلسات هفتگی خانگی جهت روخوانی و تلاوت جمعی قرآن در منازل اهالی و با استقبال خوب همه بانوان روستا برگزار می‌شود.
این مربی قرآنی با اشاره به اینکه تا پیش از آغاز فعالیت خانه قرآن نورالهدی فعالیت‌های قرآنی و مذهبی بانوان و جوانان روستا توسط دو تن از بانوان مدرس حوزه علمیه بروجن سازماندهی و اجرا می‌شد، افزود: سیبک منطقه‌ای محروم و نیازمند جلب حمایت‌های مادی و معنوی از سوی نهادهای متولی قرآنی، برای افزایش سطح سواد قرآنی اهالی است.
وی با درخواست از مسئولان امر جهت رسیدگی به وضعیت مالی این خانه قرآنی، افزود: با توجه به محروم بودن منطقه، تمام خدمات آموزشی این خانه قرآنی به صورت رایگان به اهالی ارائه می‌شود و انتظار می‌رود که از سوی مسئولان امر در جهت حمایت از این فعالیت‌ها تمهیداتی اندیشیده شود.
عباسی با تأکید بر اینکه هدف اصلی این خانه قرآنی ترویج اندیشه و فرهنگ قرآنی است، خاطرنشان کرد: ترویج آموزه‌های قرآن در جامعه زمینه‌ساز پیشروی انسان‌ها به سمت و سوی الهی و جلب رضایت پروردگار است.
یادآوری می‌شود، خانه قرآن نورالهدی روستای سیبک بروجن، چهارمحال و بختیاری، واقع در خیابان امام‌زاده، مسجد حضرت صاحب‌الزمان(عج)، همواره پذیرای علاقمندان است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری موسسات قرآنی خانه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۰۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان با بیان اینکه توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم است، گفت: تلاش بسیار خوبی در این دوره انجام شده است تا شهر از تقسیم‌بندی مناطق محروم و مناطق برخوردار خارج و متوازن شود و تعادل و آرامش روانی برای مردم به وجود آید.

علیرضا نادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، با گرامیداشت روز شوراها و با اشاره به اهم وظایف شوراها در شهرها اظهار کرد: شوراها وظیفه برنامه‌ریزی برای شهرداری را به عهده دارند و علاوه بر انتخاب شهردار، بر حسن اجرای برنامه‌های تصویب شده و فعالیت‌های شهرداری نظارت دارند.

وی افزود: شورای شهر در دو نوبت برای انتخاب بهترین گزینه برای تصدی عنوان شهردار اقدام کرده است که در نوبت اول از میان گزینه‌های پیش‌رو یک نفر فرد با رأی اکثریت شورا به شهرداری کرمان راه پیدا کرد و پس از آن در نوبت دوم وقتی به گزینه مناسب‌تر بومی رسیدیم، شهردار جدید را انتخاب کردیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان با بیان اینکه در حال حاضر و به لطف خدا شهرداری وضعیت مناسب‌تری گرفته است، تصریح کرد: وظیفه شورا برنامه‌ریزی برای شهرداری و نظارت بر حسن انجام کارهای شهرداری است که در برنامه‌ریزی، جذب و اصلاح درآمدها، حفظ درآمدها و منابع شهرداری و کنترل هزینه‌ها مدنظر شورای شهر قرار دارد که به لطف خدا به میزان مطلوبی انجام شده است و به توزیع متوازن و متعادل هزینه‌ها در سطح شهر تأکید داریم.

وی با بیان اینکه توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم است، گفت: تلاش بسیار خوبی در این دوره انجام شده است تا شهر از تقسیم‌بندی مناطق محروم و مناطق برخوردار خارج و متوازن شود و تعادل و آرامش روانی برای مردم به وجود آید.

رئیس شورای اسلامی شهر کرمان در تشریح برنامه‌های آتی شورا بیان کرد: موضوعات فرهنگی و ترویج فرهنگ شهروندی، آبادانی شهر از طریق اجرای آسفالت، پیاده‌روسازی، جدول‌گذاری و اصلاح ترافیک و اصلاح معبرها برای ترافیک روان از اهم مواردی است که باید به آن‌ها توجه شود.

وی یادآور شد: طرح پایه و اساسی مدیریت شهری در دوره ششم شورا، خارج کردن برخی مشاغل از محدوده مناطق مسکونی شهر است تا ضمن کاهش بار ترافیکی، خدمت رسانی مناسب به مردم و این مجموعه‌ها نیز فراهم شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا مبنی بر اینکه نمره شما در سال سوم شورا به خودتان چند است، خاطرنشان کرد: خدمت ما در مقابل لیاقت بی‌نهایت مردم اندک است و هر چه خدمت کنیم، باز هم کم است، از این رو به خودم نمره خوبی نمی‌دهم.

کد خبر 748640

دیگر خبرها

  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد