Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@09:01:29 GMT

هرج و مرج اقتصادی نتیجه خودمحوری است

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۲۰۹۶۰

هرج و مرج اقتصادی نتیجه خودمحوری است

به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمد مختاری روز پنجشنبه در اولین همایش وقف برای پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب های اجتماعی در خراسان جنوبی بر لزوم بازنگری در رفتارها تاکید کرد و افزود: هر جا فرهنگ اصلی و خدامحوری را رها کردیم دچار مشکلات و آسیب شده ایم.
وی بیان کرد: فرهنگ اصلی ما روح محوری و آخرت محوری است اما جسم محور و دنیا محور شده ایم در حالی که زندگی دنیا جز کالای فریب و بلا چیزی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه موقت بیرجند با تاکید بر اینکه فرهنگ ما عشق به خدمت است نه عشق به قدرت، گفت: باید با عدالت و خدمت به مردم تلاش کنیم تا به قرب الهی برسیم.
وی تاکید کرد: آحاد جامعه نسبت به پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی مسئولیت دارند و باید برای کنترل و کاهش آن تلاش کنند.
حجت الاسلام مختاری با اشاره به مبارزات انقلاب اسلامی و ملت ایران در 40 سال گذشته با استکبار جهانی ادامه داد: متاسفانه علیرغم پیشرفت ها و موفقیت های کشور در این سال‌ها اما ضعف ها و فسادهایی هم داریم که البته قابل مقایسه با فساد زمان طاغوت نیست.
وی گفت: همین آسیب های اجتماعی و فساد موجود هم زیبنده نظام و حاکمیت اسلامی و در شأن باور و آرمان های ما نیست.
مدرس حوزه و دانشگاه بیان کرد: دشمن می خواهد وانمود کند ایران اسلامی پیشرفت نداشته است و حق ندارد به دنبال عظمت و استقلال برود.
وی به اهمیت و جایگاه وقف در فرهنگ اسلامی اشاره کرد و گفت: وقف در فرهنگ خودمحوری و جسم محوری جایگاهی ندارد اما با فرهنگ اسلامی این مهم معنا پیدا می کند.
حجت الاسلام مختاری با تاکید بر اینکه باید فرهنگ اسلامی در جامعه احیا شود افزود: در هر کاری از جمله وقف نباید اخلاص و خدامحوری فراموش شود و باید به تمام کارهای خود رنگ خدایی بزنیم.
وی توجه به نیازهای روز جامعه در وقف را ضروری دانست و اظهار داشت: امروز جامعه نیازمند وقفی برای نجات انسان هاست که باید مورد توجه واقفان باشد.
وی با بیان اینکه امنیت روانی در پرتو ایمان به خدا محقق می شود گفت: وقف، صدقه جاریه است و باید با اخلاص، تفکر و مشاوره به فرهنگ اصلی خودمان برگردیم.
امام جمعه موقت بیرجند با تاکید بر اینکه عزت در قدرت و ثروت نیست، ادامه داد: عزت واقعی در پرتو ایمان به خدا است و همه مسئول هستیم که دست دیگران را بگیریم.
وی پیشگیری و درمان را راهکاری برای داشتن جامعه عاری از آسیب های اجتماعی شکننده دانست و یادآور شد: باید کمک کنیم تا امنیت، عدالت و صلاح به جامعه برگردد و فرهنگ ناب و انقلابی خود را تا ظهور حضرت مهدی (عج) پیش ببریم.
9893*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آسیب های اجتماعی امام جمعه موقت ایران اسلامی ثروت درمان 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

به گزارش ایرنا، رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب، گفت: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیأت عمومی این دیوان اظهار داشت: اکنون بحث حجاب و صیانت از آن یکی از موضوعاتی است که در جامعه مطرح است و برخی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

وی با تاکید بر اینکه علامت سوال گذاشتن روی مساله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، افزود: برخی عنوان می‌کنند که آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین (ع) در باب موضوع حجاب مطالب بی شماری بیان شده و این مساله به قدری مورد تاکید است که در شب معراج پیامبر اسلام (ص) نیز بر مساله حجاب اشاره شده است.

وی یادآور شد: در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، اصولا ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده است؛ اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

رئیس دیوان عالی کشور تاکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به‌خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، انتظار این است که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مساله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است، تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند باید به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب درحال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بند و باری و روابط بدون قید و شرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است، دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن روی این مساله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند، این مردم با تقدیم ۳۰۰ هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ بنابراین همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مساله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تامین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان خصوصا در مساله حجاب گفت: تامین امنیت اخلاقی جامعه ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، باید با برنامه ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تاثیرگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • خدشه‌ دار شدن عرصه فرهنگ‌ منجر به خرابی سایر بخش‌ها خواهد شد
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب، قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد