Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@15:22:54 GMT

آقای مشایخی! آنکه خودکشی کرد، شما بودی؛ نه تختی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۲۲۳۲۹

آقای مشایخی! آنکه خودکشی کرد، شما بودی؛ نه تختی

پایگاه خبری فردا: حسین قدیانی؛ صاحب این قلم، احترام به موسفیدان را همواره بر خود واجب دانسته، به‌خصوص اگر هنری- ولو نازل- داشته باشند! مخاطبان نوشته‌های من شاهدند که با وجود آن اظهارنظر متوهمانه در ایام انتخابات، هرگز چیزی علیه جمشید_مشایخی ننوشته‌ام!

اما سخنان این بازیگر قدیمی و البته نه‌چندان قابل درباره‌ی چند و، چون و کم و کیف مرگ مرحوم غلام‌رضا تختی، باعث شد- به شرحی که می‌خوانید! - سکوتم را بشکنم! ناگفته پیداست که "اسطوره‌زدایی" یا "زایش اسطوره‌های دروغین"تاریخ و فرهنگ یک کشور را مبتلا به بلا می‌کند! مع‌الاسف بعضی‌ها به بهانه‌ی واقع‌گویی، بنا می‌کنند به تخریب اسطوره‌ها و رجال و بزرگان و نام‌آورانی از قبیل: تختی یا حتی جلال و شریعتی در ساحتی دیگر! الغرض! مضحک است و بلکه بسیار مضحک است مرگ این ۳ تن را طبیعی خواندن! تختی را بگوییم؛ خودکشی کرد، چون با همسرش نمی‌ساخت! و جلال را بگوییم؛ مُرد، چون جوشی بود و بی‌قرار! و شریعتی را بگوییم؛ سکته کرد، چون زیاد سیگار می‌کشید! هیهات! خون تختی و جلال و شریعتی و دیگرانی دیگر، الی‌الابد بر گردن رژیم جلاد و عاری از مهر پهلوی است! حالا یا مستقیم یا با واسطه! شگفتا! در نظام جمهوری اسلامی، پشه‌ای هم اگر می‌میرد،

حتما کار حکومت است لیکن تقلیل مرگ شهادت‌گونه‌ی تختی و جلال و شریعتی و الی‌آخر، جملگی به عوامل شخصی یا خانوادگی یا طبیعی! آقای مشایخی! اجازه بدهید مادام که نثر مطهر و زلال جلال درباره‌ی قتل مشکوک تختی هست، هرگز دل به اباطیل شما و شما‌ها نسپریم! بگذریم که آنکه خودش را و فی‌الواقع آبرویش را به ثمن بخس کشت، خود شما بودی؛ نه جهان‌پهلوان‌تختی! آری! شما هنر را به سخیف‌ترین شکل ممکن قربانی سیاست کردید و در نهایت توهم، ابراز داشتید که "اگر روحانی رئیس‌جمهور نشود، از ایران می‌روم! " آنهم کدام روحانی! همانا شیخ‌حسن! کاش اقلا شرط روی خاتمی می‌بستید که ۲ تا رمان در عمرش خوانده لابد! به شما برنخورد؛ اما به نظر می‌رسد نه در گذر عمر و گذران روزگار که تنها از جهت گریم، مو و محاسن را #سپید کرده‌اید! حق آن است که عوض سخن درباره‌ی #مرگ_تختی دمی تدبر در #زندگی خود کنید که چطور شد فریب یک #کلید را خوردید، با این همه ادعا؟! و عجبا! الساعه به جای عذرخواهی بابت آن تبلیغ مشکوک، لگد به بخت و تخت تختی می‌زنید! همان مرد که مردم‌داری‌اش شوآف نبود، برخلاف شمار قابل توجهی از هم‌کیشان و هم‌کاران بی‌دین و بی‌وجدان و بی‌وطن شما! تختی هر چه بود، آبرو و شرفش را نکشت!

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فردا

کلیدواژه: مشایخی بازیگر سینما خودکشی تختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۲۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • غرق شدگی یک جوان در محدوده امامزاده ردان
  • اول سلام بعد تاج‌گذاری در کاخ اختصاصی
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • تفال به حافظ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به جان او که گرم دسترس به جان بودی...