Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آستارا - ايرنا - وزير جهاد کشاورزي گفت: مديريت آب و اجراي سيستم هاي نوين آبياري در کشور، ميزان بهره وري محصولات کشاورزي را به طور ميانگين شش درصد رشد داده است.

محمود حجتي عصر پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ايرنا در تالش افزود: انتقال آب از مبدا تامين تا پاي گياه بر عهده وزارت جهاد کشاورزي است و براي افزايش راندمان آبياري، نزديک به دوميليون و 50 هزار هکتار از اراضي کشاورزي، به سيستم هاي نوين آبياري مجهز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار کرد: در دولت هاي يازدهم و دوازدهم با پشتيباني رهبري ، دولت و مجلس شوراي اسلامي و همکاري کشاورزان نزديک به 900 هزار هکتار از زمين هاي زراعي به سيستم هاي آبياري نوين مجهز شد و اين کار خوب ادامه خواهد داشت.
حجتي ادامه داد: راندمان آبياري زمين هاي کشاورزي در طي پنج سال گذشته از 39 درصد به 44 تا 45 درصد رسيده و اين کار بزرگي است.
وزير جهاد کشاورزي بيان کرد: کار کم هزينه تر و جدي تر ديگري که در حوزه افزايش بهره وري آب صورت مي گيرد، اجراي برنامه هاي بهزراعي و تحقيقاتي، دقت در توزيع و ارائه نوع بذر و نهال و سيستم کشت آنها و توسعه گلخانه هاست که آثار خوبي داشته است.
او گفت: سال زراعي 97 - 96 از نظر ميزان بارش سال سختي بود اما با عنايت خدا، اجراي کارهاي ياد شده و مشارکت کشاورزان شاهد رشد و بهره وري بخش کشاورزي بوديم.
وزير جهاد کشاورزي به عنوان نماينده رئيس جمهوري براي افتتاح طرح هاي فراوري و بسته بندي خاويار و زراعت چوب و نهال به شهرستان تالش استان گيلان سفر کرده بود.
رئيس جمهوري و هيات دولت، چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاري مهمان گيلاني ها بودند و اعضاي هيات دولت براي افتتاح طرح هاي مختلف به شهرستان هاي اين استان سفر مي کنند.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعيت در چهار بخش و اراضي جلگه اي و کوهستاني در 110 کيلومتري غرب مرکز استان گيلان واقع است.
7124 / 2007
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۲۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، کشت به روش نوین سیب زمینی با استفاده از نوار تیپ در زمین‌های زراعی دشت اردبیل که از چند سال قبل آغاز شده، در سال جاری به تنها روش کاشت این محصول تبدیل شده است.
کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در چند هفته اخیر با برگزاری کلاس‌های آموزشی الگویی و ترویجی در سر مزرعه، در خصوص روش جای گذاری نوار تیپ در زراعت سیب زمینی در حال کمک و مساعدت به کشاورزان سیب زمینی کار این خطه هستند.
۱۰۰ درصد مزارع سیب زمینی استان اردبیل به صورت مکانیزه کشت می‌شود و شیوه آبیاری مزارع استان نیز در چند سال اخیر مدرن شده و اغلب به صورت آبیاری با نوار تیپ انجام می‌شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: به علت استفاده از آبیاری به روش نوار تیپ و روش کاشت متفاوت با عرف منطقه به شیوه سه ردیف با دو نوار تیپ و نیز جلوگیری از اتلاف زمین، میزان برداشت محصول سیب زمینی در دشت اردبیل به شکل قایل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.
غفور آقایی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کشت سیب زمینی در ۱۹ هزار و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در سال زراعی جاری اظهار کرد: برای کاشت این میزان سیب زمینی در استان حدود ۷۰ هزار تن بذر از نوع مینی تیوبر، مینی تیوبر اس، سوپر الیت، الیت، گواهی شده آ و گواهی شده ب مصرف می‌شود.
وی گفت: ۹۵ درصد محصول سیب زمینی کشت شده در استان اردبیل را از رقم آگریا و مابقی را از ارقام متفرقه جِلی، فونتانه، بامبا، اسپیریت، نیلوا، کایزر، امرفونا و ساتینا اعلام کرد و گفت: کشاورزان در تهیه بذر مرغوب به قیمت مناسب دچار مشکل هستند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با توصیه کشاورزان سیب زمینی کار استان اردبیل برای مشاوره و رعایت توصیه فنی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی در خصوص کاشت محصول خود افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال نیز همچون سال‌های گذشته کشاورزان سیب زمینی کار برای جلوگیری از اتلاف زمین و آبیاری آسان و با کمترین میزان مصرف آب، از روش آبیاری با نوار تیپ استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند