Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری بسیج از ارومیه، سمیه زارع صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: انجمن ام‌اس آذربایجان‌غربی از سال ۹۰ فعالت خود را با همت گروهی از مبتلایان به ام‌اس و خیرین آغار کرد و اکنون در آستانه سالگرد تاسیس انجمن ام‌اس قرار دارد.

وی افزود: در طول این مدت با مشکلات بسیاری دست به گریبان بوده‌ و پیش از تاسیس انجمن محلی برای تامین نیازها و بیان و رفع مشکلات این بیماران در شهر و استان ما وجود نداشت و خوشبختانه بعد از تاسیس انجمن به تدریج دریچه‌ای از امید و توجه جامعه به بیماران ام‌اس گشوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس انجمن ام‌اس آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه آمار کل بیماران ام‌اس در آذربایجان‌غربی چهار هزار و ۱۶۲ نفر است، بیان کرد: از این تعداد سه هزار و ۱۲۳ نفر خانم و حدود یک هزار و ۳۹ نفر آقا در انجمن ام‌اس آذربایجان‌غربی ثبت شده است.

وی بیان کرد: قیمت بالای داروهای خارجی «ام اس» و حتی در برخی از موارد قیمت داروهای ایرانی با درآمد اندک بیشتر خانوارها سازگار نیست و این بیماران به حمایت‌های هرچه بیشتر خیران و مسوولان نیاز دارند تا در صورت امکان بتوانند نیازهای اولیه خود را تامین کنند.

زارع تصریح کرد: بیماری «ام اس» یک نوع از بیماری‌های خاص و صعب العلاج است که اکثرا افراد در بازه سنی 15 تا 45 سال به آن مبتلا می شوند و تاکنون هیچ درمان قطعی برای آن به دست نیامده است و منشا اصلی آن نیز مشخص نیست.

وی تصریح کرد: این بیماری متاسفانه تا آخر عمر با فرد مانده و نیاز به مراقبت و توجه دارد اما طول عمر این بیماران نیز طبیعی است و در صورت مراقبت و رسیدگی و مصرف به موقع دارو و درمان می توانند مانند یک فرد عادی به زندگی خود ادامه دهند.

رییس انجمن بیماران ام‌اس استان با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی در رتبه پنجم ابتلا به ام‌اس را دارد، ادامه داد: به طور متوسط هزینه دارو برای بیماران ام اسی ماهانه یک تا 1.5 میلیون تومان است که با توجه به افزایش هزینه داروهای خارجی این مبلغ بسته به نسخه تجویزی و در استفاده از داروهای در هر فرد متغیر است.

زارع به مشکلات و دغدغه‌های انجمن و بیماران ام اس آذربایجان‌غربی اشاره کرد و گفت: به دلیل رشد 1.5 درصدی بیماری ام اس در استان، بیماران استان نیازمند احداث کلینیک‌ها و مجتمع‌های مجهز، درمانگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها مخصوص با فیزیوتراپی هستند.

وی، مسئله اشتغال را از دیگر مشکلات بیماران ام اس دانست و افزود: با وجود اینکه بیماران ام اس اکثرا قشر جوان و تحصیل کرده جامعه هستند اما کارفرمایان  به دلیل خستگی زود رسی که این افراد دارند از استخدام این بیماران خودداری می‌کنند.

زارع با اشاره به اینکه از جمله مهمترین اقدامات انجمن در سال جاری خرید یک واحد آپارتمان توسط چندین خیر بوده است، افزود: متاسفانه هنوز مرکز خاصی برای نگهداری و درمان این بیماران در آذربایجان‌غربی وجود ندارد بنابراین از مسئولان و خیران استانی درخواست می‌شود که از بیماران ام‌اس حمایت کنند زیرا این بیماری، بیم با سختی‌های زیادی از جمله روند درمان و هزینه‌های ناشی از آن روبرو هستند که همین امر باعث شده بیماران چشم به حمایت مسئولان بدوزند.

وی درباره وضعیت بیمه‌ای بیماران ام‌اس افزود: بیشتر بیماران دارای بیمه تأمین اجتماعی و بیمه سلامت ایرانیان هستند و کسانی که بیمه ندارند برای دریافت بیمه سلامت ایرانیان از طرف انجمن به‌صورت رایگان معرفی و بیمه دریافت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد