Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

به گزارش صدا و سیما، شیخ رشید احمد پیام کتبی مشترک رییس جمهور و نخست وزیر کشور پاکستان را جهت تقدیم به محضر رهبر معظم انقلاب تسلیم ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل کرد.

علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل که روز پنجشنبه ۱۶ اسفند با شیخ رشید احمد وزیر راه آهن فدرال پاکستان دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با حضور در جمع خبرنگاران ضمن مثبت ارزیابی کردن این دیدار گفت: رابطه دو کشور ایران و پاکستان، رابطه‌ای برادرانه، خوب و سازنده است و برقراری روابط اقتصادی و ساخت خط راه آهن تجاری که از ایران، چین و پاکستان می‌گذرد یکی از راه‌های مستحکم کردن روابط است.

ولایتی با اشاره به بروز برخی حوادث ناگوار افزود: اما بعضی اوقات حوادثی میان دو کشور رخ می‌دهد که موجب اختلال در روابط می‌شود، از جمله حملات اخیر گروه‌های تروریستی در سیستان و بلوچستان که از خاک پاکستان وارد ایران شدند و باید برای رفع این شرایط اقدام کرد. دولت پاکستان نباید اجازه بدهد که کشورهای دیگر مانند عربستان سعودی و صهیونیست‌ها در روابط دو کشور تأثیر سوء بگذارند و بحران در مرزها ایجاد کنند و امنیت جان مرزبانان دلاور و مردم شریف ما و جمهوری اسلامی ایران را به خطر بیندازند.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل تأکید کرد: گروه‌های تروریستی که اخیرا در سیستان و بلوچستان موجب شهادت جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی شدند، تجهیزات و امکانات خود را از عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی تأمین می‌کنند و از آن جا حمایت مالی می‌شوند.

ولایتی اذعان داشت: در دیدار امروز خواسته شد تا پاکستان در مراقبت از مرزهای دو کشور اهتمام بیشتری داشته باشد. پاکستان کشوری قدرتمند است و قادر به کنترل و مراقبت از مرزهای مشترک است تا به این اقدامات تروریستی پایان دهد و وزیر راه آهن فدرال پاکستان در این ملاقات قول داد که از مرزها حفاظت بیشتری انجام دهند و این نوع حوادث دیگر تکرار نشوند و مقامات پاکستانی قول داده اند که حفاظت از مرزهای مشترک میان ایران و پاکستان را افزایش دهند.

شیخ رشید احمد وزیر راه آهن فدرال پاکستان هم با حضور در جمع خبرنگاران گفت: من دکتر ولایتی را از قبل در زمانی که وزیر امور خارجه ایران بودند می‌شناسم و امروز سومین دیداری است که با ایشان دارم و در این دیدار درباره موضوعات زیادی در خصوص روابط دو جانبه گفتگو کردیم و امیدواریم که بتوانیم روابط فیمابین را با کشور دوست و برادر ایران بهبود ببخشیم.

وزیر راه آهن فدرال پاکستان تصریح کرد: امیدواریم که با کمک یکدیگر بتوانیم بر مشکلات فائق آییم و عمران خان مایل است که روابط پاکستان را با تمام دنیا از جمله جمهوری اسلامی ایران بهبود بخشد و به همین دلیل است که امروز اینجا هستم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • اهمیت پیام‌های رئیس اقلیم کردستان عراق در تهران
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ۳ جمله مهم از دیدار بارزانی با رئیس‌جمهور
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • ماجرای هدیه و نامه شهید زاهدی به رهبر انقلاب چه بود؟