Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@23:59:19 GMT

دانستنى‌هایى درباره عمل وازکتومی

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۲۵۸۵۴

پرستو محمدخانی متخصص زنان و زایمان اظهار کرد: پس از بستن لوله‌های منی که در اصطلاح به آن وازکتومی می‌گویند، تغییری در حجم، رنگ و بوی مایع منی اتفاق نمی‌افتد، تنها مرد در مایع منی خود اسپرم ندارد و از این رو بارداری اتفاق نخواهد افتاد.

این متخصص زانان و زایمان با اشاره به وازکتومی به‌عنوان یکی از روش‌های ضدبارداری موجود برای مردان، بیان کرد: جراحی وازکتومی بستن مجرای منی لوله‌هایی است که اسپرم را از بیضه‌ها به دستگاه تناسلی منتقل می‌کنند؛ این عمل از رها شدن اسپرم جلوگیری می‌کند، اما مانع انزال نخواهد شد؛ این روش تقریباً ۱۰۰ درصد موثر، دائمی و ارزانتر از بستن لوله‌هاست، از معایب آن می‌توان به مواردی مانند نیاز پیدا کردن به جراحی، عدم بازدهی فوری و غیرقابل برگشت بودن را نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آیا وازکتومی پیری زودرس می‌آورد؟

محمدخانی درباره اینکه وازکتومی پیری زودرس می‌آورد یا خیر، گفت: اگر منظور از پیری زودرس، سفید شدن زودرس موهاست که باید گفت: این مساله بیشتر علت ارثی دارد و در برخی از بیماری‌ها نیز دیده می‌شود؛ با توجه به اینکه در وازکتومی تنها راه خروج اسپرم‌ها از بیضه بسته می‌شود، هیچ‌گونه اختلالی در عملکرد عمومی ارگان‌های بدن و سیستم بدن ایجاد نخواهد شد و به همین دلیل باید گفت: پیری زودرس هیچ ربطی به وازکتومی ندارد.

وی گفت: با توجه به تحقیقات علمی انجام شده، احتمال بروز سرطان پروستات و بیضه پس از وازکتومی افزایش نخواهد داشت و ارتباطی بین آن‌ها وجود ندارد؛ از نظر آناتومی سیستم ادراری کاملا از سیستم تناسلی جداست، در وازکتومی کار روی سیستم تناسلی انجام می‌شود و سیستم ادراری کاملا دست نخورده باقی می‌ماند، بنابراین پس از وازکتومی هیچ مشکل ادراری به وجود نخواهد آمد.

آیا وازکتومی در درازمدت باعث بیماری قلبی و فشار خون می‌شود؟

این متخصص زنان و زایمان ادامه داد: پس از وازکتومی، استرس‌های زندگی فرد کمتر می‌شود؛ از طرف دیگر، در جوامع پیشرفته وازکتومی یکی از روش‌های پیشگیری از بارداری است که استفاده از آن در حال افزایش است؛ بر خلاف تصور برخی از مردم که جریان مایع منی و تشکیل نطفه را مرتبط با کمر می‌دانند، جریان مایع منی مربوط به بیضه‌ها، کیسه‌های منی و پروستات است و ارتباطی خاص با کمر و بیماری‌های آن ندارد.

آیا وازکتومی ریزش مو می‌آورد؟

وی تشریح کرد: وازکتومی هیچ گونه تغییری در هورمون‌های مردانه به وجود نمی‌آورد و باعث ریزش مو نمی‌شود؛ همچنین باید گفت که وازکتومی باعث ناتوانی جنسی نمی‌شود، اما در مواردی متعدد دیده شده که بیمار پس از وازکتومی از کم شدن توانایی و یا تمایل جنسی شاکی است که دلیل آن، تأثیر روحی انجام وازکتومی بوده است و از نظر علمی وازکتومی تأثیری جسمی بر روی توانایی جنسی ندارد، در صورت بروز درد‌های طولانی مدت و آزار دهنده پس از وازکتومی احتیاج به بازکردن مجدد وازکتومی یا برداشت کامل لولهٔ وازدفران است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وازکتومی پیری زودرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

پژوهشگران حوزه امنیت سایبری نسبت به روش جدید باج‌افزار‌ها برای ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و قفل کردن فایل‌ها هشدار دادند.

به گزارش آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم؛ اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگر‌های وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگر‌ها هستند. آن‌ها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کار‌ها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکر‌ها از مرورگر‌ها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزار‌ها وارد فایل‌های شما شوند و آن‌ها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کار‌های معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکر‌ها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگر‌های مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگر‌های گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگر‌های سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگر‌ها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکر‌ها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگر‌های امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آن‌ها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایو‌های خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکر‌ها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکر‌ها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آن‌ها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزار‌های مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکر‌ها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزار‌های سنتی پس از اینکه هکر‌ها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگر‌های وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آن‌ها را غیرقابل دسترس می‌کند. این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگو‌های باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکر‌ها می‌توانند از آپلود‌های شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

دیگر خبرها

  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • قهرمانی زودرس مس کرمان در لیگ برتر هندبال
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون