Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، سیده فاطمه ذوالقدر با اشاره به گرانی و تورم بالایی که گریبانگیر جامعه شده است، گفت: در این شرایط وضعیت کارگران به هیچ وجه مناسب نیست و دستمزدی که دریافت می‌کنند به ویژه در کلانشهرهایی مانند تهران جوابگوی هزینه زندگی آنان نیست.

وی با تاکید بر اینکه فراکسیون کارگری مجلس پیگیر افزایش حقوق کارگران است، گفت: با مذاکراتی که در کمیسیون کارگری داشتیم به این نتیجه رسیدیم که جلساتی با دولت تشکیل بدهیم و از آنان بخواهیم هنگام بررسی حداقل دستمزد به نوعی رفتار کنند که افزایش دستمزد به اندازه‌ای باشد تا یک خانواده ۴ نفره بتواند حداقل‌های زندگی خودشان را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه میزان کرایه خانه و هزینه حمل و نقل در کلانشهرها با شهرهای کوچک تفاوت بسیاری دارد، گفت: واقعا در کلانشهرها امکان زندگی با این دستمزد ناچیز وجود ندارد و کارگر نمی‌تواند با این دستمزد ناچیز از عهده هزینه‌های بربیاید.

وی با اشاره به افزایش حقوق کارکنان دولت گفت: امروزه ۱۶ درصد از کارکنان دولت زیر دو میلیون تومان دریافت می‌کنند. به حقوق تمامی کارکنان دولت ۴۰۰ هزار تومان افزودیم و ۱۰ درصد نیز در اختیار دولت گذاشتیم تا به حقوق کسانی که زیر دو میلیون و۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند، بیفزاید.

ذوالقدر با تاکید بر اینکه اعتقاد داریم این افزایش حقوق برای کارگران کم است، گفت: متاسفانه در این شرایط کارگران ماهیانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند که واقعا نمی‌دانیم این قشر زحمتکش چگونه با این حقوق ناچیز زندگی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه امروزه بازنشستگان بسیاری یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند، گفت: افزایش دستمزد بر زندگی بازنشستگان نیز تاثیر می‌گذارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اعلام اینکه کارفرمایان نیز تاکید دارند اگر افزایش حقوق زیاد باشد، امکان ادامه کار وجود ندارد و کارگاه‌ها تعطیل می‌شود گفت: کارگر هم راضی نیست کارش را از دست بدهد و گاهی شاهد بوده‌ایم که کارگران اصرار دارند حداقل را حفظ شود به همین دلیل بهتر است دستمزد را منوط به توافق کارگر و کارفرما و دولت کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دستمزد فاطمه ذوالقدر افزایش دستمزد افزایش حقوق کارمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۵۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است

رئیس جمهور با اشاره به نحوه تعیین دستمزد کارگران گفت:‌ به نظر من همین شیوه سه جانبه‌گرایی برای تعیین حقوق و دستمزد کارگران شیوه مناسبی است و ما با این شیوه موافقیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم،‌ آیت الله سیدابراهیم رئیسی امروز سه‌شنبه در جشنواره ملی امتنان از کارگران طی سخنانی اظهار داشت: باید در تمام ایام سال به کار و کارگر توجه شود اما به دلیل آنکه این ایام موضوع کار و کارگر بیشتر مورد توجه همگان است به آن پرداخته می‌شود.

وی افزود: ما باید بتواینم آنچه رهبر معظم انقلاب اسلامی و قانون و سیاستهای کلی مشخص کرده‌اند و برای رشد اقتصادی کشور موثر است به انجام برسانیم. این نشست در کارخانه بزرگی که کرگران آن کارهای قابل عرضه‌ای در بازارهای داخلی و خارجی دارند، برگزار می‌شود. این نشان دهنده توانایی نیروهای کشور ما و نشان دهنده آن است که در کشور می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

رئیس جمهور ادامه داد: عزیزان ما علی رغم بسیاری از کاستی‌ها و تحریم‌ها تولیدات امید آفرینی برای کشور دارند. ما با همین روحیه ارزشمند و جهادی کارگران و مهندسان عزیز پای کار کشور هستیم و دشمن همچنان که در عرصه‌های مختلف ناکام مانده است در عرصه اقتصادی هم ناکام خواهد ماند.

رئیسی با بیان اینکه کارگران محور تولید هستند، عنوان کرد: باید همه حمایت‌های حقوقی،‌ مالی و اجتماعی از کارگر صورت بگیرد تا شاهد رشد کمی و کیفی تولیدات کشور باشیم. در سفری که اخیرا به سریلانکا داشتیم شاهد کاربزرگی که با صدرو خدمات فنی و منهدسی ما به این کشور انجام شده بود، بودیم، این کار از جهت تکنیک بسیار کم نظیر و به تعبیر مدیران‌ آن کشور بی نظیر بود. اینگونه اقدامات از دست فناوران ایران بر می‌آید.

رئیس جمهور تاکید کرد: ما در بین جامعه کارگری افرادی را داریم که نخبه هستند و باید به این افراد توجه کرد تا ایده پردازی آنها تقویت شود و نخبگی آنها باید مورد توجه خاص قرار بگیرد و ما هم در دولت ایده‌های نخبگان را مورد توجه قرار می‌دهیم.

وی توجه به فرهنگ کار را موضوع بسیار مهمی دانست و عنوان کرد: توجه به عمل به هنگام و زمان شناسانه بسیار مهم است. در دوارن دفاع مقدس کارهایی در کارخانه‌های ما انجام شد که ما را از کشورهای بیگانه بی نیاز کرد. امروز هم شاهد یک جنگ اقتصادی هستیم اما به لطف خدا جوانان ما تا کنون نشان داده‌اند که همچنانی که رزمندگان ما در جنگ نظامی سیلی محکمی به دشمن زدند کارگان ما نیز در جنگ اقتصادی سیلی محکمی به دشمن خواهند زد.

رئیس ادامه داد: دشمن تصور کرده است با تهدید و تحریم می‌تواند ما را متوقف کند در صورتیکه امروز شاهد رشد تولید و رشد در حوزه‌های دانش بنیان هستیم. این بدان معنا است که جوانان کشور ما در حال انجام کارهای بزرگی هستند.

رئیس جمهور در ادامه از تصویب لایحه امنیت شغلی در دولت خبر داد و گفت: برای خانوداه‌ها ثبات و امنیت شغلی بسیار مهم است و ما هم به این موضوع معتقدیم.

رئیسی با اشاره به نحوه تعیین دستمزد کارگران گفت:‌ به نظر من همین شیوه سه جانبه‌گرایی برای تعیین حقوق و دستمزد کارگران شیوه مناسبی است و ما با این شیوه موافقیم.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • اعمال حق تأهل در حقوق کارگران به میزان ۵۰۰ هزار تومان
  • نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند
  • تنگنای معیشتی کارگران در سال ۱۴۰۳/ جامعه کارگری مخالف ورود مجلس به موضوع تعیین مزد است
  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است
  • حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت
  • دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد