Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- بخشدار بخش خبوشان فاروج گفت: مردم روستاي خبوشان اين بخش با کاشت درختان توت در مسير ورودي روستا به طول يک و نيم کيلومتر موجب ترويج حرفه نوغانداري شده است.

روح الله فخار روز جمعه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: 300 ميليون ريال براي عملياتي شدن اين طرح نياز بود که با راه اندازي کمپين هزينه آن از سوي اهالي روستا تامين شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: دهياري تنها 80 ميليون ريال را از اعتبارات اجراي اين طرح را تامين کرد.
بخشدار خبوشان نياز آبي کم درخت توت را از ديگر دلايل انتخاب آن براي کاشت عنوان کرد و گفت: در گام بعدي ، پيوند درخت توت با شاه توت انجام مي شود تا علاوه بر ظرفيت اقتصادي، جاذبه گردشگري هم در ورودي روستا ايجاد شود.
وي گفت: بهره برداري اقتصادي از اين درختان ، دلگرمي مردم براي استمرار اين طرح را بيشتر مي کند.
بخشدار خبوشان در ادامه اظهار داشت: در شهرستان فاروج روستاي خبوشان براي اجراي طرح زيست بوم انتخاب شد که مقدمات اجرايي شدن اين طرح از اسفندماه سال گذشته فراهم و طرح هايي هم عملياتي شده است.
وي گفت: آموزش هايي در حوزه زيست بودم و معرفي مشاغل متناسب با اين طرح و جغرافيا و اقليم روستا ارائه شده است .
زيست بوم يعني حفظ محيط زيست و به وجود آوردن شرايطي که طبيعت به صورت ارگانيک و دست نخورده باقي بماند.
روستاي خبوشان در 13 کيلومتري شهر فاروج و3 کيلومتري شهر تيتکانلو مرکز بخش خبوشان واقع شده است.
7187/ 6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود

ایسنا/زنجان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان گفت: فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود.

سیدشمس‌الدین موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که با توجه به مشکلات پیش‌ رو ساخت موزه دفاع‌ مقدس زنجان به تعویق افتاده، امسال تلاش این است که فاز یک موزه دفاع‌ مقدس که نماد ۳۵۳۵ شهید و ۷۰ هزار رزمنده دفاع‌ مقدس است سوم خرداد به بهره‌برداری‌ برسد.

وی با بیان اینکه موزه‌های دفاع‌ مقدس باید با کمک مسؤولان استانی ساخته شود و روند احداث آنها تسریع شود، عنوان کرد: امیدواریم سال آینده فاز دوم این موزه به بهره‌برداری برسد.

موسوی تاکید کرد: همکاری سایر نهادهای فرهنگی موجب شده است در حوزه تدوین و چاپ و نشر کتاب سالانه ۶۰ عنوان کتاب مکتوب ۲۰ عنوان کتاب صوتی تهیه کنیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌ مقدس استان زنجان با بیان اینکه هدف اصلی از نشر و چاپ کتب درباره شهدا پای کار آوردن جوانان متعهد، انقلابی و دلسوز و آشنا شدن آنها با سیره و منش آنهاست که با نثار جان خود در هشت سال دفاع مقدس موجب پیروزی کشور در جنگ نابرابر شدند، اظهار کرد: شروع ساخت فیلم سینمایی ۹۰ دقیقه‌ای شهید مخبری زده شده است.

وی با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار وظیفه ترویج و نشر سیرت و صورت شهدا را در جامعه اسلامی دارد و از جمله وظایف مهم این مرکز ترویج فرهنگ شهادت بین نسل‌های جدید انقلاب است، افزود: با توجه به ظرفیت‌ استان زنجان و سرداران و فرماندهان آن هنوز تولید آثار هنری فاخر در این زمینه نداریم و تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع‌ مقدس زنجان، یکی از برنامه‌های مهم برای شناخت مردم از شهدا و ترویج راه و منش آنهاست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاشت بیش از ۶۵۰ اصله نهال در ورودی شهر بوشهر
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • آغاز برداشت گُل گاوزبان در گلستان
  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • کاشت درختچه کم آب بر گل محمدی در دهستان مرگور ارومیه
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • کاشت مو ، کلید داشتن موهایی جوان و شاداب
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟