Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت گردشگری یکی از پردرآمدترین صنایع‌ جهانی و یکی از اشتغالزاترین صنایع نیز به شمار می رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون،شهرستان میرجاوه با داشتن 64 اثر تاریخی و طبیعی و 14  اثر تاریخی ثبت شده در فهرست آثارملی، یکی از مهم ترین قطب های گردشگری استان سیستان و بلوچستان محسوب می شود که هر ساله گردشگران داخلی و خارجی زیادی را به خود جذب می کندیکی و معرفی این آثار نقش مهمی در جذب گردشگر و توسعه صنعت توریسم استان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 ساختمان پست ، اداره شهربانی، اداره راه آهن، معماری صخره ای، چشمه حضرت موسی، غار لادیز، قبرستان هفتاد ملا، آبشار لادیز، حمام قدیمی، قله لادیز از جمله آثار باستانی این شهرستان است.

غار و آبشار لادیز از جاذبه‌های طبیعی و منحصر به فرد شهرستان میرجاوه و بخش لادیز است که هر ساله گردشگران زیادی را از مناطق مختلف کشور به خود جذب می‌کند، آبشار لادیز در فاصله کمی از غار لادیز واقع شده و در 25 کیلومتری جنوب غربی شهر میرجاوه قرار دارد و همه ساله به ویژه در فصل تابستان گردشگران زیادی را به طرف خود جذب می‌کند.

دهستان «تمین» از مناطق هدف گردشگری استان سیستان و بلوچستان و شهرستان میرجاوه محسوب می شود و به سبب ویژگی های خاص منطقه ای و طبیعت دست نخورده آن مورد توجه بسیاری از گردشگران قرار گرفته است.

ساختمان گمرگ، ساختمان شهربانی و ساختمان اداره پست قدیم یا مهمانسرای انگلیسی ها از دیگر جاذبه های منطقه است راه آهن میرجاوه قدمتی صدساله دارد و خط راه آهن آن فعال است  و از کویته پاکستان تا زاهدان ارتباط وجود دارد.

سرمایه‌گذاری در تحقق توسعه گردشگری شهرستان میرجاوه لازم و ضروری است چراکه صنعت گردشگری نه تنها یکی از پردرآمدترین صنایع‌ جهانی است، بلکه یکی از اشتغالزاترین صنایع نیز به شمار می رود و نقش بسزایی در پیشرفت و آبادانی شهرستان دارد.

مسئول میراث فرهنگی و صنایع دستی شهرستان میرجاوه در این باره گفته است که تعداد 50 اثر تاریخی و طبیعی شهرستان میرجاوه شناسایی و در لیست آثار ملی ثبت شده اند که از آن جمله می توان به ساختمان تاریخی پست ،شهربانی، گمرگ، ساختمان تاریخی راه آهن ،ایستگاه راه آهن، آسیاب تمین، گورستان تاریخی هفتاد ملا اشاره کرد.

عبدالله کُرد بیان کرده است که فعالیت های بسیاری برای معرفی آثارتاریخی شهرستان میرجاوه و جذب گردشگر انجام شده که در همین راستا ارائه خدمات فرهنگی به زائرین مذهبی و توریست های ورودی و خروجی از پایانه مرزی میرجاوه باعث جذب بیش از 90 هزار گردشگر خارجی در طول سال به شهرستان میرجاوه شده است.





مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان میرجاوه توجه به بخش گردشگری را از برکات انقلاب اسلامی دانسته و عنوان کرده است که برگزاری تورهای گردشگری با هدف معرفی جاذبه های تاریخی و طبیعی و آداب و رسوم شهرستان، معرفی گروه های هنری شهرستان مانند گروه رقص سه چاپی لادیز در جشنواره های مختلف، تشکیل انجمن های میراث فرهنگی و ایجاد دو مجتمع تفریحی باغ ونک و روستای هدف گردشگری تمین از جمله اقدامات انجام شده در راستای توسعه گردشگری پس از انقلاب اسلامی است.

این مقام مسئول گفته است که پیش از انقلاب هیچ توجهی به آثار تاریخی نشده بود و این بی توجهی سبب تخریب و ازبین رفتن بسیاری از این ابنیه شده است در دوران پهلوی هیچ یک از آثار تاریخی میرجاوه در فهرست آثار ملی ثبت نشده بود و حکومت پهلوی اهمیتی برای این موضوع قائل نبود.

کُرد اذعان کرده است که ساماندهی بافت تاریخی و گردشگری دهستان تمین ،احداث راه پله و پل مسیر دسترسی به هفتاد ملا، معرفی سه روستای هدف گردشگری تمین، لادیز و جون آباد، کاوش و پژوهش تپه های سنگی تگور ریگ ملک، احداث آلاچیق و راه های دسترسی به غار لادیز ، روشنایی معابر و نصب برج نوری در منطقه گردشگری تمین و نصب علائم راهنمای گردشگران پس از انقلاب انجام و سبب افزایش جذب گردشگران داخلی و خارجی به شهرستان شده است.

گفتنی است جاذبه های منحصربفرد شهرستان میرجاوه علاوه بر جذب گردشگران، بسیاری از مستندسازان و هنرمندان را برای به تصویر کشیدن این زیبایی ها به این منطقه از کشور کشانده است و سرمایه گذاری روی صنعت گردشگری این شهرستان، رونق اقتصادی و گردشگری استان را به همراه خواهد داشت.




بخشدار لادیز نیز درباره جاذبه های گردشگری این منطقه گفته است که منطقه لادیز  قدمتی ۱۷۰ هزار ساله دارد و دست سازه هایی در این منطقه کشف شده که تاکنون در هیچ جای دنیا دیده نشده است به همین دلیل به ابزارهای «لادیزی» در دنیا معروف هستند.

احسان الله ریگی بیان کرده است که غار لادیز، قلعه لادیز، معماری صخره ای روستان «تمین» و قبرستان هفتاد ملا از جمله آثار تاریخی این منطقه هستند که سالانه بیش از ۲۰۰هزار نفر از آنها بازدید می کنند.

ریگی ادامه داده است که در کاوش هایی که در اطراف رودخانه لادیز صورت گرفته است، دست سازه هایی در این منطقه کشف شد که نظیر آنها در هیچ جای دنیا دیده نشده و این دست ساخته ها برای اولین بار در لادیز کشف شده است، بنابراین در ادبیات باستان شناسی دنیا به ابزارهای لادیزی مشهور هستند، این قدمت تاریخی باعث شده تا آثارتاریخی دیگری مانند قلعه لادیز، معماری صخره ای تمین و قبرستان هفتاد ملا را در منطقه داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد

رئیس اداره میراث فرهنگی نطنز گفت: ۳۴ تاسیسات اقامتی نطنز پذیرای گردشگران در ایام گل و گلاب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نطنز، هر ساله از ابتدای اردیبهشت ماه و همزمان با شروع گلابگیری نقاط مختلف شهرستان نطنز آماده میزبانی از گردشگران و مسافرین از جاذبه‌های گردشگری و مکان‌های دیدنی می‌کند و پذیرای گردشگران مختلف است.

مراسم سنتی گلابگیری در اردیبهشت ماه و همزمان با شکوفا شدن گل‌های محمدی تصاویر بی‌بدیل و جذابی را علاوه بر همشهریان برای گردشگران ایجاد کرده و بسیار لذت‌بخش است و علاوه بر آن نیز فضایی دلنشین را ایجاد کرده است.

گل‌های محمدی  فضای شهرستان نطنز را عطرآگین و مشحون از عطر گل‌های دیگر که در فصل بهار روئیده عجین کرده است و علاوه بر اینکه صحنه‌های زیبایی با رویش‌ این گل‌ها ایجاد شده انسان را نیز به خدا نزدیکتر می‌سازد.

حسین یزدانمهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: شهرستان نطنز دارای 34 تاسیسات اقامتی و پذیرایی با پروانه بهره‌برداری و ظرفیت دو هزار و 260 تخت فعال و وجود جاذبه‌های تاریخی، گردشگری و مذهبی منحصر به فرد است.

وی ضمن اشاره به جاذبه‌های گردشگری نطنز افزود: روستای تاریخی ابیانه، مجموعه تاریخی مسجد جامع و بقعه شیخ عبدالصمد نطنزی، آستان مقدس آقاعلی عباس(ع) و بیش از 150 اثر تاریخی و طبیعی ثبت شده در فهرست آثار ملی کشور،  اقلیم آب و هوایی ویژه کوهستانی و کویری و موقعیت جغرافیایی ایده آل و قرار گیری در محل تلاقی شمال به مرکز و جنوب کشور یکی از مقاصد گردشگری کشور است.

توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس

یزدانمهر گفت: با پیگیری و حمایت اداره میراث فرهنگی در شهر نطنز اقامتگاه سرای جواهر، سرای مادر، باغ سبب، اقامتگاه میرزایی، باغ صفویه تاج آباد، سفره خانه سنتی دومیلیون ابیانه و در بخش بادرود روستای سرآسیاب، اقامتگاه دیاوا و کمپ متین‌آباد گلابگیری سنتی به منظورارائه خدمات به گردشگران مهیا و آماده پذیرایی است.

انتهای پیام/804/.

دیگر خبرها

  • نجات ۱۰ گردشگر گرفتار در منطقه کوهستانی مُنگار
  • (تصاویر) گزارش رسانه خارجی از قنات‌های تاریخی یزد
  • هرمزگان میزبان ۳ گروه از خادمین حرم مطهر رضوی
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • نجات ١٠ گردشگر در منطقه تفریحی غار زینگان
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود