Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: 'مانلیو دی استفانو' معاون وزیر امور خارجه ایتالیا در دیدار با 'غلامرضا انصاری' معاون اقتصادی وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که ایتالیا درحال بررسی جزئیات برای پیوستن به اینستکس است. دی استفانو اظهار داشت: ما با تمرکز بر شرکت های کوچک و متوسط، بر حمایت و پشتیبانی از شرکت های ایتالیایی علاقمند به همکاری با ایران اعتقاد داریم و برهمین اساس بهترین گزینه برای حمایت از شرکت ها مکانیسم اینستکس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'مانلیو دی استفانو' معاون وزیر امور خارجه ایتالیا در دیدار با 'غلامرضا انصاری' معاون اقتصادی وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که ایتالیا درحال بررسی جزئیات برای پیوستن به اینستکس است.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر امور خارجه ایتالیا امروز پنجشنبه در نشستی در رم با غلامرضا انصاری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تاکید بر اهمیت برجام و لزوم انجام تعهدات طرفین، اظهار داشت که ایتالیا علاقمند به مکانیسم مالی اتحادیه اروپایی است و درحال بررسی جزئیات آن برای پیوستن به اینستکس می باشد.دی استفانو اظهار داشت: ما با تمرکز بر شرکت های کوچک و متوسط، بر حمایت و پشتیبانی از شرکت های ایتالیایی علاقمند به همکاری با ایران اعتقاد داریم و برهمین اساس بهترین گزینه برای حمایت از شرکت ها مکانیسم اینستکس است.انصاری نیز با تاکید بر لزوم احترام به تعهدات دو طرف درخصوص برجام، ایجاد مکانیسم مالی اینستکس را اقدامی عملی در راستای تعهدات طرف های اروپایی برجام خواند و ابراز امیدواری کرد که با پیوستن سایر طرف های تجاری ایران از جمله ایتالیا به این مکانیسم، روند تجارت میان دو کشور به روند قبلی بازگردد.انصاری همچنین بر اهمیت توجه به شرکت های کوچک و متوسط تاکید کرد و نقش آنها را در توسعه روابط اقتصادی دو کشور کلیدی ارزیابی نمود.معاون اقتصادی وزیر امور خارجه کشورمان ضمن اشاره به تمایزهای تحریم های یکجانبه آمریکا با تحریم های دور قبلی شرایط فعلی را برای پیشبرد همکاری های اقتصادی آماده تر دانست و خواستار اقدام طرف ایتالیایی در تعدیل سختگیری های فراقانونی بانک ها و موسسات ایتالیایی در تجارت با ایران شدند.انصاری در ادامه این سفر با برخی از شرکت ها و موسسات تجاری علاقمند به همکاری با ایران دیدار و درخصوص راهکارهای پیشبرد تجارت دو جانبه در شرایط موجود تبادل نظر کرد.به گزارش ایرنا، وزیران امور خارجه سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس یازدهم بهمن‌ماه گذشته اعلام کردند کانال ویژه پرداخت اروپا و ایران تحت عنوان «سازوکار حمایت از مبادلات تجاری ایران و اروپا' (اینستکس - INSTEX) به ثبت رسمی رسیده است.این سازوکار در گام نخست تجارت کالاهای اساسی (مواد غذایی و دارو) را تحت پوشش قرار می‌دهد، اما به‌تدریج دامنه‌اش گسترش خواهد یافت. برچسب ها: ایتالیا ، اینستکس ، مانلیو دی استفانو

منبع: خرداد

کلیدواژه: ایتالیا اینستکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۷۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، دومین دور رایزنی‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان به ریاست مشترک علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشور و فرخ شریف زاده معاون وزیر امور خارجه تاجیکستان روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در تهران برگزار شد.

در جریان این گفت وگوها طرفین درخصوص طیفی از موضوعات دوجانبه از جمله تقویت روابط اقتصادی، ارتقای روابط فرهنگی و علمی، تقویت همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز افزایش تعاملات پارلمانی تبادل نظر کردند.

باقری در این ملاقات با اشاره به تفاهمات خوب صورت گرفته در دور اول رایزنی‌های سیاسی در تاجیکستان، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات با جمهوری تاجیکستان تاکید کرد.

معاون وزیر خارجه با اشاره به اهمیت و اولویت سیاست همسایگی در روابط خارجی ایران، تقویت همکاری‌ با کشور هم‌کیش هم‌زبان، تاجیکستان را از مصادیق مهم اجرای سیاست همسایگی دانست.

وی با اشاره به تهدیدات امنیتی منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای خاطرنشان کرد: ایجاد ناامنی و حمایت از جریان‌های افراطی و تروریستی در منطقه یک واقعیت است که با حمایت‌های آمریکا، رژیم صهیونسیتی و برخی کشورهای اروپایی شکل گرفته است.

باقری افزود: امروزه همگرایی همه کشورهای منطقه برای مقابله همه‌جانبه و فراگیر با پدیده شوم تروریسم، امری لازم است که همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان برای تحقق آن ضروری است. بر همین اساس دو کشور باید بیش از پیش از ظرفیت‌های سازمان‌های منطقه‌ای نظیر شانگهای، سازمان همکاری اسلامی، اکو و عدم تعهد بهره برند.

باقری همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و ضمن محکومیت ارتکاب نسل کشی از سوی این رژیم، کلید برقراری صلح و ثبات منطقه را مقابله با اشغالگری و تجاوزات رژیم اشغالگر دانست.

معاون وزیر خارجه تاجیکستان نیز با اشاره به همکاری‌های رو به توسعه دو کشور آمادگی کشورش برای توسعه مناسبات و تقویت همکاری‌ها میان دو کشور را اعلام کرد.

فرخ شریف زاده با اشاره به وجود نزدیک به ۲۰۰ سند همکاری میان دو کشور، اجرای کامل و موثر این تفاهمات را زمینه مناسبی جهت تقویت همکاری‌ها دانست و خواستار افزایش حجم مبادلات اقتصادی میان دو کشور شد.

وی همچنین با اشاره به سابقه همکاری‌های خوب دو کشور در سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای، بر تداوم و تقویت مناسبات میان دو کشور همزبان با پیشینه تاریخی مشترک تاکید نمود.

در پایان این نشست طرفین بر برگزاری منظم رایزنی‌های سیاسی با هدف تسریع همکاری‌ها در حوزه‌های گوناگون تأکید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • گزارش سفیر ایران در بلاروس به امیر عبداللهیان
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل
  • ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • سفیر کشورمان در روسیه با امیرعبداللهیان دیدار کرد
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • دیدار سفیر ایران در روسیه با امیرعبداللهیان
  • گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان