Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، احمدعلی موهبتی در نشست‌خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: پیش از بارندگی های اخیر در سیستان و بلوچستان 1500 روستا به صورت سیار آبرسانی شده‌اند همچنین مابقی روستاها در دستور کار بوده‌اند که خوشبختانه با آب‌گیری سدهای استان با توجه به بارندگی‌ها می‌توان امیدوار بود ‌وضعیت زیست محیطی خوبی برای منطقه رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هیچ مسؤولی نباید حاشیه امن داشته باشد و خبرنگاران اگر موردی از کم‌کاری و یا عدم پاسخگویی مسؤولی را رویت کردند و از موضوع اطمینان داشتند، پیگیری و انتقاد کنند، گفت: در حوزه رسانه واقعیت هرچند تلخ باید گفته شود، همچنین با انتقاد سازنده در جهت توسعه استان گام برداشته شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه الگوی کشت در استان دچار چالش است تصریح کرد: در حال حاضر و در شرایط بی‌آبی محصولاتی در سیستان و بلوچستان کاشته می‌شود که به صرفه نیست و به نوعی آب به صورت فشرده به خارج از استان صادر می شود به همین دلیل بهتر است محصولی در استان تولید شود که سود بیشتری داشته باشد.

وی ادامه داد: 900 میلیون دلار برای پروژه 46 هزار هکتاری آبرسانی به مزارع دشت سیستان هزینه شده اما در منطقه الگوی کشت مناسبی وجود نداشت که در سفر اخیر وزیر جهاد کشاورزی مصوب شد الگوی کشت مناسب برای این منطقه تعیین شود.

وی یکی از منابع محدود سیستان و بلوچستان را آب عنوان کرد و افزود: آبی که وارد منطقه سیستان می‌شود باید به درستی مدیریت شود البته این مدیریت را می‌توان در سیلاب اخیری که وارد منطقه شد مشاهده کرد چرا که حجم زیادی آب وارد سیستان شده اما با تدابیری که صورت گرفته و همچنین لایروبی مناسب بستر دریاچه هیچ مشکلی در این منطقه به وجود نیامده است.

وی  با اشاره به بارندگی‌های اخیر نیز بیان کرد: بارندگی های اخیر سبب آبگیری سدهای جنوب استان شده و خوشبختانه شدت خشکسالی و کم آبی در استان را کاهش داده است، همچنین به دنبال سیلاب‌ها، آب ورودی به منطقه سیستان مدیریت شد.

وی عنوان کرد: مسئولان قبلی در استان زحمت‌های زیادی کشیده‌اند که حالا به بار نشسته؛ یکی از موضوعات گازرسانی به استان بوده که در حال حاضر با توجه به شرایط موجود طرح ضربتی گازرسانی به مناطق مختلف استان مطرح شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه یکی از معضلات سیستان و بلوچستان حاشیه‌نشینی است، ادامه داد: در حال حاضر 2 استان معین چابهار و 3 استان نیز معین زاهدان شدند که امیدواریم ظرف حداکثر 2 سال به نتایج خوبی دست یابیم.

به گفته وی برای حل مشکل سوخت در استان پیشنهاد استفاده از کارت خودرو به جای کارت سوخت داده شده تا دست مافیای سوخت در این حوزه کوتاه شود همچنین در راستای کاهش قاچاق سوخت 160 هزار کارت سوخت که از سایر نقاط کشور وارد استان شده باطل شده است.

به عقیده موهبتی تقسیم سیستان و بلوچستان با رعایت موارد اصولی حتما باید انجام شود البته هدف از این تقسیم باید ایجاد توسعه همه‌جانبه باشد نه اینکه عده‌ای در تقسیم اهدافی غیر از توسعه را دنبال کنند چون سیستان و بلوچستان استانی وسیع است که از حد و توان مدیریت واحد خارج شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان به انتصاباتی که قبل از مدیریت وی در استان صورت گرفته اشاره کرد و گفت: جز در پست‌های حساسی مانند فرمانداری معیار انتخاب مدیران علاوه بر بومی‌بودن شایسته‌سالاری است چرا که با هیچ کس عهد اخوتی جزء کار نبستیم و فردی که مسئولیتی را می پذیرد باید خدمتگزار مردم باشد.

وی اولین معیار در انتصابات را توانمندی افراد دانست و افزود: در تلاش هستیم تا انتصابات بر اساس اصول صورت گیرد و هیچ ملاحظه‌ای جز توانمندی در انتخابات وجود نداشته باشد چون تغییر حق مردم است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصحاب رسانه خشکسالی دلار سیستان و بلوچستان قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۷۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان

  ایوب کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: پس از بارندگی‌های اخیر یکی از برنامه‌های کاهش ابتلا و همچنین کنترل پشه آنوفل و آئدس (ناقلین بیماری‌های مالاریا و تب دانگ) انجام عملیات سم پاشی منازل در مناطق دارای تبادل جمعیتی بالا با سایر مناطق آلوده و بالا بودن تعداد زیستگاه لاروی پشه است.

وی افزود: در شهرستان سیب و سوران عملیات سم پاشی توسط ۳ تیم در مناطق پرخطر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه ریزی و اجرا شده است.

  کرد گفت: همچنین در کنار این عملیات زیستگاه لاروی هر روستا بررسی و در صورت مشاهده لارو عملیات لاروکشی انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان