Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم، ظهر امروز در مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب مدرسه علمیه شهرستان مرند در حسینیه امام خمینی (ره) که با حضور حجت الاسلام نعمت زاده امام جمعه مرند، مدیر حوزه علمیه استان آذربایجان شرقی و رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه و جمعی از مسئولان برگزار شد، با اشاره به اینکه امام باقر بنیانگذار نهضت علم و تولید علم در جهان تشیع است، ابراز داشت: امام باقر (ع) در ارزش دادن به علم عنایت ویژه ای داشت و نقش ایشان باید الگوی عملی طلبه‌ها قرار بگیرد نقش امام باقر و نهضت علمی باقرالعلوم (ع) باید الگوی عملی نسل جوان جامعه به ویژه برای تحقق بخشیدن به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نسل جدید جوان و دانشجو و اساتید دانشگاه‌ها و طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه باید نهضت علمی امام باقر را برای تحقق بخشیدن گام دوم انقلاب اسلامی الگوی عملی قرار دهند.

رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان آذربایجان شرقی با اشاره به نقش امام باقر در توسعه و نشر علم در جامعه اسلامی تاکید کرد: طلابی که به لباس روحانیت معمم می‌شوند باید نسبت به نشر علم در جامعه دقت نظر داشته باشند، حضرت باقرالعلوم بسیار در نشر کتاب و تربیت دانشمندان توجه ویژه ای داشت.

امام جمعه تبریز با اشاره به توجه امام باقر به جهاد در عرصه مناظرات با دانشمندان خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه باید از این روش برای راه اندازی کرسی‌های آزاداندیشی عنایت کنند.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: باید از علم قرآن و اهل بیت (ع) در تولید علوم مختلف بهره ببریم، در تولید علم باید از علم قرآن استفاده کرد.

حجت الاسلام آل هاشم همچنین با بیان اینکه تولید علم باید همراه با رشد و تعالی معنوی در نسل جوان باشد، ابراز داشت: طلابی که به لباس روحانیت ملبس می‌شوند اگر می‌خواهند مسیر امام باقر (ع) را ادامه دهند باید به مسائل معنوی و رشد و تعالی معنوی در جامعه نیز توجه کنند.

این استاد حوزه علمیه، امام باقر (ع) را بهترین الگوی ترویج و نشر و تولید علم دانست و عنوان کرد: ایشان در زمینه‌های مختلف علم و کلام، برگزاری جلسات تعلیم و تدریس همیشه پیشتاز بود و شاگردان بسیاری را تربیت کرد.

نقش هدایت گر علما و روحانیون در جامعه اسلامی

رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان آذربایجان شرقی در بخش دیگری به اهمیت نقش روحانیت در جامعه اشاره کرد و گفت: علمای شیعه در تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی همواره مسئولیت راهنمایی و هدایت جامعه را به عهده داشتند، در شهر مرند نیز علمای بزرگی تاکنون نقش ویژه ای در هدایت مردم و حوادث تاریخ و مبارزات و مدیریت بحران‌ها داشتند.

امام جمعه تبریز با اشاره به تعداد شهدای روحانیت افزود: روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی ایران نقش مؤثری داشتند و در دوران دفاع مقدس و بسیج مردم در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و نظامی و در ترویج ارزش‌های اخلاقی و دینی و تقویت روحیه ایثار و جهادی جامعه نقش مؤثری داشتند، به گونه‌ای که از هزار نفر جمعیت کشور در دوران جنگ تحمیلی، ۴۰ روحانی به فیض شهادت رسیدند.

جوانان مخاطب بیانیه گام دوم انقلاب

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به توصیه‌های مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی تصریح کرد: این بیانیه یک منشوری از مرحله جدید انقلاب اسلامی بود که مخاطب اصلی این بیانیه، جوانان انقلاب اسلامی ایران بودند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ادامه داد: این بیانیه یک سخنرانی عادی نبود بلکه یک منشور برای ۴۰ سال آینده انقلاب اسلامی ایران بود که نشان داد ما می‌توانیم.

وی ابراز امیدواری کرد: مسئولان بتوانند مشکلات اقتصادی جامعه و گرانی و اشتغال را به زودی حل و فصل کنند.

رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان آذربایجان شرقی در بخش پایانی حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده را محور وحدت شهرستان مرند دانست و اذعان داشت:

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه امیدواریم طلاب جدید افراد مؤثر و خدمت گذار برای مردم باشند، تاکید کرد: مردم به حوزه‌های علمیه هم کمک کنند، طلاب خوبی در حوزه علمیه مرند تحصیل می‌کنند و برخلاف آن چیزی که امروز به جوانان القا می‌شود که توانایی کمتری نسبت به جوانان اول انقلاب دارند، اما رهبر معظم انقلاب اسلامی عنایت ویژه ای به این جوانان دارند.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی افزود: در گذشته حوزه‌های علمیه را مؤمنان هر شهری اداره می‌کردند و امروز نیز باید همین الگو را پیش گرفت تا حوزه‌های علمیه سرپا بمانند.

تحصیل ۲۵۰ طلبه برادر و خواهر در حوزه علمیه مرند

همچنین امام جمعه مرند در ابتدای این مراسم ابراز داشت: صمیمیت خوبی بین مسئولین و مردم شهرستان مرند وجود دارد و در ایام دهه فجر نیز چندین جلسه و دیدار عمومی در شهرهای اطراف شهرستان مرند با حضور مسئولین با مردم برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین نعمت زاده افزود: هم اکنون حدود ۲۵۰ طلبه برادر و خواهر در حوزه علمیه شهرستان مرند تحصیل می‌کنند و الحمدلله حوزه علمیه برادران مرند توفیقات قابل قبولی در استان و کشور کسب کرده است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: گام دوم انقلاب اسلامی را با بصیرت و قدرت بیشتری برداریم.

کد خبر 4562287

منبع: مهر

کلیدواژه: مرند حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت

رئیس دانشگاه جامع امام‌ حسین (ع) گفت: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمدرضا حسنی‌آهنگر بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب و که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، اضافه کرد: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به چهار کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و تاکید کرد: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرأت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر اضافه کرد: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی‌آهنگر افزود: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 749111

دیگر خبرها

  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است