Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-26@07:00:01 GMT

کشتی متوقف شده در هرمزگان چینی نیست

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۲۹۶۱۲

کشتی متوقف شده در هرمزگان چینی نیست

تین‌نیوز | 

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران گفت: کشتی که در هرمزگان متوقف شده کاملا ایرانی است و برخلاف آنچه در رسانه ها آمده غول ماهی خوار چینی نیست و کاملا ایرانی است.

به گزارش تسنیم، مختار آخوندی مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران در واکنش به کشتی صیادی غیر مجازی که به تازگی در آبهای جنوبی کشور متوقف شد، اظهار کرد: بزرگترین ناوگان دریایی کشور از حیث تعداد در بخش صیادی است؛ استعداد ناوگان صیادی کشور 11 هزار و 300 فروند است که حدود 8 هزار فروند آن قایق، 3 هزار و 200 فروند لنج و 125 فروند کشتی اما در مجموع تنها یک کشتی پشتیبان صیادی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، ادامه داد: کشتی پشتیبان وظیفه دارد به کشتیهایی که در آب‌های فراساحلی فعالیت می کنند خدمات ارایه دهد. این خدمات شامل جمع آوری ماهی های صید شده دیگر کشتی‌ها، ارائه سوخت و آب شیرین و مواد غذایی به آنها است.

وی افزود: استفاده از کشتی پشتیبان موجب افزایش بهره وری و راندمان صیادی، از طریق کاهش زمان تردد شناور صیادی، کاهش مصرف سوخت، تمرکز بر صید ماهی تون در آبهای فراساحل، پیشگیری از افت کیفیت آبزیان می شود و در مجموع باعث کمک به اقتصاد صید شناورها می گردد.

وی تصریح کرد: این کشتی که متوقف شده است کاملا ایرانی بوده و برخلاف آنچه در رسانه ها آمده است غول ماهی خوار چینی نیست و کاملا ایرانی است و تنها کشتی پشتیبان صیادی کشور است.

آخوندی گفت: صیدی که در این کشتی بوده عمدتا تون ماهی است؛ که توسط کشتی های پرساینر تون ماهیان صید شده است و تون ماهیان جز گروه ماهیان سطح زی درشت و مهاجر بوده که در سطح صید می شود و ارتباطی با روش ترال ندارد.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در صید تون ماهیان جایگاه مناسبی دارد به طوری که جایگاه دوم صید تن ماهیان در اقیانوس هند متعلق به ایران است.

وی در پاسخ به اینکه چرا این کشتی متوقف شده است، اظهار داشت: دلیل این امر هنوز برایمان مشخص نیست و در دست بررسی هست.

آخوندی گفت: این کشتی از سازمان شیلات ایران مجوز داشت و درحال انجام امور در اسکله شهید باهنر هرمزگان برای تخلیه بوده است.

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران گفت: بر اساس قانون، متولی ثبت تمامی شناورها اعم از سفاری، تجاری، باری، صیادی و... سازمان بنادر و دریانوردی که زیر مجموعه وزارت راه و شهرسازی است و تشخیص و مسئولیت اینکه شناور ثبت شده ایرانی است یا خارجی بعهده عهده سازمان مذکور است.

وی افزود: ناوگان صنعتی کشور جز سرمایه کشور است و نباید به آنها آسیب وارد شود و هنر مدیریت ماهیگیری این است که ضمن رعایت مباحث ماهیگیری مسئولانه، بهره‌برداری پایدار، اقتصاد صید، توجه جدی به صید خرد و سنتی، تعادل منطقی در صید خرد و صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

آخوندی با بیان اینکه کمبود کشتی پشتیبان داریم، گفت: تنها فقط یک کشتی پشتیبان صیادی در کشور فعال است و باید متناسب با تعداد ناوگان صیادی فعال در آبهای فراساحل و بین‌المللی کشتی پشتیبان داشته باشیم.

این مقام مسئول اظهار داشت: با توجه به سخت گیری‌ها و شرایطی را که برای کشتی بوجود آورده ایم، دیگر کشورها با برخی از مالکان کشتی‌های صیادی ایران مذاکره کرده‌اند تا در دیگر کشور ها صیدکنند و در آنجا ثبت شوند و برخی از آنها نیز ایران را ترک کرده و باعث خروج سرمایه از کشور شده اند.

آخوندی گفت: اکنون 800 فروند از ناوگان صیادی ما در آبهای اقیانوسی و بین‌المللی اقدام به صید می‌کنند تا به ذخایر داخلی کشور فشار وارد نشود،چطور اجازه دهیم که شناور بیگانه بیاید تا در آبهای ما صید کند؟

وی در پاسخ به این سوال که پس، کشتی چینی در آب‌های ایران فعالیت ندارد، گفت: اطلاعات تمام از جمله شناور های صیادی توسط سازمان بنادر و دریانوردی بررسی و سپس بر طبق قانون اگر بیش از 50 درصد سهام آن متعلق به ایران باشد توسط سازمان مذکور به آنها پرچم ایرانی داده و ثبت می‌شود، لذا طبق قانون هیچ شناور صیادی خارجی در آبهای تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران مجوز صیادی و اجازه فعالیت ندارد.

آخوندی گفت: اگر تخلفی در ارتباط با فعالیت کشتی ها صیادی وجود دارد باید حتما با آنها به شدت برخورد شود و طبق قانون اگر شناوری دو مرتبه توسط محاکم قضایی محکوم گردد می توان پروانه صید آن را ابطال نمود.

مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران گفت: بهره گیری از کشتی پشتیبان صیادی یکی از استراتژی‌ها و رویکردهای سازمان شیلات ایران در حمایت از ناوگان صیادی به منظور افزایش بهره وری است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران بهره وری رسانه سرمایه کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل‌کُشی در غزه را فوراً متوقف کنید

به گزارش خبرگزاری مهر، «علی بحرینی» سفیر ایران در ژنو طی نامه‌های جداگانه‌ای خطاب به رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، اظهار کرد: وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه دیگر موجب شگفتی هیچ کسی نیست؛ این نسل‌کُشی را فوراً متوقف کنید.

سفیر ایران در ژنو همچنین ضمن برشمردن فهرستی از موارد جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کُشی که توسط رژیم صهیونیستی در ۸ ماه گذشته به وقوع پیوسته است، خواستار اقدام فوری سازمان‌های بین المللی برای توقف این نسل کشی شد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل در ژنو در این مکاتبه با اشاره به گزارش مؤسسه دفاع مدنی در غزه مبنی بر کشف گور دسته جمعی حاوی پیکرهای ۲۰۰ تن از شهدای فلسطینی که توسط نیروهای اسرائیلی در مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس غزه کشته و دفن شده بودند، در این نامه اظهار داشته است: پیش از ارتکاب به این جنایت نیز کارشناسان سازمان ملل در خصوص حمله به بیمارستان‌ها توسط رژیم صهیونیستی هشدار داده بودند.

بحرینی تاکید کرد: این واقعیت نشان می‌دهد که اگر این جنایات دهشتناک فوراً متوقف نشود، لاجرم شاهد تکرار چنین فجایعی خواهیم بود.

وی در این نامه با استناد به حقوق بین الملل، حقوق بین المللی بشردوستانه و اسناد مهم بین المللی از قبیل کنواسیون های چهارگانه ژنو، حمله به بیمارستان‌ها و اماکن درمانی، گرسنگی دادن به مردم به عنوان ابزار جنگی، جلوگیری از انتقال کمک‌های بشردوستانه و مواردی از این قبیل را مصادیق غیر قابل انکار جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی خوانده و اظهار کرد: سبعیت در حملات غیر انسانی رژیم صهیونیستی در غزه دیگر موجب شگفتی هیچ کسی نیست؛ این رفتار قبلاً نیز توسط این رژیم وعده داده شده است.

گفتنی است؛ کنوانسیون‌های بشردوستانه ژنو، متضمن حقوق غیر نظامیان در مخاصمات مسلحانه است و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به عنوان پاسدار و نگهبان حقوق بین المللی بشردوستانه و کنوانسیون‌های ژنو موظف است حداکثر تلاش خود را برای اجرای مفاد این کنواسیون ها مبذول دارد.

کد خبر 6087829 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • بریکس برای تحرک کشور‌های عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • وزیر دفاع پاکستان: هیچ مانعی نباید روند تکمیل پروژه خط لوله گاز ایران و پاکستان را متوقف کند
  • خوانندگی اختصاصی و جالب یوسف صیادی برای حامد آهنگی (فیلم)
  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • سفیر ایران در ژنو: نسل‌کُشی در غزه را فوراً متوقف کنید
  • اگر این جنایات دهشتناک فورا متوقف نشود...| واکنش تند ایران به کشف گورهای جمعی در خان یونس
  • نسل‌کُشی در غزه را فوراً متوقف کنید
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • توقیف دو فروند قایق صیادی ترال در آب‌های قشم