Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، فیلم سینمایی «قلعه عشق» به کارگردانی الهام قاسم اف و تهیه کنندگی امیر شهاب رضویان، با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی و سرمایه‌گذاری مشترک ایران و جمهوری آذربایجان که تیرماه سال جاری همزمان با سفر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جمهوری آذربایجان کلید خورده بود، طی مراسمی رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراسم فرش قرمز و آغاز اکران فیلم «قلعه عشق» در آذربایجان با حضور عوامل ایرانی و امیر شهاب رضویان تهیه کننده ایرانی فیلم، رائد فریدزاده معاون بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی و اصغر فارسی رایزن فرهنگی ایران در مرکز سینمایی نظامی شهر باکو برگزار شد که با استقبال مخاطبین آذربایجانی مواجه شد. همچنین این فیلم در سینماهای باکو، گنجه و لنکران اکران‌ می‌شود.

در آغاز این مراسم الهام قاسم اف کارگردان آذربایجانی این فیلم با سپاس از حمایت و مشارکت ایران در این پروژه، تولید فیلم «قلعه عشق» را گامی مهم در تعمیق روابط دو کشور برشمرد و ابراز امیدواری کرد که اکران این فیلم در آذربایجان و ایران فصل تازه‌ای از همکاری‌های مشترک سینمایی را رقم بزند و مسیر تولید مشترک را هموارتر سازد.

عوامل ایرانی فیلم‌ «های ولتاژ» عبارتند از: تهیه کننده: امیرشهاب رضویان، مجری طرح: بابک شیرین صفت، مدیر فیلمبرداری: مهدی پریزاد، فیلمنامه‌نویس: مشترک: بابک شیرین، مدیر تولید: مجید فردی انور، صدابردار: مرتضی نجف‌لو، طراح گریم: حمید یوسف، طراح صحنه و لباس: روزبه جعفرزاده، دستیار یک و برنامه‌ریز: حمید عزیزی، دستیار صدا: امیر رضا قلی‌زاده، مجری گریم: مریم رخام، دستیار گریم: نگار شیرین صفت، دستیاران فیلمبردار: فرزاد نه‌کاخ، غفور شیرین‌صفت و امیر ساکی، دستیاران صحنه و لباس: ساسان رونق و ریحانه محمدوف و بازیگر ایرانی: رضا ناجی.

همچنین از چهره‌های بازیگری جمهوری آذربایجان، علم‌الدین جعفروف، چناره ملک‌زاده، ضیا آقا و کماله پیریوا در فیلم بازی می‌کنند و کارگردان فیلم الهام قاسموف چهره شناخته شده رسانه‌ای و فیلمساز صاحب نام جمهوری آذربایجان است.پ

تسنیم

انتهای پیام/

171 / 156 فیلم ایران آذربایجان فرهنگ

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فیلم ایران آذربایجان فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۲۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف غفارزاده با بیان اینکه افتتاح سد قیزقلعه‌سی به عنوان مهمترین طرح مرزی شمال غرب کشور با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران و الهام علی‌اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان طی روزهای آینده صورت خواهد گرفت، اظهار کرد: این طرح شامل توسعه سد مخزنی خداآفرین در ۱۹۶ کیلومتری پایین دست سد ارس با حجم ۱.۶ میلیارد مترمکعب، افتتاح سد بین‌المللی قیزقلعه‌سی و نهایتاً بهره‌برداری از کانال و شبکه پایاب به منظور آبیاری اراضی کشاورزی به وسعت ۷۴ هزار هکتار (۱۲ هکتار سهم آذربایجان‌شرقی و ۶۲ هزار هکتار سهم استان اردبیل) است که تماماً توسط دانش و توان فنی و مهندسی داخلی باز طراحی و اجرا شده است.

وی یادآور شد: احداث و بهره‌برداری از این پروژه علاوه بر تأمین آب اراضی شبکه پایین دست و رونق کشاورزی، اسباب توسعه اقتصادی منطقه و همچنین افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و توسعه گردشگری را فراهم خواهد آورد.

غفارزاده با اشاره به دستاوردهای مهم اجرای این طرح به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های آبیاری تحت فشار در منطقه گفت: اجرای این طرح موجب استفاده بهینه از منابع آب و خاک و تحقق حقابه‌های مرزی، تبدیل شیوه‌های سنتی کشاورزی به شیوه‌های مدرن و صنعتی و ساماندهی عشایر با افزایش درآمد خانوارها، ایجاد اشتغال برای ۴۰ هزار نفر و جلوگیری از مهاجرت و توسعه فعالیت صنایع جانبی و تبدیلی خواهد شد.

غفارزاده اضافه کرد: سد قیز قلعه‌سی در فاصله ۲۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهر تبریز و در ۱۲ کیلومتری پایین دست سد مخزنی خداآفرین بر روی رودخانه ارس و در حد فاصل مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌برداری مشترک احداث شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با اشاره به پیچیدگی فنی و اجرای تجهیزات هیدرومکانیکال این پروژه خاطرنشان کرد: این سد از نوع خاکی با هسته رسی به طول تاج ۸۳۴ متر و ارتفاع ۳۷ متر و ۲ واحد نیروگاهی ۴۰ مگاواتی با انرژی قابل استحصال سالیانه ۲۷۰ گیگاوات ساعت در دو طرف است.

غفارزاده خاطرنشان کرد: طراحی این سد براساس سیلاب ۱۰ هزار ساله معادل سه هزار و ۴۴۰ مترمکعب بر ثانیه بوده که از طریق مجاری تخلیه‌کننده تحتانی و سرریزهای رادیال گیت در طرفین در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6098721

دیگر خبرها

  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • پیام امیر قلعه‌نویی با قلب قرمز!
  • پیام اینستاگرامی امیر قلعه‌نویی با قلب قرمز + عکس