Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-29@08:41:58 GMT

چه افرادی به خانه‌های امن، فرستاده می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۳۴۱۰۱

مدیرکل دفتر به آسیب‌دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: به طور کلی ۲۳ مرکز خانه امن در کشور کار حمایت و توانمندسازی زنان خشونت دیده به همراه فرزندانشان را بر عهده دارند.به گزارش بلاغ،جوان رضا جعفری مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی و رئیس اورژانس اجتماعی درباره اقدامات اورژانس اجتماعی کشور در سال ۹۷ اظهار کرد: برنامه ما در سال ۹۷ بیشتر حول کیفی‌ سازی ارائه خدمات بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه آموزش نیروی‌های انسانی تازه استخدام شده که شامل روانشناسان و مددکاران اجتماعی می‌شود، مدنظر بود، گفت: برای هر یک از افرادی که وارد اورژانس اجتماعی شده‌اند، ۱۳ دوره آموزشی برگزار شد.

جعفری ادامه داد: توسعه مراکز ساماندهی و توانمندسازی افراد تحت پوشش اورژانس اجتماعی از ابتدای سال جاری تاکنون، در دستور کار این نهاد قرار داشت.

وی با بیان اینکه به منظور توسعه شبکه‌های اورژانس اجتماعی برای همسران آزار دیده و کودکانی که مورد خشونت واقع می‌شوند، مراکزی پیش‌بینی شده است، افزود: شانزدهمین مرکز غیردولتی خانه امن کشور نیز به تازگی افتتاح شده است.

رئیس اورژانس اجتماعی تصریح کرد: ۷ مرکز دولتی «خانه امن» تحت نظر سازمان بهزیستی کشور راه‌اندازی شده است.

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان سازمان بهزیستی با بیان اینکه به طور کلی ۲۳ مرکز خانه امن در کشور کار حمایت و توانمندسازی زنان خشونت دیده به همراه فرزندانشان را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: اگر اعتبارات سازمان بهزیستی اجازه دهد، می‌توانیم در سال جدید این مراکز را به کل کشور تعمیم دهیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۴۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی

در دیدار «محمدحسن حبیب ‌الله‌زاده»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با خانم «زهرا زومروت سلجوق»، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی پیرامون توسعه همکاری‌ها میان ایران با این سازمان گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

 به گزارش ایسنا ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با اشاره به اهمیت استفاده از نتایج تحقیقات این مرکز و تبادل و انتقال تجربیات کشورهای اسلامی در حوزه‌های مربوطه، خواستار افزایش همکاری‌ها و بهره‌ مندی بیشتر کشورمان از خدمات این نهاد سازمان همکاری اسلامی شد .

 وی همچنین بررسی امکان تعریف پروژه‌های مشترک با سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی و نیز مشارکت در پروژه‌های آن مرکز را از دیگر زمینه‌های افزایش همکاری‌ها دانست.

خانم زهرا سلجوق، مدیرکل سازمان آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی نیز با برشمردن برخی از زمینه‌های کاری آن مرکز در حوزه‌های مختلف، برای افزایش همکاری‌ها با کشورمان در زمینه‌های مورد نیاز، اعلام آمادگی کرد .

وی با اشاره به برخی از پروژه‌های مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی، حوزه‌های فعالیت این سازمان را شامل طیف وسیعی از فعالیت‌ها با درخواست کشورهای عضو دانست و با اشاره به تجارب ارزشمند کشورمان در برخی از حوزه‌های فعالیت این مرکز بین المللی، آمادگی این نهاد برای  ارتقای همکاری و مناسبات کشورمان را اعلام کرد .

براساس این گزارش، مرکز آموزش و تحقیقات آماری، اقتصادی و اجتماعی کشورهای اسلامی یکی از نهادهای تخصصی وابسته به سازمان همکاری اسلامی (OIC) است که بر اساس مصوبه هشتمین نشست وزرای امور خارجه سازمان کنفرانس اسلامی (طرابلس) تاسیس و از اول ژوئن ۱۹۷۸ فعالیت خود را در آنکارا آغاز کرد.

 مهمترین وظایف این نهاد جمع آوری، پردازش و انتشار آمار و اطلاعات اقتصادی - اجتماعی برای استفاده کشورهای عضو، مطالعه و ارزیابی تحولات اقتصادی و اجتماعی در کشورهای عضو به منظور ارتقای همکاری میان کشورهای اسلامی و نیز سازماندهی برنامه های آموزشی متناسب با نیازهای کشورهای عضو و اهداف کلی سازمان همکاری اسلامی  است .

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • سفر رئیس سازمان اورژانس کشور به کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)