Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی پژوهشگده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه تهران گفت: مهمترین علل ابتلا به سرطان معده سیگار است. سیگار باعث می‌شود سرطان ریشه کن نشود و باکتری‌ها در مقابل داروهای مصرفی مقاومت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رامین شاکری درباره علل ابتلا به سرطان معده در ایران اظهار کرد: سرطان معده علل مختلفی دارد و شایع‌ترین نوع آنکه ۹۰ درصد را تشکیل می‌دهد رشد باکتری در بدنه معده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر یک میلیون نفر در سال در جهان به سرطان مبتلا و ۷۰۰ نفر از این افراد سالانه فوت می‌کنند. از این یک میلیون نفر حدود ۷۰ درصد افراد مبتلا به این بیماری در کشورهای در حال توسعه کشورهایی نظیر کشورهای شرق آسیا آمریکای مرکزی، جنوبی و آفریقا هستند.   وی در ادامه با بیان اینکه سرطان معده شایع‌ترین نوع بیماری در مردان است افزود: همچنین سرطان معده سومین بیماری شایع در زنان است.   شاکری گفت: نزدیک به ۱۱ هزار نفر در کشور به سرطان معده مبتلا می‌شوند. سرطان معده با توجه به بهبود شرایط اقتصادی و رشد بهداشت و تغذیه کاهش پیدا کرده است.   عضو هیات علمی پژوهشگده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه تهران افزود: باکتری هلیکوباکتر پیلوری قوی‌ترین عامل ابتلا به این سرطان است. بیش از ۵۰ درصد مردم جهان داری این باکتری هستند، ولی همه افرادی که باکتری هلیکوباکتر پیلوری را دارند به سرطان مبتلا نمی‌شوند.   شاکری درباره مهمترین علل ابتلا به سرطان معده افزود: مهمترین علل ابتلا به سرطان معده سیگار است. سیگار باعث می‌شود سرطان ریشه کن نشود و باکتری‌ها در مقابل داروهای مصرفی مقاومت کنند.   وی درباره مواردی که فرد باید رعایت کند گفت: شرایط بهداشتی، آب آشامیدنی سالم، رژیم غذایی و … باید رعایت شود تا افراد به آن مبتلا نشوند.   عضو هیات علمی پژوهشگده بیماری‌های گوارش و کبد دانشگاه تهران گفت: رژیم غذایی در جلوگیری از ابتلا به سرطان خیلی مهم است اینکه چطور بخوریم؟ چه بخوریم؟ چطور طبغ کنیم؟ چطور نگهداری کنیم؟ در عدم ابتلا به این سرطان تاثیر گذار است.   وی درباره مواردی که خطر ابتلا را کاهش یا افزایش می‌دهد گفت: خوردن گوشت قرمز، نمک زیاد، ترشیجات، چای غلیظ و داغ، غذاهای سرخ شده، دود داده شده احتمال ابتلا را افزایش می‌دهد و مصرف ماهی و سبزیجات و نگهداری غذاها در یخچال ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهد.   شاکری گفت: مصرف تریاک مخصصا در گلستان اردبیل و کرمان که بیتشرین حجم استفاده را دارند ۲ تا ۳ برابر احتمال ابتلا به سرطان معده را بیشتر می‌کند.   وی در ادامه تاکید کرد: سابقه فامیلی در ابتلا به بیماری هم ریسک بالایی دارد.   وی درباره درمان و اقدامات مفید برای جلوگیری از ابتلا به سرطان معده گفت: برای پیشگیری و تشخیص بیماری در اردبیل به عنوان شایع‌ترین استان درگیر با سرطان معده شرکت‌های دارویی در حال تولید داروهای داخلی هستند.   منبع: میزان

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان

اگر چه در انتخاب غذاهایی تحت عنوان {غذای ضد سرطان} تضمینی وجود ندارد اما انتخاب مواد غذایی مناسب می تواند به کاهش خطر ابتلا به آن کمک کند . برای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان در این قسمت دستورالعمل هایی را برایتان ارائه خواهیم کرد.

جلوگیری از انواع سرطان با مواد طبیعی

1. مقدار زیادی میوه و سبزیجات مصرف کنید :

به گزارش نمناک، میوه ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها هستند که تصور می شود می توانند خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش دهد. همچنین مصرف غذای گیاهی باعث احساس سیری شده و فرصت را به مصرف محصولات قندی نخواهد داد.

پیروی از رژیم مدیترانه ای برای پیشگیری از سرطان رژیمی مناسب می باشد زیرا بر مصرف غذاهای گیاهی مانند میوه و سبزیجات ، غلات سبوس دار، حبوبات و آجیل تمرکز دارد.

2. چای سبز :

چای سبز یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که می تواند در پیشگیری از سرطان کبد، پستان، لوزالمعده، ریه ،مری و پوست موثر واقع شود . محققان همچنین گزارش می دهند که وجود یک ماده شیمیایی غیرسمی در چای سبز به نام اپی گالوکاتچین سه گالات علیه اوروکیناز (آنزیمی که برای رشد سرطان مهم است) عمل می کند . یک فنجان چای سبز حاوی 100-200 میلی گرم ازاین ماده ضد سرطان است.

3. گوجه فرنگی :

براساس تحقیقات وجود آنتی اکسیدان لیکوپن در گوجه فرنگی به همراه بتاکاروتن ، آلفاکاروتن و ویتامین E می تواند در پیشگیری از برخی سرطان ها مانند سرطان پروستات در مردان و ریه به خوبی عمل کند . گوجه فرنگی پخته خواص بسیاری دارد زیرا به این روش لیکوپن آزاد و در دسترس بدن قرار می گیرد.

4. روغن زیتون :

در کشورهای مدیترانه ای از روغن زیتون برای پخت و پز و تهیه سالاد استفاده می شود و ممکن است یک ماده غذایی ضد سرطان محسوب شود و برخی بررسی ها نشان می دهد که میزان سرطان پستان در کشورهای مدیترانه ای بسیار کمتر از سایر کشور ها می باشد.

5. انگور:

انگور قرمز سرشار از آنتی اکسیدانی بنام رسوراترول است و می تواند با سرطان مبارزه کند . این ماده در آب انگور قرمز فراوان بوده و رشد سلول های سرطانی را محدود می کند.

6. سیر و پیاز :

براساس تحقیقات انجام شده ، سیر و پیاز با تشکیل نیتروسامین ها می تواند بدن را در مقابل سرطان روده بزرگ ، کبد ،سینه و معده حفظ کند. در واقع هرچه سیر و پیاز تند تر باشد ترکیبات شیمیایی فعال گوگردی فراوانی دارد که می تواند از بروز سرطان پیشگیری کند . به همین دلیل مصرف روزانه یک حبه سیر توصیه می شود.

7. ماهی :

ماهی های چرب مانند سالمون و ماهی تن حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات در ارتباط است . چنانچه به دنبال جایگزینی برای ماهی هستید مصرف دانه کتان نیز توصیه می شود.

8. انواع توت ها :

توت ها حاوی آنتی اکسیدان هایی هستند که با متوقف کردن رادیکال های آزاد با سلول های سرطانی مبارزه می کنند . ترکیبات موجود در توت همچنین رشد و گسترش سلول های سرطانی را متوقف خواهد کرد . پس بلوبری ، تمشک و توت فرنگی را در رژیم روزانه خود بگنجانید.

9. سبزیجات صلیبی :

سبزیجات صلیبی از قبیل بروکلی، کلم پیچ و گل کلم در مقابله با سرطان عالی هستند . محققان دریافتند که اجزای موجود دراین سبزیجات می تواند بدن شما را از رادیکال های آزادی که به DNA سلولها آسیب می رساند محافظت کند . این سبزیجات همچنین می تواند رشد تومور ها را آهسته و در حقیقت آن ها را ازبین ببرد.

10. زردچوبه :

زردچوبه ادویه ای نارنجی رنگ و متعلق به هندوستان است . این ادویه حاوی ماده ای به نام کورکومین است که در کاهش خطر سرطان مفید واقع می شود.

کورکومین سلول های سرطانی را مهار و به کوچک شدن آن ها کمک می کند.

11. غلات کامل :

غلات سبوس دار حاوی مقادیر زیادی فیبر و آنتی اکسیدان هستند که احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهند . مصرف غلات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را نیز کاهش خواهد داد . جو دوسر ، برنج قهوه ای و نان گندم سبوس دار و پاستا نمونه های از این غلات سبوس دار هستند.

12. سبزیجات دارای برگ سبز :

سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و کاهو منبع خوبی از آنتی اکسیدان هایی چون بتاکاروتن و لوتئین هستند . مواد شیمیایی موجود در این سبزیجات با سرطان مبارزه کرده و رشد برخی سلول های سرطانی را محدود می کند.

13. لوبیا :

لوبیا ها به ویژه لوبیا چیتی و لوبیا قرمز منابع بسیار خوب و غنی از آنتی اکسیدان هستند و باید در رژیم ضد سرطان گنجانده شوند . لوبیا ها همچنین حاوی فیبر هستند که خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش خواهند داد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • پله نوردی و افزایش طول عمر/ تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد