Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون نظارت شورای شهر تهران اعلام کرد که شورای شهر برای حفظ باغات تهران مجبور شد که به ساخت و ساز در 62باغ رای مثبت دهد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از ایسنا، افشین حبیب‌زاده در مورد چرایی رای شورا به ساخت وساز در ۶۲ باغ در تهران براساس مصوبه لغو شده برج_باغ با بیان این‌که این روزها این موضوع حساسیت زیادی را ایجاد کرده است، گفت: شهریورماه سال ۱۳۹۶ بعد از آنکه به شورای شهر وارد شدیم دو طرح را به شورای شهر آوردیم که یکی از آنها را جلوگیری از صدور مجوز ساخت در باغات بود که اعلام وصول شد و نهایتاً ۲۲ اسفندماه سال ۱۳۹۶ طرحی تحت عنوان الزام شهرداری تهران به ارائه‌ی لایحه تغییر ضوابط ساخت‌وساز در باغ در راستای جلوگیری از صدور مجوز ساخت در باغات به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که به این استفساریه رای مثبت داده است با بیان این‌که براساس قانون این مصوبه باید ظرف مدت ۱۰ روز در هیات تطبیق فرمانداری مورد بررسی و تایید قرار می‌گرفت، اظهار کرد: متاسفانه باید در هفتم فروردین‌ماه سال ۱۳۹۷ مصوبه تایید شده شورای شهر در مورد لغو مصوبه برج باغ به همه شهرداری ابلاغ می‌شد، اما به دلیل تغییرات مدیریتی این مصوبه مهم در نهم اردیبهشت‌ ماه سال ۱۳۹۷ ابلاغ شد و بنا به گفته هاشمی رییس شورای شهر هنگامی که شورا متوجه شد که لغو این مصوبه ابلاغ نشده است، پیگیری کرد تا هر چه زودتر ابلاغ شود.

معاون نظارت شورای شهر تهران گفت: در اواخر بهمن‌ ماه و اوایل اسفندماه سال جاری لایحه جایگزین برج باغ تحت عنوان خانه باغ که سطح اشغال را از ۳۰ به ۱۵ درصد رساند و تعداد طبقات نیز حداکثر چهار طبقه شد به عنوان جایگزین مصوبه برج باغ مورد تصویب و بررسی قرار گرفت.

وی با بیان این‌که شهرداری نباید لغو مصوبه برج باغ را دیر ابلاغ می‌کرد، چرا که در این زمان برخی از مالکان نسبت به تسویه‌حساب عوارض اقدام و حقوق متفقه ایجاد کردند، گفت: این یک تخلف است و باید رسیدگی شود.

حبیب‌زاده با بیان این‌که متاسفانه بعد از فروردین‌ماه ۱۳۹۷ نیز برخی از شهرداران مناطق نسبت به دریافت عوارض برج باغ اقدام کردند و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان بعد از لغو مصوبه پول گرفته‌اند، ادامه داد: برایمان جای سوال است که چرا شهرداری‌های مناطق آن هم سیستمی از مالکان عوارض گرفتند و ما حالا باید در این اوضاع اقتصادی این پول‌ها را برگردانیم.

معاون نظارت شورای شهر تهران با بیان این‌که اعضای شورای شهر مجبور بودند بین بد و بدتر، بد را انتخاب کنند، اظهار کرد: از زمان لغو مصوبه برج باغ و متوقف شدن ارائه‌ پروانه تا امروز، ۵۷۰ باغ درخواست صدور پروانه دادند که تنها استفساریه در مورد تعیین تکلیف ۶۲ پرونده‌ای بود که قبل از اسفندماه تشکیل شده و عوارض خود را به صورت کامل و سیستمی پرداخت کرده بودند که تنها پرینت پروانه ساخت مانده بود و از آن زمان تاکنون کارشان خوابیده بود.

وی با بیان این‌که مالکان می‌توانستند به دلیل توقف کارشان آن هم بیش از ۱.۵ سال به دیوان عدالت اداری بروند و شکایت کنند، ادامه داد: اگر دیوان عدالت اداری با این پرونده‌ها موافقت می‌کرد مجبور بودیم به ۵۷۰ درخواست ساخت‌وساز در باغ رای مثبت دهیم، چرا که برای این افراد حقوق مکتسبه ایجاد شده بود.

حبیب‌زاده با بیان این‌که شورای شهر به ساخت‌وساز در ۶۲ باغ رای مثبت داد تا ۵۰۸ باغ دیگر را نجات بدهد، گفت: این مصوبه برگ افتخاری برای شورای شهر است، هرچند که حدود ۱۶ هکتار از باغات تهران تحت تاثیر ساخت‌وساز قرار می‌گیرند، اما همان طور که گفتم بین بد و بدتر، بد را انتخاب کردیم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا پول این مالکان را پس ندادید، اظهار کرد: برای آنکه برای مالکان حقوق مکتسبه ایجاد شده بود و ما باید به تعهدات‌مان عمل می‌کردیم.

معاون نظارت شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که با متخلفان در شهرداری تهران که لغو این مصوبه را دیر ابلاغ کردند، ادامه داد: نوع برخورد در شهرداری تهران همراه با رأفت است، چرا که طبق مقررات داخلی باید این افراد به کمیته تخلفات معرفی و برخورد اداری با آنها می‌شد، اما اگر قرار باشد برخورد بیشتری در خارج از چارچوب شهرداری انجام شود، می‌بایست شهرداری تهران این افراد را به قوه قضاییه معرفی کند.

وی افزود: از زمانی که شورای شهر پنجم مدیریت شهری را برعهده گرفته است تمام تلاش‌مان را برای حفظ باغات انجام داده‌ایم و نظارت دقیق‌تری بر روی ساخت‌وساز در این ۶۲ باغ انجام می‌شود.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: افشین حبیب زاده برج باغ باغ های تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۶۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، از آخرین وضعیت اجرایی پارکینگ‌های طبقاتی گلستانی، اعتماد، جوادیه و باقری بازدید میدانی به عمل آورد.

به گزارش ایسنا، ظهر امروز جعفر تشکری هاشمی - رییس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران - در جریان این بازدید میدانی به همراه شهریار افندی‌زاده - مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، مسعود حق لطفی - مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران و جمعی از مدیران ارشد شهری، به بررسی آخرین وضعیت اجرایی پروژه‌های احداث پارکینگ‌ گلستانی، پارکینگ اعتماد، پارکینگ جوادیه و پارکینگ باقری پرداخت و درباره رفع موانع اجرایی و تسریع عملیات عمرانی این پروژه‌ها بحث و تبادل نظر شد.

تشکری هاشمی در این بازدید ضمن ابراز خرسندی از روند پارکینگ‌سازی شهرداری تهران، ساخت پارکینگ های گلستانی، اعتماد، جوادیه و باقری در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده شهری را اقدامی اثربخش خواند و ضمن تاکید بر تداوم این کار، از مدیریت شهری پایتخت به دلیل تلاش برای افزایش فضای پارک خودرو در این محلات قدردانی کرد. 

در ادامه این بازدید حق لطفی ضمن ارائه گزارشی از روند پیشرفت پروژه‌های مذکور بر ادامه نهضت پارکینگ‌سازی در این سازمان تاکید کرد و گفت: سازمان عمرانی مناطق بخش اعظمی از فعالیت‌های خود را به ساخت پارکینگ های طبقاتی در سطح شهر تهران اختصاص داده و امید است با تکمیل آن‌ها بخشی از مشکلات شهروندان تهرانی در زمینه فضای پارک خودرو برطرف شود.

افندی‌زاده  نیز ضمن تشکر از اهتمام ویژه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در ساخت پارکینگ در شهر تهران، خواستار تسریع در ساخت و تحویل این پروژه‌ها شد.

گفتنی است، پارکینگ گلستانی که در منطقه ۱۰ شهرداری تهران و در زمینی به مساحت ۱۵۷۵ مترمربع و با زیربنای ۱۱ هزار و ۴۰۰ مترمربع در حال احداث است، شامل سازه‌ای ۹ طبقه (۱ طبقه زیر زمین، ۱ طبقه همکف و ۷ طبقه روی زمین) با ظرفیت ۲۶۷ خودرو می‌شود. پارکینگ اعتماد نیز که در زمینی به مساحت ۲۶۰۰ مترمربع و با زیربنای ۱۰ هزار و ۴۰۰ متر در همین منطقه در حال احداث است، شامل ۴ طبقه زیرزمینی با گنجایش ۲۷۳ خودرو می‌شود.

همچنین پارکینگ جوادیه با گنجایش ۱۰۰ خودرو در زمینی به مساحت ۲۱۰۰ متر مربع در منطقه ۱۶ شهرداری تهران در حال احداث است. پروژه احداث پارکینگ باقری  نیز در زمینی به مساحت ۳۲۰۰ مترمربع و با زیربنای ۱۱ هزار متر مربع در منطقه ۱۸ شهرداری تهران واقع شده و شامل سازه‌ای ۷ طبقه (۲ طبقه زیر زمین، ۱ طبقه همکف و ۴ طبقه روی زمین) با گنجایش ۳۶۴ خودروست.

به گزارش ایسنا، بهره برداری از پروژه‌های فوق در محله‌های پرتراکم جمعیتی، موجب افزایش سرانه پارکینگ‌های عمومی سطح شهر تهران به ویژه در مناطق ۱۰، ۱۶ و ۱۸ می‌شود و بخشی از مشکلات مربوط به تامین محل پارک خودروها را برطرف خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • تداوم ساخت پارکینگ در محلات کم برخوردار و دارای معابر باریک و فشرده
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود