Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست هم اندیشی و آموزشی مدیر کل اتباع سازمان تأمین اجتماعی با جمعی از مدیران تأمین اجتماعی شعب مشهد با موضوع بیمه اتباع خارجی برگزار شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،نشست هم اندیشی و آموزشی مدیر کل اتباع سازمان تأمین اجتماعی با جمعی از مدیران تأمین اجتماعی شعب مشهد با موضوع بیمه اتباع خارجی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در ابتدای این نشست که رؤسا، مسئولین واحد نامنویسی، بازرسی و بیمه شدگان شعب تأمین اجتماعی مشهد در آن حضور داشتند، مهندس نظام، مدیر کل تأمین اجتماعی خراسان رضوی به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته در جهت بیمه اتباع خارجی در استان پرداخت و گفت:: با توجه به مرزی بودن استان خراسان رضوی، شاهد حضور بسیار زیادی از اتباع خارجی هستیم که بسیاری از این افراد اشتغال داشته و با اقدامات اطلاع رسانی و تعاملی با مراجع مختلف توانسته ایم، نسبت به تحت پوشش قرار دادن بسیاری ازاین افراد عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.

در ادامه خزاعی مدیر کل اتباع سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین نهاد بیمه‌ای کشور که قریب به ٣ میلیون و ٧٠٠ هزار نفر مستمری بگیر و ١٣ میلیون نفر بیمه پرداز اصلی را تحت پوشش دارد و بیش از ٤٣ میلیون نفر در کشور تحت پوشش آن هستند، در حوزه اتباع خارجی بسیار پیگیر و دغدغه‌مند عمل کرده و نگاه ویژه‌ای به آن دارد.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ٨٩ هزار نفر از اتباع خارجی تحت پوشش بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی هستند که از این جمعیت، ٤٥ هزار نفر بیمه اصلی و مابقی افراد تبعی هستد. تعداد بیمه شدگان خارجی در خراسان رضوی نیز ٣١٤٥ نفر است که نسبت به سال قبل ٢٦درصد رشد داشته است.

مدیرکل اتباع سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه در مناطق و سرزمین‌های اصلی محدودیتی برای بیمه افراد نداریم و قانون کار و حمایت آن جاری است، خاطرنشان کرد: در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، ماده ٤٦ مقررات نیروی انسانی، بیمه و تامین اجتماعی، مناطق آزاد را مکلف کرده است که رأساً یا با مشارکت سازمان تامین اجتماعی صندوق یا صندوق‌هایی را به منظور ارائه خدمات بیمه‌ای و درمانی اعم از غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، از کارافتادگی کلی و جزئی، مستمری بازنشستگی و فوت و سایر موارد به آنان ارایه بدهند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اتباع خارجی سازمان تامین اجتماعی بیمه اتباع خارجی خدمات بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • طرح واکسیناسیون اتباع خارجی + فیلم
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود