Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@22:50:25 GMT

احتمال نیاز هدست واقعیت افزوده اپل به یک آیفون

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۳۸۳۳۵

احتمال نیاز هدست واقعیت افزوده اپل به یک آیفون

یکی از کارشناسان و تحلیلگران محصولات شرکت اپل به نام "مینگ‌چی کو" می‌گوید هدست واقعیت افزوده اپل احتمالاً همین امسال تولید خواهد شد، در حالی که حتماً باید برای استفاده از آن یک آیفون داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، بیش از یک سال است که شایعاتی مبنی بر اینکه اپل تا سال ۲۰۲۰ یک هدست واقعیت افزوده(AR) تولید خواهد کرد به گوش می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون به نظر می‌رسد این شایعات در حال نزدیک شدن به واقعیت هستند و این شرکت در مسیر دستیابی به این هدف قرار دارد.

"مینگ‌چی کو" تحلیلگر ارشد اپل می‌گوید تولید کامل این محصول جدید احتمالاً در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۹ آغاز می‌شود. اما همین طور که به این اتفاق نزدیک می‌شویم به نظر می‌رسد اپل برنامه‌های خود برای تولید یک دستگاه مستقل را کنار گذاشته و این هدست به جای آن به یک آیفون متکی خواهد بود.

هدست AR اپل به عنوان یک نمایشگر عمل خواهد کرد و محاسبات و اتصال به اینترنت و خدمات مکان‌یابی و مسیریابی از آیفون کاربر به دست می‌آید.

این هدست در بسیاری از موارد شبیه به رویکرد اپل در چند مدل اول ساعت اپل است که برای ارائه تقریباً تمام قابلیت‌های خود نیاز به یک آیفون داشتند. این می‌تواند هدست را به طور قابل توجهی سبک‌تر از هدست‌های مستقل قرار دهد، اما احتمالاً باتری آیفون را تحت فشار قرار می‌دهد و مصرف آن را بالا می‌برد.

این بر خلاف چیزی است که ما در سال ۲۰۱۸ شنیدیم. زمانیکه شایعات می‌گفتند اپل برنامه‌ای برای تولید یک دستگاه همه‌کاره با صفحه نمایش 8K برای هر چشم دارد.

واقعیت افزوده(Augmented Reality) یک نمای فیزیکی زنده، مستقیم یا غیرمستقیم و معمولاً در تعامل با کاربر است که عناصری را پیرامون دنیای واقعی افراد اضافه می‌کند. این عناصر براساس تولیدات کامپیوتری که از طریق دریافت و پردازش اطلاعات کاربر توسط سنسورهای ورودی مانند صدا، ویدئو، تصاویر گرافیکی یا داده‌های GPS می‌باشد ایجاد می‌شود.

واقعیت رایانه‌ای مفهوم کلی واقعیت افزوده است. در واقعیت افزوده معمولاً چیزی کم نمی‌شود بلکه فقط اضافه می‌شود. همچنین واقعیت افزوده تا حدودی شبیه به واقعیت مجازی است که توسط یک شبیه‌ساز، دنیای واقعی را کاملاً شبیه‌سازی می‌کند.

در واقع وجه تمایز بین واقعیت مجازی و واقعیت افزوده این است که در واقعیت مجازی کلیه عناصر درک شده توسط کاربر، ساخته شده توسط کامپیوتر هستند. اما در واقعیت افزوده بخشی از اطلاعاتی را که کاربر درک می‌کند در دنیای واقعی وجود دارند و بخشی توسط کامپیوتر ساخته شده‌اند.

در واقعیت افزوده، عناصر معمولاً به صورت بی‌درنگ نگاشته شده و مانند نمایش امتیاز مسابقات ورزشی در زمان پخش از تلویزیون به‌طور هوشمند مرتبط با عناصر محیطی می‌باشند.

با کمک تکنولوژی پیشرفته واقعیت افزوده به عنوان مثال با افزودن قابلیت بینایی کامپیوتری و تشخیص اشیا می‌توان اطلاعات مرتبط با دنیای واقعی پیرامون کاربر را به صورت تعاملی و دیجیتالی به او ارائه کرد. همچنین می‌توان اطلاعات مرتبط با محیط و اشیا اطراف را بر روی دنیای واقعی نگاشت.

ایده اولیه واقعیت افزوده اولین بار در سال ۱۹۹۰ توسط "توماس کادل" کارمند بوئینگ مطرح شد.

جدول زمانی معینی برای تولید و عرضه هدست AR اپل مشخص نشده است، اما با توجه به چیزهایی که ما در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ شنیده‌ایم به نظر می‌رسد که این هدست طی ماه‌های آتی معرفی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آيفون اپل هدست واقعیت افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۸۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر

خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر: فقط تلفنی با دوستانم صحبت می‌کنم.

سلنا گومز، خواننده و بازیگر ۳۱ ساله آمریکایی که بالاترین تعداد دنبال کننده را با ۴۲۹ میلیون کاربر به عنوان یک زن در اینستاگرام دارد، اعلام کرد که خود از این رسانه اجتماعی بیرون آمده

او گفت: این با ارزش ترین هدیه ای است که برای سلامت ذهنی اش به خود داده است. او در نشست اخیر صد چهره تاثیرگذار تایم گفت اکنون او خوشحال تر است و  دیگر با دوستانش به جای ارسال پیام، تلفنی صحبت می کند.

سلنا گومز بارها در مصاحبه هایش گفته بود که از شبکه های مجازی واهمه دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درآمد سلبریتی‌ها از هر پست تبلیغی در اینستاگرام

دیگر خبرها

  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر از اینستاگرام
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر