Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۰ روز پیش رالف برینکهاوس، رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان آلمان، در مصاحبه‌ای در پاسخ به این پرسش که آیا او می‌تواند تصور کند که در سال ۲۰۳۰ یک مسلمان به عنوان نامزد احزاب مسیحی صدراعظم آلمان بشود، پاسخ مثبت داده بود.

به اعتقاد برینکهاوس، اگر یک مسلمان "سیاستمدار خوبی" بوده و به ارزش‌های معنوی احزاب مسیحی پایبند باشد، می‌تواند به عضویت حزب دموکرات مسیحی یا سوسیال مسیحی درآید و صدراعظم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اظهارات برینکهاوس در یک هفته گذشته با موافقت‌ها و مخالفت‌های زیادی روبرو شد و رسانه‌های گوناگون در این باره گزارش دادند یا با صاحبنظران مصاحبه کردند.

در آخرین موضع‌گیری، آیمان مازیک، رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان در این باره سخن گفت. به اعتقاد مازیک، برینکهاوس تنها یک واقعیت را بازگو کرده است.

مازیک در مصاحبه با روزنامه "هایلبرونر اشتیمه" تاکید می‌کند: «هر فرد حقیقی، با دین یا بی‌دین، باید بتواند در کشور ما در صورت داشتن شرایط و تخصص مناسب به هر مقامی برسد.»

رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان در ادامه تصریح می‌کند که اعتقاد دینی افراد نباید مانعی برای رشد سیاسی آنان شود و تنها شرط برای این منظور باید اعتقاد به دموکراسی و وفاداری به ارزش‌های معنوی جامعه و قانون اساسی باشد.

ترس مخالفان

در روزهای اخیر شمار قابل توجهی از سیاستمداران چپ و دموکرات از موضع برینکهاوس حمایت کرده‌اند و در مقابل سیاستمداران راست‌گرا به مخالفت با آن برخاسته‌اند.

یکی از مخالفان سرشناس وینسنت کوکرت، رئیس شاخه ایالت مکلنبورگ فورپومرن حزب دموکرات مسیحی است. او با تعجب زیاد گفته است که نمی‌تواند باور کند، برینکهاوس چنین موضعی داشته باشد.

کریستوف دفریز، کارشناس امور کشوری حزب دموکرات مسیحی هم مخالف است و در توجیه مخالفت خود می‌گوید که بخش بزرگی از مسلمانان به اسلام افراطی تمایل دارند. 

الکساندر میتچ، رئیس کمیته ارزش‌های معنوی احزاب مسیحی، معتقد است که باید بین مسلمانان به‌طور کلی و مسلمانانی که از اسلام سیاسی دفاع می‌کنند تفاوت قائل شد.

براساس گزارش دویچه وله، میتچ می‌گوید، اسلام سیاسی نباید در آلمان امکان رشد بیابد زیرا با ارزش‌های معنوی جوامع غربی و مسیحی تناقض دارد.

رالف اشتنگر، نایب رئیس حزب سوسیال دموکرات، بحث بر سر این موضوع را "کاملا احمقانه" خوانده و کنستانتین فون نوتس، نایب رئیس فراکسیون سبزها در پارلمان، معتقد است که هر کس اکثریت آرای پارلمان را کسب کند می‌تواند صدراعظم شود.

ماده ۶۳ قانون اساسی آلمان هم نظر اشتنگر را تایید می‌کند: «هر کس که اکثریت آرای پارلمان را کسب کند، می‌تواند صدراعظم آلمان شود.»

در هیچ‌کدام از قوانین آلمان صحبتی از محدودیت دینی برای رسیدن به مقام صدراعظمی نشده است. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مسلمان آلمان مصاحبه مسلمانان دین رشد دموکراسی جامعه قانون اساسی قانون آلمان دموکراسی قانون اساسی مسلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند

قانونگذاران دموکرات آمریکا در نامه‌ای به رئیس‌جمهور این کشور اعلام کردند شواهد نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی با ممانعت از ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، قوانین ایالات متحده را نقض کرده است.

 به گزارش ایسنا، ۸۶ عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به «جو بایدن» رئیس‌جمهور این کشور اعلام کردند مانع‌تراشی‌های رژیم صهیونیستی در ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تضمین‌هایی که این رژیم برای تبعیت از قانون حمایت خارجی آمریکا داده را نقض می‌کند.

بر اساس این قانون، دریافت‌کنندگان حمایت‌های تسلیحاتی آمریکا باید از حقوق بشردوستانه بین‌المللی تبعیت کرده و اجازه دهند کمک‌های بشردوستانه بدون هیچ مشکلی به مقصد موردنظر تحویل داده شود.

قانونگذاران آمریکایی در نامه خود تصریح کردند کابینه رژیم صهیونیستی در برابر درخواست‌های متعدد واشنگتن برای باز کردن گذرگاه‌های مرزی زمینی و دریایی با هدف ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه مقاومت کرده است.

این اعضای دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در این نامه به گزارش‌هایی استناد کردند که نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی نمی‌گذارد حمایت‌ها به میزانی به غزه ارسال شود که از قحطی جلوگیری شود.

در این نامه آمده است: ما از دولت آمریکا انتظار داریم تبعیت اسرائیل از قوانین موجود را تضمین کرده و برای پیشگیری از بحران انسانی مضاعف در غزه گام‌هایی ملموس بردارد.

بایدن از آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا خواسته تا روز چهارشنبه به کنگره این کشور گزارش دهد که آیا تضمین‌های رژیم صهیونیستی مبنی بر رعایت قوانین بین‌المللی در استفاده از تسلیحات آمریکایی معتبر هستند یا نه.

در ماه میلادی گذشته دست‌کم چهار نهاد وزارت خارجه به بلینکن هشدار دادند که بر اساس ارزیابی‌های انجام شده، رژیم صهیونیستی به تعهدات خود در این زمینه پایبند نبوده است.

قانونگذاران آمریکایی در این نامه با اشاره به ممانعت عامدانه از تحویل کمک‌های بشردوستانه به ساکنان غزه، نسبت به شیوه‌های جنگی رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی شدید کردند.

آنها از بایدن خواستند نتانیاهو را توجیه کند که تا وقتی کمک‌های بشردوستانه آن‌طور که باید به مردم غزه تحویل داده نشوند، ممکن است رژیم صهیونیستی دیگر صلاحیت دریافت کمک‌های تسلیحاتی آمریکا را نداشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم| مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • فیلم/ مخالفان نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند + فیلم
  • سی‌ان‌ان: سرکوب اعتراضات و حمایت از صهیونیست‌ها آرای بایدن را می‌خورد
  • ببینید | مخالفان سیاست‌های نتانیاهو خیابان‌ها را بستند
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو