Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین سجادی نیری دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم رونمایی ازاستارتاپ‌های محتوایی خانه نوآوری اظهار کرد: امروز اکثر کشور‌های توسعه یافته جهان درمسیر صنایع فرهنگی در حرکتند و موضوع فرهنگ ملل نه تنها بودجه طلب نبوده، بلکه به محوری برای تولید سرمایه بدل شده است و اکنون کشور ما نیز نیازمند توجه به فناوری‌های فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیری افزود: امروزه شرکت‌هایی که در زمینه فناوری‌های نرم و هویت ساز فعالیت می‌کنند، فرصت تبدیل به استارتاپ را دارند درحالی که در گذشته، به آن‌ها بهاء داده نمی‌شد.

تلاش می‌کنیم که مانع نباشیم

وی تصریح کرد: گاهی اگر دولت کاری انجام ندهد و همین که موانع را تسهیل کند، مفیدتر است. تلاش ما این است که مانع نباشیم و سعی داریم تا روند کسب مجوز‌ها را ساده‌تر کنیم چراکه هویت بخشی به شرکت‌های دانش بنیان است از حمایت مالی آن‌ها انگیزه بخش‌تر است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یادآور شد: خانه نوآوری فعالیت خود را با کمترین امکانات آغاز کرد، اما اکنون به مرحله رونمایی از استارتاپ‌هایش رسیده که این بیانگر انگیزه قوی مجموعه است و معاونت علمی نیز تلاش کرده دراین مسیر همراهی کند و امیدواریم با یکپارچه کردن سازوکار‌های جزیره ای، مسیردشوار استارتاپ‌ها را هموارتر کنیم.

همچنین صداقت مدیر خانه نوآوری درادامه این مراسم به معرفی فعالیت این خانه پرداخت و گفت: امروز حاصل فعالیت یکساله بیش از ۵۰ نفر از اهالی خانه نوآوری را برداشت می‌کنیم و ازآنجا که تمرکز ما در حوزه محتوا و بلاک چین است، چهار استارتاپ موفق بخش محتوایی معرفی می‌شوند.

کافه بلاک چین  یکی از مهمترین دوره‌های رویداد‌های خانه نوآوری 

وی در معرفی خانه نوآوری به برگزاری رویداد کافه بلاک چین اشاره کرد و گفت: این برنامه یکی از مهمترین دوره‌های رویداد‌های خانه نوآوری است و تاکنون ۲۰ کافه با هدف تشکیل اجتماع بلاک چین در ایران برپا شده است. از آنجا که موضوع بلاک چین در حوزه استارتاپ بسیار جریان ساز بوده، برپایی مدرسه تابستانی با این محور را نیز در دستور کار داشتیم. در این مدرسه جوانان علاقه‌مند به استارتاپ‌ها آموزش می‌بینند و از بیزینس پلن تا مباحث کدنویسی درآن دنبال می‌شود، دراین راستا کارگاهی نیز با همکاری کانون نهاد‌های سرمایه گذار برای آشنایی بخش سرمایه گذار با این حوزه و ایجاد انگیزه حمایت و سرمایه‌گذاری آن‌ها تدارک دیده شد.

صداقت ادامه داد: «بلاک چینی شو»، «کمپ بلاک چین»، «کافه محتوا»، «کاف گپافه» یا کافه خلاقیت، دورهمی استارتاپ‌ها و برپایی کارگاه‌های آموزشی از دیگر فعالیت‌های خانه بوده و راه اندازی مدرسه تکنولوژی AR و VR نیز از برنامه‌های آینده ما خواهد بود.

نحوه جذب کارآموزان در خانه نوآوری

به گفته مدیر خانه نوآوری، نحوه جذب کارآموزان در خانه نوآوری از طریق بازدید‌های دانشگاهی و یا حضور در کارگاه‌های آموزشی خانه بوده و سپس آن‌ها با آموزش‌های تخصصی و منتورینگ حمایت می‌شوند. خانه نوآوری تاکنون ۱۲۰ کارگاه برگزار نموده و ۷۱ کارآموز داشته و ۳۰ تیم استارتاپی جذب آن شده اند.

در بخش بعدی مراسم مربیان و فعالان حوزه محتوا و استارتاپ معرفی و آقایان اصغر محمدی فاضل، احمد موحدیان عطار و مصطفی نقی پورفر به عنوان سفرای بین‌الملل، محتوایی و بلاک‌چین خانه نوآوری معرفی شدند.

همچنین چهار استارتاپ نقاشیم، اینفوگرامر، جت‌ویدیو و دوزلی بوک در این مراسم معرفی شدند و بنیانگذاران نیز به بیان اهداف و چشم انداز استارتاپ‌ها پرداخته و به پرسش‌های شرکت کنندگان پاسخ دادند.

مراسم رونمایی ازاستارتاپ‌های محتوایی خانه نوآوری با حضورمحمد حسین سجادی نیری، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی کاشفی پور، مدیر حوزه هنری دیجیتال، مهدی صداقت، مدیر خانه نوآوری، علی موسوی، عضو هیئت مدیره مؤسسه دانش بنیان برکت (وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)) و پوریا سیم چی، رئیس فرهنگسرای فناوری اطلاعات با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری و توسط ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزارشد و از فعالان حوزه محتوا و استارتاپ در این حوزه تقدیر شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۰۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟

یکی از شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری خطرپذیر در سیلیکون ولی در حال بررسی سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری روی استارتاپ هوش مصنوعی xAI ایلان ماسک و چت‌بات گراک است.

به‌گزارش The Information، ایلان ماسک در حال نزدیک‌شدن به معامله‌ی اولیه با سرمایه‌گذاران بالقوه ازجمله Sequoia Capital است که در سال ۲۰۲۲ در ایکس (توییتر سابق) ۸۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده بود.

منابع داخلی مشخص نکردند که Sequoia قصد دارد چه مقدار سرمایه اختصاص دهد یا چه شرکت‌های دیگری ممکن است در جمع‌آوری سرمایه شرکت کنند؛ اما فایننشال تایمز و بلومبرگ تأیید کردند که Sequoia قصد دارد در این معامله شرکت کند. ماسک پیشنهاد کرده است که شرکت‌ها قبل از شروع سرمایه‌گذاری رقبا وارد دور اول جذب سرمایه شوند.

بلومبرگ خاطرنشان کرد که این سرمایه ارزش شرکت را به ۱۸ میلیارد دلار می‌رساند که فاصله‌ی چندانی با ارزش‌گذاری آنتروپیک ندارد. آنتروپیک، یکی دیگر از رقبای OpenAI است که اعضای سابق این شرکت آن را تأسیس کرده‌اند و در اوایل سال ۲۰۲۴، سومین مرحله‌ی جذب سرمایه را با ارزشی حدود ۱۸٫۴ میلیارد دلار افزایش داد.

با اینکه استارتاپ هوش مصنوعی ماسک هنوز در مراحل اولیه‌ی توسعه است، به‌نظر می‌رسد صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر از چشم‌انداز بازدهی کلان این شرکت حمایت می‌کنند و مانند بسیاری از شرکت‌ها بر موج عظیم هوش مصنوعی سوار می‌شوند.

استارتاپ هوش مصنوعی xAI اوایل مارس ۲۰۲۴ (اسفند ۱۴۰۳) چت‌بات گراک را به مدل زبانی Grok-۱.۵ به‌روزرسانی کرد. این چت‌بات که نسخه‌ی پیشرفته‌تر گراک است، به‌عنوان رقیبی برای ChatGPT شرکت OpenAI معرفی شد و در‌اختیار کاربران نسخه‌ی پریمیوم شبکه‌ی اجتماعی ایکس قرار گرفت.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳