Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@12:59:32 GMT

شناسایی ژن عامل واکنش خطرناک نسبت به آنتی بیوتیک

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۴۱۲۱۹

شناسایی ژن عامل واکنش خطرناک نسبت به آنتی بیوتیک

تهران- ایرنا- محققان دانشگاه وندربیلت در آمریکا ژنی را شناسایی کردند که موجب افزایش ریسک واکنش خطرناک بدن نسبت به نوعی آنتی بیوتیک موسوم به وانکومایسین می‌شود.

به گزارش روز شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، وانکومایسین معمولا در دوره‌های درمانی چند هفته‌ای به همراه سایر انواع آنتی‌بیوتیک‌ها به منظور درمان عفونت‌های باکتریایی شدید و خطرناک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود این برخی بیماران در طول دو تا 8 هفته از شروع درمان واکنش‌های شدیدی نسبت به این آنتی بیوتیک نشان می‌دهند که DRESS نام داشته و عوارض آن شامل تب، جوش زدن و خارش عمومی پوست بدن و آسیب دیدن اندام‌های داخلی در اثر واکنش نابجای سیستم ایمنی بدن توسط سلول‌های T است.
از سال‌ها قبل وانکومایسین به عنوان محرک واکنش DRESS شناخته می‌شود، اما تاکنون عوامل ژنتیکی موثر بر آن شناسایی نشده‌اند. اکنون محققان دریافتند این واکنش در بیمارانی رخ می‌دهد که دارای ژن‌های تغییریافته آنتی‌ژن گلبول سفید انسانی (HLA) هستند. ژن‌های HLA پروتئین‌هایی را رمزگشایی می‌کنند که پپتیدهای خارجی را به سلول‌های T معرفی می‌کنند تا یک واکنش ایمنی آغاز شود.
محققان به منظور شناسایی آن دسته از بیماران که دارای ژن‌های مذکور هستند، آزمایش ساده‌ای را توسعه دادند که می‌توان آن را در آزمایشگاه‌های تشخیصی مورد استفاده قرار داد.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Allergy and Clinical Immunology منتشر شده است.
علمی**9259** 1055

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آنتي بيوتيك سيستم ايمني عوامل ژنتيكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۱۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان گیاهی ریزش مو
  • عامل تیراندازی در خفر دستگیر شد
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی: راننده متخلف شناسایی و پروند به هیات انضباطی ارسال شد
  • بازداشت عامل تیراندازی در گتوند
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • دستگیری عامل تیراندازی در گتوند
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • سد بزرگ ذوبی‌ها مقابل ستاره خارجی تراکتور!