Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@11:58:27 GMT

پاسخگوی تعهدات خود در همه حوزه‌های درمانی هستیم

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۴۲۰۲۰

پاسخگوی تعهدات خود در همه حوزه‌های درمانی هستیم

ساعت24 - مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت گفت: پاسخگوی تعهدهای خود در همه حوزه‌ها از جمله دارو، تجهیزات پزشکی و مراکز طرف قرارداد هستیم.

به گزارش شانا به نقل از سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، حبیب‌الله سمیع در آخرین اجلاس مدیران و رؤسای سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در سال‌ ۹۷ ضمن اشاره به شرایط موجود در کشور گفت: یکی از دغدغه‌های مردم، حوزه بهداشت و درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه با پیگیری و اقدام‌های اساسی، خدمات بهداشتی و درمانی به خانواده صنعت نفت در این شرایط دشوار به نحو مطلوبی تداوم دارد.

وی افزود: اولویت ما این است بتوانیم شرایط را مدیریت کنیم و اجازه ندهیم خدمات بهداشت و درمان از تحریم‌ها متاثر شود.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بر نظارت و کنترل دقیق فرآیندهای درمان غیرمستقیم، اصلاح فرآیند بررسی اسناد پزشکی و رعایت دقیق پروتکل‌های درمان غیرمستقیم تاکید کرد.

سمیع با اشاره به ضرورت توجه به مدیریت هزینه‌ها ادامه داد: تخصیص بودجه به مناطق طبق سنوات گذشته مبتنی بر ارائه گزارش عملکرد مناطق است و همه باید دست به دست هم بدهیم و ضمن بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای عملیاتی، به سمتی حرکت کنیم که رضایت همگان و در کنار آن منافع سازمان تامین شود.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت گفت: پاسخگوی تعهدات خود در همه حوزه‌ها از جمله دارو، تجهیزات پزشکی و مراکز طرف قرارداد هستیم. نقش سازمان فقط درمان نیست، بلکه بر حوزه پیشگیری مبتنی بر پزشک خانواده و طب کار متمرکز است.

 کاهش بودجه نداشتیم

وی افزود: با توجه به بالا رفتن سن جمعیت طبی و بازنشسته شدن آنان، سرانه دریافتی سازمان کاهش یافته، از طرفی نیاز آنان به دریافت خدمات بهداشت و درمان افزایش می‌یابد و این مسئله سبب افزایش هزینه‌های سازمان می‌شود، اما با مدیریت صحیح هزینه‌ها، خوشبختانه با کاهش بودجه روبه‌رو نشدیم.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ادامه داد: مقایسه سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با یک سازمان بیمه‌گر صحیح نیست. نمی‌توان سلامت را خرید، اساس بیمه‌گری بر درمان استوار است، در صورتی که رسالت اصلی ما سلامت‌محور است.

سمیع با تاکید بر مدیریت منطقی اعزام بیماران گفت: اعزام بیمار برای دریافت خدمات تشخیصی و درمانی به منطقه دیگر تنها در صورتی که خدمات مورد نیاز در منطقه محل سکونت یا محل کار کارمند قابل ارائه نباشد، انجام می‌شود و باید برای اجرای دقیق‌تر در مناطق جنوبی برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشیم، قبل از پایان سال‌ برخی از پروتکل‌های اعزام بیماران تغییر می‌کند و به مناطق ابلاغ می‌شود.

وی اظهار کرد: به منظور صرفه‌جویی و مدیریت هزینه‌ها، فرآیند خرید دارو به صورت متمرکز از سال‌های گذشته آغاز شده و خوشبختانه در مسیر مناسبی قرار گرفته و سبب کنترل هزینه‌ها شده است، باید برای خرید تجهیزات مصرفی نیز همین روند تسری یابد.

عزم و اراده بازرسی سازمان ستودنی است

در ادامه اشکان میرمحمدی، مشاور وزیر و مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت نفت با اشاره به اهمیت فرآیند نظارت و انجام صحیح وظایف ذاتی بازرسی گفت: نقطه قوت مدیریت‌ها تعامل با نظام نظارتی و اداره رسیدگی به شکایات است.

وی افزود: حیات مدیریت به کنترل بستگی دارد، فرآیند کنترل بسیار مهم است و بازرسی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در این حوزه عزم و اراده جدی دارد.

مدیرکل بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت نفت با تاکید بر تبادل اطلاعات در صیانت از دارایی‌های مادی و معنوی سازمانی اظهار کرد: ارائه و نظارت درون‌سازمانی یکی از گام‌های موثر در رفع نواقص است.

میرمحمدی تصریح کرد: در حوزه بهداشت و درمان اقدام‌های بسیار مهمی انجام شده است و خدمات چه از لحاظ کمی و چه کیفی رشد قابل توجهی داشته است.

نمره قبولی سازمان در عملکرد حوزه مالی

همچنین احمد مدنی‌پور، عضو هیئت مدیره سازمان و مدیر امور مالی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با اشاره به ضرورت توجه به مدیریت هزینه‌ها اظهار کرد: اصلاح درآمدها از نکات مهم مدیریت بودجه و هزینه‌ها است. وضعیت مالی سازمان در موقعیت مناسبی است و در بین شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نفت عملکرد بسیار خوبی در حوزه مالی داشتیم.

وی افزود: ارائه منظم صورت حساب از سوی مناطق یکی از مباحث مهم و ضروری به شمار می‌آید، مناطق در برنامه‌های سال آینده خود به ارائه به‌موقع صورتحساب‌های مالی توجه بیشتری داشته باشند.

مدیر امور مالی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت تصریح کرد: گام‌های مثبتی در سال‌های اخیر در حوزه مالی برداشته شده، با پیگیری‌های مداوم بخش عمده‌ای از مطالبات شرکت‌ها وصول و همه بدهی سازمان به مراکز طرف قرارداد و شرکت‌ها پرداخت شده است.

مدنی‌پور در ادامه درخصوص استفاده از حساب بانک مرکزی، مسدودکردن حساب‌های جاری، چالش‌های مناطق در حوزه مالی، رعایت مفاد قانونی و مقررات از سوی حسابرسان، لزوم مصرف وجوه نقدینگی نزد مناطق در پایان سال، گزارش‌های صندوق بازنشستگی و پرداخت‌های سرانه فرزندان ذکور بالای ۲۲ سال توضیحاتی را ارائه داد.

در ادامه مهدی هاشمی، عضو هیئت مدیره و مدیر برنامه‌ریزی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با تاکید دستور مقام عالی وزارت نفت مبنی بر اجرای  دستورعمل صرفه‌جویی‌ها، مباحثی را ارائه داد.

مدیر برنامه‌ریزی سازمان با تاکید بر تنوع در پیشرفت برنامه‌های عملیاتی در مناطق اظهار کرد: مناطق درباره اجرای بخشنامه مدیریت هزینه‌ها و صرفه‌جویی‌ها متعهد بودند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: اخبار وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۲۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: ۷۰ درصد مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بهداشت و درمان منطقه کاشان محقق شد.

کوروش ساکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کاشان، اظهار کرد: از ۷۰۰ میلیارد ریال مصوبات سفر رئیس‌جمهور به منطقه کاشان ۵۰۰ میلیارد ریال محقق شده است.

وی افزود: این مبلغ برای تجهیز و بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل مصوب شده که تاکنون حدود ۷۰ درصد آن محقق شده است و به زودی شاهد بهره‌برداری از این بیمارستان خواهیم بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه بیمارستان سیدالشهدای آران و بیدگل غیراستاندارد است، خاطرنشان کرد: کمبود تخت و فضای درمانی در آران و بیدگل موضوع مهمی است که ضرورت بهره‌برداری از بیمارستان امام حسن (ع) را دو چندان کرده است.

ساکی با بیان اینکه بیمارستان شهید بهشتی کاشان جزو بیمارستان‌های فرسوده منطقه به شمار می‌آید که ۸۰ درصد تجهیزات آن از بین رفته است، تصریح کرد: این بیمارستان معین شمال استان اصفهان محسوب می‌شود و بار درمانی شهرهای اطراف را علاوه بر منطقه به دوش می کشد و سال گذشته به ۲۵۲ هزار بیمار خدمت‌رسانی کرده است.

وی اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی منطقه کاشان بیمارستان بقیه‌الله است که عملیات اجرایی آن حدود پنج سال پیش کلید خورده است، اما با پیشرفت کندی که دارد مشمول مصوبات سفر نشد و ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز است تا این مرکز در خدمت درمان منطقه باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص راه‌اندازی مجدد «سی تی اسکن» بیمارستان نقوی گفت: با توجه به اهمیت این دستگاه در تشخیص و درمان بیماری‌ها، پس از شناسایی قطعه معیوب با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت مالی از محل درآمد موقوفات مرحوم حاج محمد صادق نقوی، قطعه مورد نیاز به قیمت پنج میلیارد ریال تهیه و توسط شرکت پشتیبان روی دستگاه نصب و راه‌اندازی شد.

ساکی افزود: واحد سی تی اسکن این مرکز با پذیرش روزانه بیش از ۱۰۰ بیمار، آماده ارائه خدمات به بیماران با تعرفه دولتی است.

کد خبر 749393

دیگر خبرها

  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید